Filme care v-au impresionat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

si eu ca musca-n lapte :eu prefer genul comic-romantic-sf : m-as uita oricand la "maverick" , "ziua cartitei" si "as good as it gets".
ceva serios care imi vine acum in minte :"gattaca" si "flori pt algernon"(asta l-am vazut pe vremea cand eram pustoaica si totusi imi amintesc de el-nu-i ceva maret , doar inregistrarea atitudinilor ,de la bataie de joc si dispret fata de un om cu capacitati mentale reduse ,la uimire , invidie si si supunere fata de acelasi om cu capacitatile transformate in superioare printr-un experiment , readus in final , la aceeasi stare de inferioritate , din toate pdv-urile , si durerea pierderii paradisului oferit ).
mie nu-mi prieste sa ma uit la drame , asta e ,asa ca nu am multe de zis la subiect .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Piticutz, "Vraciul" nu are titlu pentru limba engleza - este "Znachor" (in original) si este facut in 1982. Cauta pe imdb daca vrei detalii !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

O, multumesc foarte mult

am gasit cum ii zice in engleza, acolo, pe imdb.com: "The Quack".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Pacientul englez
Legendele toamnei

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Balanta -a lui Lucian Pintilie
Podurile din Madison Country
Forrest Gump

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Alice, multumesc! Poate stii cum e cand un pitic pe creier nu te lasa nici sa dormi .
Inca un film care m-a marcat " Regele Pescar", de fapt mai multe : "Benny si June" si "Edward Mani de Foarfeca"- zilele astea la tv!!. Si acum observ ca sunt numai povesti de dragoste.
Dar subscriu la " Maverick", "Ziua Cartitei" ( tot de dragoste pana la urma), "Michael" cu Andie McDowell, "4 nunti si o inmormantare"...numai dragoste..

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roerich spune:

Nu - mi plac filmele ! Prefer sa citesc carti ! Totusi filme care pot fi vazute : " Numele Trandafirului " dupa romanul lui Umberto Eco si " Nobila Casa " dupa romanul lui James Clavell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Si caii se impusca, nu-i asa/
Sofie's choice
Pianistul
Splendoare in iarba
Casablanca
Ar mai fi, dar nu-mi vin in minte acum...

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

De curand am vazut "Atonement". E super filmul!!

Roxana 39 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

m-a impresionat tare mult Pianistul ... acum cand o sa am timp o sa ma uit la Into The Wild, un film de Sean Penn ... am vazut prezentare la Oprah ...

http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view

Mergi la inceput