Ingineri fosti, viitori....(13)
Raspunsuri - Pagina 16
hcclara spune:
Fetelor, sunt cat o purcica de grasa, tot zic ca de maine ma apuc de cura, dar acum chiar ma apuc ca nu ma mai pot vedea. Am gasit o cura destul de faina intr-o revista ce mi-am cumparat-o ieri (au fost magazinele deschise si am fost si noi putin tot familonul, dar atata lume), insa nu am ingredientele necesare, trebuie mai intai sa mergem la cumparaturi.
Am fost la primarie, pot avea dubla cetatenie si ma bucur tare, dar acum am o alta problema...eu am facut 6 cursuri intensive de limba insa atunci n-am mai dat testul final ca am zis la ce imi trebuie? eu am vrut numai sa invat sa vorbesc, nu sa studiez aici, si astia acum pt cetatenie cer sa vada ca ai testul facut...asa ca trebuie sa o sun pe profa mea de germana sa vad daca se poate rezolva ceva,adica sa platesc testul, si sa imi dea semnatura, stiu ca aici nu e ro, asa ca nu stiu daca reusesc ...ca n-as mai astepta pana se da testul la scoala, caci e abia anul viitor in feruarie.
Nico, e durere si Alex al tau, bine ca nu suntem singurii, stiu ca vor mai veni faze din astea, eh, ce sa facem, sunt si ei copii...
Miki, ia ceva de gat, si pe mine ma doare rau, acum insa am inceput sa tusesc si se rupe tusea, si parca putin gatul e mai bine.
Ma duc acum si eu sa fac un pui de nani langa Luca ca dupa pauzele de azi noapte am mare nevoie.
Claudia
POZE
misha-germ spune:
claudia..stii ca eu am lansat pe celalalt forum chestia cu dubla cetatenie..da, avem sansa asta si sa stii ca ei nu mi-au zis ca treb sa arat testul, dar mi-a venit scrisoare ca trebuie sa-l arat, asa ca la anul cand termin, pot sa-mi fac. De fapt e vb sa ne facem doar buletin nemtesc, ceea ce nu prea ma stresez, ca am pass-ul si e suficient, nu am intampinat nici o prb la vreo institutie de-a statului..pot sa fac si firma pe numele meu, asa ca nu ma ambalez.
Cat despre curs..da treb dovada diplomei sau incearca sa arati chitantele pe care le-ai platit in timpul cursului..si mai este ceva, la angajare mai nou iti cere diploma de curs la noi, ausländerii. o prietena de-a mea face dovada cu acele chitante pe 3 luni, daca va reusi te voi tinela curent. Cert este ca si ea s-a cam desumflat cand a aflat de asta...
Eu sunt cu gatul in pioneze, deja iau cele mai tari antibiotice si tot fac febra, dar maine tot merg la scoala..
Tu ai terminat cele 600h si ai facut si alt curs?
La cursul asta, care se incepe e relativ usor, dar am vazut ca la cursantii mai mari, au ramas doar cate 6 in grupa din 25. Cica se pica pe capete, deci mai tarziu nu cred ca mai rad ca acum sau sa ma amuz, ca treb sa stau cu burta pe carte.
va pup..si ma simt tare bine in mijlocul vostru, ca intr-o fam mare
miki-mami de trei muschetari!
Gabi_K spune:
pic si io cu intarzere in discutii... Claudia, zicea matusa mea (farmacista in Germania) ca si ea a fost foarta mirata cand a inceput sa lucreze acolo si a vazut ce vanzari au la solutii antipaduchi
Deci nu e ceva iesit din comun, mai ales in crese si gradinite sa fie toti cu paduchi. Nu stiu daca la noi mai xista asa ceva, la gradi ii controleaza zilnic la intrare, la scoala cam lunar, dar n-am auzit pana acum sa fie, in ultimii 9 ani de cand frecventam crese, gradinite, scoli:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
hcclara spune:
Miki,eu am facut acum 6 ani cursurile, d-ne ca parca ieri a fost, am facut 5 cursuri intensive la vhs, si unul l-am parcurs singura, al 3 lea parca, fiindca atunci ne casatorisem si am fost plecata 2 saptamani in luna de miere si am vrut neaparat sa fac mai departe cu profa si grupa aceea. insa testul final nu m-a interesat ca am zis atunci eu si asa nu vreau sa studiez si nu am nevoie, ce sa mai dau bani si pe asta. Insa daca nu pot rezolva cu profa mea, cu toate ca ea nu mai e aici la scoala, atunci am sa fac testul insa mi-e prea tarziu in februarie, eu am vrut cat mai repede, ca mi-a zis aia azi la primarie ca e posibil ca de la anul viitor sa introduca iar test asa cum era inainte din politica, geogra si cine stie ce mai...asa ca cu cat mai repede, cu atat mai bine.
De la anul insa vreau sa fac si alt curs, ceva de multimedia daca gasesc, ca eu asta am terminat in ro, insa experienta in domeniu nu am.
Si eu ma simt tare bine aici ![]()
pupici si nopate buna tuturor,
Claudia
POZE
katik spune:
sara buna!
am fost si noi la tot felul de dr azi. la dentist la krisztina i-a sigilat dr dintele putin cariat si ne-a indicat fluor. a fost super ok.a colaborat f. bine cu dr, s-a jucat cu instrumentele pe acolo.
la pediatra am aflat ca krisztina n-are mare lucru, tuseste dar n-a primit decit stodal(sirop homeopat) iar robi are rosu in git si tuseste de la git si muci, a primit antibiotic dar ma mai gindesc daca il voi da
.
saptamina asta mai mergem cu fata la control la oftalmolog, sa-i treaca un pic tusitul. de-abia asteapta sa mergem la tanti dr ca sa vedem literele colorate![]()
![]()
![]()
mai fetelor din germania, da' mult va cursuiti voi acolo.![]()
![]()
m-ati dat gata cu epidemia asta de paduchi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si la noi e control la gradi in fiecare zi la usa, se controleaza giturile, si pe parcurs ii controleaza si in rest. totusi toti tusesc si toti au muci
.
va pupici pe toate, sa aveti somn usor!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Ioana81 spune:
Buna seara!
In sfarsit am alungat microbul. Am renuntat la pastile. Deci am reusit fara antibiotic. Saracutul avea mucisorii in gat si se sufoca in somn. Am la activ niste nopti lipsa. Asa ca ma bag la un somnic. Poate am timp maine sa va citesc pe indelete.
Somn usor!!!!
Ioana si bebe Vladimir
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
katik spune:
neatza!
haideti la cafelutza
si la 

ioana, super ca ati scapat fara antibiotic. o sa incerc si eu asta, cumpar antibioticul sa-l am acasa (evident ca s-au terminat deja toate fondurile, deci scot din buzunar din nou

) dar inca nu il dau.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
hcclara spune:
buna dimineata!
Kati, multam de cafeluta, ft buna!
Mie nu mai imi trece, iar la dr nu am chef deocamdata sa merg iar.
De azi fac cura, vreau sa slabesc 8 kg.
Marc a plecat la gradi, nu ne-a adus ieri nimica acasa, speram sa ramana tot asa.
Dana, ce mai faci? nu mai dai nici un semn...sunteti bine?
Eu trebuie sa ma apuc de aspirat pe aici, facut ceva de mancare pentru copii,apoi numai bine il iau pe Marc si mai vedem.E timp frumos la noi, dar frig.
Pupici si o zi buna!
Claudia
POZE
nma spune:
salutare
eu ma dau mare: am fata mare! azi face 2 luni si raportam somnic de la ora 23 pana la 5. avea fata manutele reci dar nu am indraznit sa o trezesc. si alex a dormit cu noi in camera. tati singur.
totusi fata a dormit mult caci ieri a fost toata ziulica fresh, m-a disperat.
si alex a inceput sa tusasca asa ca azi mergem si noi la dr. trebuie sa-mi iau si eu concediul. luna aceasta se termina si intru in cresterea copilului, deci trebuie sa unblu dupas hartii.
kati si la alex la gradi s-au repetat poeziile dar el nu a mai stiut nimic si s-a certat cu educatoarea ca nu i-a dat bulina ca la ceilalti.
nu am stiut ca la gradi sunt multi pusti bolnavi. inediat merg si eu sa vad care e situatia.
claudia daca nu te ti de cura iti dam bataita. uite ce avem 
ioana felicitari ca ati scapat fara antibiotic!
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
misha-germ spune:
Nico -sa traiasca bebitza mica, ce trece timpul..al meu mic face azi 8 luni si deja "alearga" intoata casa, dar parca mai ieri ma chinuiam he holurile spitalului cand trebuia sa-l nasc! ce vremuri...
Eu tot acasa sunt, nu ma simt deloc bine, dar putin mai bine ca ieri..e o epidemie la noi in casa. Alex se simtea bine ieri, dar azi tuseste rau.
Claudia-tu ai lucrat aici in Germania in domeniu?povesteste-mi putin cum te-ai integrat in mijlocul nemtilor, ca stii cum sunt ei...
pupici si inca mai savurez cafeaua ta de dimineata!
eu va invit sa luam pranzul impreuna
miki-mami de trei muschetari!