Ingineri fosti, viitori....(13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

A facut vaccinul de 30-35 de luni Rapel 2 pentru DTP. A plans cand a bagat acul in picior dar cand am iesit din policlinica a inceput sa alerge fericita ca a scapat . Febra nici atat nu cred ca va face.
Amca, nu am mai sunat, am terminat tarziu si ma gandeam ca esti ocupata. Am fost o jumatate de ora cu ea in parcul Tei si 1 ora am asteptat un microbuz care nu a mai aparut, asa ca am mers la tramvai unde am mai astepat vreo 30 de minute tramvaiul 36, deci pot spune ca am stat ceva in zona, am plecat pe la 9 seara in final .
Cum esti? Ti-ai mai revenit? Nu mai ai zile de concediu?

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata!
Oti, tu n-ai somn???????? imi pare rau ca ieri nu am mai intrat pe forum si n-am citit ca vii prin Tei decat acum de dimineata!!!!!!!!! Daca stiam, poate ne intalneam ca noi am avut ceva drum si prin Pantelimon si va lasam si pe voi (parca pe acolo stati, nu?)....ieri am avut o zi full, criminala (ca orice marti, in cazul meu) dar partea buna este ca am reusit sa ajung la tuns ...cand am iesit de pe santier m-am enervat si m-am oprit la primul coafor: spalat, tuns, coafat ....adica ce-i asta, sa nu mai ai timp pt tine chiar deloc?? Apoi tot restul zilei m-am agitat sa rezolv niste probleme pe care le am cu un proiect si nu stiu nici la ora asta ce a iesit....sa dea Domnul sa iasa bine ca de proiectele astea doua pe care le am depinde colaborarea mea viitoare cu firma de arhitectura si daca nu iese bine acum, s-ar putea sa-mi fi facut degeaba firma. Apoi pe seara am fost la niste rude sa ne intalnim cu o matusa din America pe care o vedem o data la foarte multi ani......asa ca iar sunt rupta de oboseala.
nico, nu te-am mai vazut demult pe aici, te-ai ingropat in proiecte?

Va urez o zi buna, sper sa rezolv azi cu proiectul ala.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza buna fetelor!
greu m-am trezit si eu azi, nu m-a ajutat nici cafeaua, numai aerul rece de afara. m-am trezit instantaneu...brrrrrrrrrrrrrrrr si deja sunt 10 grade
anca, tinem pumnii cu proiectul. lasa tu ca o sa fie bine, nu-ti mai fa probleme!!!
otilia, vad ca va distrati cu ratb-ul
nico, voi cum sunteti? cum a fost la botez? felicitari micutei crestine!!! pozeeeee cu printesa, pls!!!!
claudia, mai calci??????
sa aveti o zi buna, mai arunc un ochi pe aici!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

seara buna! in sfarsit am ajuns si eu umpicutz la comp, sunt obosita, azi Marc n-a fost la gradi, l-am trimis cu al meu la pediatru ca a tusit azi nopate si aseara zicea ca-l doare gatul, dar a zis dr ca nu e rosu si nu are nimica grav. apoi dupa-masa m-am dus cu ei la joaca, ca aici in apropiere au fost din partea orasului cu fel de fel de jocuri pt copii, trambuline sa sara, masute cu jocuri de fotbal, au pictat copii pe fata daca au vrut, au facut paine pe bat si au prajit-o la foc si s-au distrat ai mei de numa. daca tine timpul cu noi, mergem si maine ca mai sunt si maine astia aici.
am calcat Kati azi dimineata ce am avut, nu mai am nk, dar maine trebuie sa spal iar.
Marc incepe de vineri cursul de inot, sambata vreau sa merg pana la ikea ca am nevoie de cate ceva si n-am mai fost de vreun an.

pupici si noapte buna,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Kati, era vorba de un microbuz particular, in final cu RATB am ajuns acasa. A facut totusi putina febra si toata ziua a fost plouata si suparata ca o doare piciorul si merge greu.
Vad ca tu mai alaptezi deci stai bine cu productia.
Anca, bafta cu proiectul. Chiar ca esti ocupata, eu ma bucur de concediu si de toamna asta minunata as sta numai pe afara, seara este tare bine la 20 de grade.

O metoda inginereasca de alungare a sotului care se joaca seara la calculator stiti?

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Neata, dragele mele!
katik, la noi in dimineata asta este mai caldut . Cred ca diseara ma supar si ies la plimbare intr-un parc....DACA voi putea sa ma misc (am intepenit de spate, sunt ca o papusa de lemn).
Oti,recomand scoaterea sigurantei de pe circuitul de prize de unde este alimentat computerul. Si inca o chestie: ce-i aia sa stea sa se joace cand voi ati venit acasa???????????????? Dupa ce ca va vedeti rar si aveti putin timp impreuna! Eu cred ca l-as omori.
In dimineata asta am aflat ca in 11-13 octombrie plec la Paris....daca as putea, as zice PAS...ca mi-e groaza cu avionul......of.
Va doresc o zi buna.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
oti, n-ai somn? sigur esti in romania, ca dupa ora la care ai postat tind sa cred altceva. da, mia este cita productie, in scadere dar mai este. vreau insa sa-l obisnuiesc incetisor cu lapte de vaca, sa pot sa-i dau si alte cele de mincare. am incercat seara sa-l indop bine, gindindu-ma ca o sa doarma. ei bine, nu! tot doua pauze mi-a dat. nici nu vrea sa auda de ceai, apa. azi noapte s-a sculat la 4, a mincat bine dar n-a mai vrut sa adoarma, a urlat pina la 5.20. i-am dat nurofen, dentinox pe gingii(unde m-a lasat) dar s-a linistit abia dupa o ora de urlat. acuma tot urla, nu stiu ce naiba are, ca nu maoi pot nici eu
pupam pe ana mica sa-i treaca piciorusul si febra!
claudia, pai distratie placuta. si la noi acum se arata o zi frumoasa dar prognoza zicea de ploi gramada. multa sanatate puiutzului!
anca, cum mai este sotiorul? s-a recuperat?
va pup pe toate, sa aveti o zi buna, ma duc sa vad de urlatorul meu

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Buna dimineata inginerelor!
Eu l-am dus pe Andrei la scoala desi e f.racit,dar se pare ca vremea e de vina.Ieri am avut sedinta cu parintii si invatatoarea a incercat sa ne convinga cit avem de cistigat daca lasam copiii la semiinternat.Adica,sa le punem mai multa mincare si de la ora 13 sa inceapa sa-si faca lectiile cu invatatoarea pina la 16.Intre 12 si 13 stau prin clasa,maninca si se joaca.Eu una nu-l las anul acesta,mi se pare obositor sa stai atitea ore pe niste scaune f.incomode,tari si in primul rind ma gindesc la copil,care chiar daca nu doarme la amiaza macar sta intins o ora.Are timp de semiinternat,sa se mai intareasca un pic si daca eu sint acasa nu vad rostul.
Claudia,sanatate puiutului.
Katik,e grea perioada asta,si dintisorii il supara,si se trezeste la papa,off,las ca trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare fetele,

la noi ploua, e frig si urat tare, ca urmare stam in casa, Marc s-a jucat la el in camera si acum doarme. Azi dimineata l-a dus tata-su la gradi, si dupa 5 munte m-a sunat ca il aduce inapoi acasa, ca acum sunt 4 cazuri de paduchi la el in grupa si nu trebuie sa ne procopsim si noi .Si parca si unul din prietenii lui are,uf. L-a cautat si educatoarea, l-am cautat si eu, slava d-lui, e curat, dar de cand mi-a zis barabatu-meu ma mananca tot.Eu ma uit in fiecare zi cand il aduc acasa de la gradi, fiindca pe usa de la intrare e tot timpul un biletel ba ca au scarlatina, ba paduchi, astea sunt la moda. Si pe deasupra mi-a facut si o infectie urinara, ma tot intreb de unde d-ne a luat, ca eu am atata grija sa nu mearga altundeva la buda, sa nu atinga nimica...oare ar fi putut lua acum o saptamana ca atunci am fost la o prietena de-a mea si i-a trebuit sa mearga la buda, da lui i-a trebuit atunci lipsa mare, si s-a pus pe buda...eu i-am facut baie cand am ajuns acasa imediat, dar nu stiu ce sa cred. sau sa fi racit pur si simplu, ca a cam stat cu fundul pe nisip si acum e rece afara!!!in orice caz i-a zis dr barbatului meu ca ii da acum antibiotic. La gradi nu-l las pana luni, sper sa se rezolve problema paduchilor, eu am o solutie cu care am sa-l dau preventiv sa nu ne umplem si noi.

Gabi, si mie mi se pare prea mic pentru internat de acum, lasa-l ca are timp de internat.
Sanatate bolnaviorilor, mai citesc si eu umpicutz pe aici!

Claudia

Mergi la inceput

Neata dragele mele! Bem o impreuna?
E o atmosfera dubioasa afara......azi noapte pe la 11.00 era senin si o luna plina cum demult nu am mai vazut.....iar acum este super intunecat, o ceata densa si o caldura innabusitoare.....cam spooky!

katik, sotul este bine! Trebuie sa mearga saptamana viitoare la control si acum isi pune apa de mare in nas ca sa scape de dependenta de picaturi.
gabi, pai daca nu este neaparata nevoie, nu vad de ce l-ai lasa pe Andrei al semi-internat (desi eu imi amintesc ca de prin clasa 1 pana prin clasa a-8a.......cand se terminau orele nu voiam sa merg acasa, voiam sa mai stau cu colegii ..acum e invers ....hi hi hi)
claudia, este a doua oara cand aud paduchi la gradinita/scoala in Germania! Nu pot sa cred ca exista astfel de probleme acolo! Pai......corectati-ma daca gresesc......dar pe aici pe la noi nu au mai fost demult probleme d-astea! Asa de scump o fi sapunul in Germania ca unii nu isi permit sa-l foloseasca?
Oti sa inteleg ca sotul a prins radacini in fata monitorului?

Sa aveti o zi de vineri cat mai usoara, ca acusi vine weekendul! Pup inginerele.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput