Argesence voi unde sunteti /
Raspunsuri - Pagina 2
elyda spune:
ce sa mai strig ca nu sunt interesate!pana acum credeam ca se umplu pagini de raspunsuri!slaba miscare pe la noi !![]()
dana
strumfi2004 spune:
Si noi, noi, dar eu am un gust amar de aici (prieteni) ca am mai incercat la clubul de meserie si tot slaba miscarea. e drept ca nici eu nu mi-s forumista de-aia infocata rau, dar mi-s argeseanca. poate merge de data asta mai bine. hai ca strig si eu.
Gratiela, Maria
si Stefan
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
elyda spune:
putem striga pana ni se umfla amigdalele ca nu ne aude nimeni ! nu sunt interesate fetele de noi!asta este , eu am incercat sa ne grupam dar..imi pare rau!
dana
mathilda spune:
elyda,stremfi,
pai eu continui sa scriu caci mi-ar pare si mie rau sa nu se intalneasca intr-un forum fetele din arges.s-a renovat centrul pitestiului? a propos mall e tare dragut din afara(inauntru nu am fost) dar imi place ideea de a sta pe terasa si sa ai vedere la lac. super relaxant
pup
strumfi2004 spune:
De fapt vederea e la rau, la Arges. Si interiorul bate exteriorul cu mult
.
Si acum, fara suparare, ID-ul meu e strumfi, am eu un pitic cu redarea exacta a numelui/nick-ului, etc. inca o data, fara suparare. pup
Gratiela, Maria
si Stefan
elyda spune:
hai ca-ncepe sa se miste si pe aici cate ceva ! centrul pitestiului s-a renovat dar numai o parte. acum este in constructie partea aII-a. deocamdata este groaznic este tot centrul un santier.

dana
strumfi2004 spune:
Buna, buna! Nici o argeseanca in peisaj? A plouat un pic, dar vad ca iese soarele, fugim in parc.
Gratiela, Maria
si Stefan
canne-marie spune:
Buna fetelor.
Mai da ce suparate sunte-ti.![]()
Eu sunt din Bucuresti si am o bucata sot din C.de ARges,o bucata cumnat din Pitesti si un tata din Zarnesti,care are doar parinti acolo.
Despre Pitesti ce sa va zic,m-am enervat la culne marti dimineata sa circula mai rau ca in Bucuresti,bara la bara.Am facut 40 de min.ca sa iesim pe autostrada,venind din C de AG.
Al meu sot are mai toate neamurile prin Pitesti.
Mai fetelor ,i-a spune-ti si mie cate ceva despre vestitul JON.
Ca le-am auzit pe matusele sotului ca e mama-mama pe acolo.
annes
elyda spune:
PAI FATA MEA....JOHN este un fel de en-gros dar cu imbracaminte si incaltaminte se vinde si la bucata,un magazin mai mare cu muuuuuulte magazine mai mici in el. asaaaaaaa...si acolo gasesri toooot felul de lucruri cele mai multe de o calitate mai mult decat indoielnica , si in special lucruri chinezesti si turceeesti...asaaaaa. mai sunt 2-3 magazine care mai au si produse mai calitative de pielarie ,incaltaminte si imbracaminte,dar cu o floare nu se face primavara . preturile sunt acceptabile daca nu iei in calcul si calitatea produselor.cam atat ,tu care te mai duci la curtea de arges treci pe langa el deci il poti vizita ca sa te edifici singura .alte intrebari ? hai ca abia mi-am intrat in mana....

dana