Ingineri fosti, viitori....(13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

miki, hop si eu la prinz ca la mine e mincarea de ieri dar suntem la cura deci e buna!
nico, felicitari!!! ai fetita mare deja! al meu nici acum la 1 an si doua luni nu doarme o noapte cap-coada. dar de miine trecem la masuri severe: trecem incetisor pe lapte de vaca si ceva cereale sau gris sau nu mai stiu eu ce seara iar noaptea doar apa sau ceai. chiar mi-a recomandat pediatra treaba asta ieri. am avut surpriza sa constat ca fiu-meu are aproape 12 kg. n-as fi crezut dar l-am cintarit pe doua cintare si tot atit aratau.
claudia, spor la cura! si eu trebuie sa ma reapuc un pic, chiar vorbea, cu fetele de la "timisoara" de cura cu usturoi, o sa o incerc numai ca trebuie intii sa-mi fac stocul de usturoi si de legume si fructe.
tu ai incercat sa papi niste propolis?
ma duc si eu la bucatarie un pic ca azi am cam tras chiulul, am parcat copiii deci am liniste

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ce faceti, fetelor? vad ca sunteti ocupate tare!
Eu ieri am fost la fizioterapie....parca m-am mai des-tepenit nitelus insa abia astept sa se schimbe vremea sa scap si de migrena asta pe care o am de 3 zile. Oare cum o fi sa ajungi acasa mai devreme de ora 8.30 seara???? Chiar am o curiozitate: katik, la voi in TM tot asa nebunie este cu traficul????? Ca aici parca au luat-o toti razna!
Gata, ati scapat de gripe si raceli?
Eu am intrat sa va si ma pregatesc de partea a-2-a a zilei.....ma duc sa discut despre un proiect si apoi acasica sa pun cu tara la cale cu sotul, ca ne pregatim de schimbat masina si tb. sa gasim o solutie sa am si eu cu ce merge de cand o vindem pe asta si pana vine cea noua.
Pupici multi!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare fetele, ce faceti?

Anca, mie nu mi-a trecut, durerile de gat ma termina, tocmai ma asteapta o cana cu ceai de salvie sa faca gargara, si asa nu-mi place...
ce masina va luati?

Kati, ce cura cu usturoi faci? ca tare curioasa m-ai facut!!! da nu miroase usturoiul tare? ca eu nu stiu daca m-as incumeta...
fac putin pauza si revin imediat ca mi s-a racit ceaiul si trebuie sa fug sa imi rezolv gatul...

Miki, pai eu la inceput am facut cursurile de limba, apoi am zis hai sa-mi caut ceva ca sa vad cum ma descurc, asa ca am lucrat in diverse scoli, pe post de educatoare, cam asa...se obisnuia ca elevii sa vina mai repede la scoala pentru ca parintii trebuiau sa plece la servici dimineata devreme si nu aveau cu cine sa-i lase, asa ca la scoala trebuia sa fie cineva cu ei pana la inceperea orelor, si daca educatoarea era bolnava sau nu putea veni, ma chemau pe mine. Asta era o ora dimineata de la 7-8, si inca o ora de la 12-13 dupa ce iesau de la scoala pana plecau acasa. Ma jucam cu ei jocuri, sau faceam lucru manual. era nasol ca nici nu ajungeam bine acasa si trebuia sa ma intorc iar, dar asa cum ti-am zis numai cand aveau nevoie. Insa am fost in ft multe scoli din orasul nostru, si cel mai mult mi-a placut la scoala din zona unde locuim noi acum, aici veneam de la 12-16, si eram impreuna cu invatatoarea, iar copii trebuiau sa isi faca si lectiile pt a doua zi. Copii insa sunt ft obraznici aici in scoli, vorbesc in timpul orelor, stau cum au ei chef pe scaune, tipa, nu asculta deloc.
Insa apoi vazand ca ma descurc binisor cu limba m-am hotarat sa imi caut un loc de practica in webdesign, insa nu am gasit nimica...in Karlsruhe e ft greu in webdesign, asa ca m-am hotarat atunci pt printmedia. Si asa mi-am gasit rapid o practica pt 6 luni la Heine, poate ai auzit de ei, cataloage de moda...a fost o perioada ft faina, m-am inteles ft bine cu toti, lucram de dimineata pana seara, faceam munca unui angajat normal si eu eram doar o biata practicanta...insa mi-a prins tare bine, mi-am mai prelungit apoi inca 2 luni, timp in care ramasesem gravida cu Marc... oricum nu faceau angajari...iar dupa Marc, a aparut si Luca, asa ca deocamdata sunt in elternzeit, insa de la anul as vrea sa fac vreun curs sa mai invat si eu ceva programe noi, fiindca experienta nu am si nu te angajeaza nimeni fara. Deocamdata activez in firma lui barbatu-meu, el are firma de asigurari.
cam asta e...tu de cand esti aici?
Eu m-am interesat de testul de limba, am sa-l dau la sfarsitul lunii noiembrie, dar la o alta scoala de aici din oras, nu la vhs, ca nu mai astept pana la anul in februarie. Si trebuie neaparat sa-l iau ca sa imi pot depune actele pt cetatenie anul asta.

noapte buna tuturor, mai vb maine.

Claudia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Kati, nu stiu de unde sa-mi cumpar aici propolis, nici macar nu stiu cum ii zice in nemteste...la Timi unde gasesti, la plafar?

Claudia
POZE

Mergi la inceput

sara buna!
claudia, aici propolis se gaseste in piata sau la magazinele de produse naturiste, sau la magazinele apicola.nu stiu cum se zice in germana(eu germana am facut de la gradi pina in clasa a XII-a dar mult nu s-a lipit de mine, mai usor m-am descurcat cu franceza).
nu miroase deloc usturoiul, trebuie inghitit dintr-o bucata, nu se mesteca. sotul azi nu a simtit nimik dupa ce am inghitit cite trei catei in doua rinduri.
anca, si la noi e la fel de nebunie prin oras. nu mai poti merge nici cind normal prin oras. mai repede ajungi pe jos.
somn usor sa aveti, ne vedem dimineata la cafea.

Poze noi

Mergi la inceput

neatza, haideti la cafea!
raportez pe scurt: suntem o familie de virusati, mai putin eu(inca!). toata lumea e racita teapan, fata e mai bine, doar mai tuseste un pic, robi a tusit urit de tot azi-noapte, cred ca trece pe antibiotic ca mi-e frica de complicatii, sotul este bocna de racit, e mai miriit decit copiii, asa ca acum am in grija trei copii
sa aveti o zi buna!!!!!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

buna dimineata
kati multumesc de cafea! multa sanatate celor 3 copilasi si ai grija de tine.
si eu am fost ieri la dr. de familie si a spus ca alex are rosu in gat, i-a dat antibiotic. mie mi se pare ca nu are nimic asa ca ia doar vit c cu propolis. azi o sa merg si la pediatru caci aseara anda a vomat foarte rau si imi e frica sa nu fie la ea rosu in gat. eu nu am vazut nimic dar e si tare agitata.
am descoperit ca suntem in luna octombrie si nu noiembrie cum credeam eu asa ca mai am o luna de concediu.
si pe mine ma intereseaza cura cu usturoi. nu o voi tine acum dar e bine de stiut.

miki la cat mai multe luni si pt piciul tau. merge de la 8 luni? multa sanatate si voua!

claudia la mine a trecut durerea din gat cand mi-am pus sare calda in jurul gatului. e un leac babesc, iar eu nu ma prea bazez pe ele dar cand aveam 7 saptamani de sarcina am facut o infectie urata si am scapat fara antibiotic.

anca in vl se circula binisor. e mai greu cu parcarea ca nu prea gasesti loc in centru. eu prefer sa merg pe jos sau cu taxi.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

saluti, tutti!
katik, sanatate multa!!!!!! din ce spui, pare a fi acelasi virus cu care ne-am luptat si noi! eu inca mai tusesc.
claudia, sanatate si tie.
nico, poti sa-mi dai adresa ta de mail pe P.M.?

Sa va povestesc cum e cu masina. Noi vrem un Ford si pe site la dealeri apare nu stiu ce promotie.......am vb cu unul din agenti sa ne faca oferta...ne-a facut vreo 2...nici una nu continea ce voiam noi..i-am zis, ne-a dus cu vorba, ca sunt masinile pe stoc....noi nu voiam masina de pe stoc!!! noi voiam sa dam comanda, pt. o masina echipata cum vrem noi....si sa asteptam 2-3 luni pana la livrare, ca sa avem timp sa o vindem pe asta si sa facem si credit......ne-a tot dus asa.....pana am sunat la alt dealer care ne-a zis clar: nu mai puteti lua masina decat ORI de pe stoc dar fara nici un fel de dotari optionale, ORI asteptati pana in decembrie, sa dati comanda pt. modelul nou, ca asta pe care il vreti nu se mai fabrica.........macar ne-am lamurit! ce stil au unii oameni sa incerce sa te minta in fata!!!!! Si probabil ca le merge cu unii, din moment ce tot insista! Dar cu noi nu le-a mers. Uf....se pare ca tb sa mai astept pana in mai-iunie sa am si eu masinuta noua....care va fi si mai scumpa probabil, fiind model nou. Tb. sa dau inainte cu proiectele, ca sa mi-o permit.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

NICO-bebe mic are 8 luni, dar nu merge...se taraie prin toata casa, cel mare a mers la 8,5 luni a fost un record pt noi.
CLAUDIA-eu sunt de 4 ani si am si 3 bebei. Profa de azi mi-a zis ca trebuie sa intru in Cartea recordurilor...na,ja...aici n-am lucrat nimic, in tara am lucrat intr-o farmacie naturista si pot sa spun ca sunt experta in ale medicinii naturiste.Propolisul, e cel mai bun la gat, supt si nu inghitit, dar numai in faza incipienta, cand acuzi primele dureri...eu nu le-am dat importanta si am trecuta de prima faza....asa am ajuns la antibiotice. Mai e metoda cu apa sarata sa faci gargara si sa pui cartofi rasi la gat cu spirt peste noapte, asta am practicat-o din copilarie si merge.
Acum am diplomele la recunoastere la Ministerul Kulturii la Mainz si astept raspun sa vad cam unde ma plaseaza ei...mie mi-ar placea in OPC, dar e diferit de al nostru...vom vedea, pana atunci cine stie cate mai am de invatat.

E teroare cu gripa asta, la noi copiii sunt raciti iara, eu ma simt mai bine ca inca mai iau medic si acum iara s-a imbolnavit sotul.
va pup

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Vai ce de bolnaviori,un pentru toti sa treca cit mai repede.
Eu am de citeva zile o durere crunta de stomac,aseara nici aer nu puteam trage ca pina in spate ma durea,ca niste cutite.
In rest,facem de zor liniute,invatam poezii si povesti si uite asa a trecut ziua.

Mergi la inceput