Argesence voi unde sunteti /
Raspunsuri - Pagina 3
mihagab spune:
Poate vrea sa stie ceva de JOhn ca persoana,hihihi si intelegem noi gresit sau nu????
GABRIELA si DENISA( 01.06.2004)
elyda spune:
si care e ma JON ala despre care matusile ei ...mama, mama ?!eu am crezut ca despre magazin este vorba!![]()

dana
mihagab spune:
Danuta,e patronul magazinului,asa ca nu umbli departe..dar nu ne-a mai dat detalii,asa,sa nu ramanem in ... ceata, nu de alta!Annes lumineaza-ne pls!
GABRIELA si DENISA( 01.06.2004)
mathilda spune:
fetelor,
mi-e tare dor de pitesti. poate pe siteul asta gasesc si foste colege. si citesc in fiecare zi presa din pitesti. oricum sper sa tineti forumul deschis si sa ma tineti si pe mine la curent cu ce se mai schimba prin oras
elyda spune:
mathilda da-ne amanunte daca poti,unde ai terminat sacoala,unde ai locuit ,cine stie poate chiar dai de fosti si foste prietene,colege , vecini etc. de cate ori ti se face dor de pitesti scrie-ne ca suntem aici !

dana
canne-marie spune:
AHA sa inteleg ca va arde me misto.
Ei bine mie nu.![]()
![]()
![]()
Si era vb. de magazinul JON.
Deci m-am convins ,este un fel de Europa noastra si Niro, cu preturi mai mari la Jon,decat in Bucuresti.
annes
elyda spune:
exact ca la europa ,dar preturi mai mari.de acolo se aprovizioneaza si cei de la john.mai sunt cateva magazinele cu pantofi de piele,haine de piele toate romanesti dar in rest...nimic.
vedeti mai fetelor ca am intuit bine ca despre magazin era vorba!? ce dumnezeu ca doar era vorba de matusi ,se supara si fata pe noi! Canne-marie nu te mai necaji mamica , am glumit!

dana
anamaria spune:
salutare...
hai ca intru si eu in hora, dupa cum vedeti mi-s piteasteanca, sotz pitestean, copii idem.
pe la 'mamici din pitesti' am mai intrat eu, dar acolo sunt mai mult bebici mai mici si parca nu aveam acelasi subiect de discutie, asa ca nu prea am mai vizitat subiectul (scuze fetele, nu va suparati...
)
nu ma dau in vant dupa orasul asta, e acceptabil. prefer un oras mai mic, e mai usor pana la urma de ajuns de colo-colo decat in bucuresti, de ex, desi circulatia e realmente un calvar. (noroc ca nu conduc masina... antitalent).
daca tot vorbim despre vechi cunostinte, propun sa scriem fiecare cate ceva despre liceu/ scoala, promotie, cartierul unde am copilarit samd...
incep eu, daca sunteti de acord, ca asa-i frumos:
am copilarit in centru, pe 1 Mai (in blocurile de deasupra policlinicii). scoala gen am fost la nr 3 si liceul la balcescu (promotia 1992), dupa care am facut fac de fizica, la bucuresti- magurele...
va doresc un subiect animat, o sa mai intru saptamana viitoare sa vad ce s-a mai intamplat...
WE placut!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
elyda spune:
anamaria ,bine ai venit!
si eu am avut aceiasi problema cu celalalt subiect ca sunt mamici de bb si eu am trecut de multisor de perioada respectiva,am si uitat de biberoane ,pampers ...etc.noi suntem mai putinele acum poate cu timpul ni se alatura si alte fete din arges.eu am terminat liceul in 1989 si am copilarit in cart.trivale.acum locuiesc in popa sapca.am 2 baieti :alex are 13 ani si vlad -8 ani.va mai astept sa mai schimbam cate o vorba!![]()
dana
mathilda spune:
eu am terminat in 97 zinca golescu.sc gen 14. sper din toata inima sa gasesc cunostinte.
pup