Filme care v-au impresionat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_b_23 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

La vita è bella cu Roberto Benigni

Intr-adevar un film care merita vazut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Titanic-l-am vazut de cateva ori,imi cumparasem caseta video la vremea aceea si acum il am pe CD.Sunt mai multe care m-au impresionat,dar asta chiar cel mai mult a facut-o!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

"MISSING" al lui Costa Gavras - cu Sissy Spacek si Jack Lemmon ! Il am si pe caseta video si cred ca l-am vazut de ... nenumarate ori !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

"The way we were" cu Robert redford si Barbara Streisand, " Inchisoarea Ingerilor" cu Tim Robins si Morgan Freeman...care merita mai multe Oscaruri, parerea mea. Si un film SF, singurul care mi-a placut rau de tot, dar ... nu mai stiu cum il cheama . Stiu ca eram bolnava rau, dar nu puteam adormi pana nu vedeam cum se termina, iar cand m-am trezit nu mai stiam cum il cheama. Stiu doar ca era o poveste de dragoste, iar personajele aveau aspect fusiform, nu aveau nimic urat, si era muulta apa. Va spune ceva treaba asta?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, cred ca este "The Abyss" ! Un film minunat !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula76 spune:

LA VITA E BELLA- cu Roberto Benigni, un fim super, cu 5 oscaruri-merita vazut, daca nu ati facut-o pana acum- o lectie despre dragostea si sacrificiul parintelui pentru copilul sau.
O IUBIRE FARA SFARSIT-cu Robin Williams- superb- a fost duminica sera la 20.15 pe tVR 1(nu ii stiu titlul original)
TITANIC-l-am vazut de vreo 10 ori.
SI ar mai fi unul recent-parca GHOST- nu sunt sigura.
Sunt un mare fan al filmelor romanesti mai vechi, cu marii nostri comici;TITANIC VALS(cu Birlic),seria BD., Telegrame(tot cu Birlic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Subscriu! La vita e bella! super film.

poze cu noi:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ed/danielbarbuta/my_photos_handler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

sa nu uit "Godfather", "Scarface", "Once upon a time in America".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

quote:
Originally posted by Adria_

Tin minte ca eram in clasa I si am vazut "Vraciul". M-a impresionat profund, poate si pentru ca aveam o durere groaznica de cap atunci. L-am revzut inca o data sau de 2 ori, am citit si cartea, insa impactul n-a mai fost acelasi. La fel m-a impresionat si replica din Twin Peaks ca "nu toate sunt ceea ce par a fi"

...stii cumva care e titlul filmului"Vraciul" in limba engleza? Mi-ai adus aminte de el, si as vrea sa il caut si eu pe-aici, ca si mie mi-a placut mult pe vremuri...

multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

"Mist of avalon" si "tacearea mieilor"
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput