Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Kya spune:
Sovi ai mare dreptate. Conteaza doar sa fie sanatos, or ce ar fi.
Ureaplasma am avut eu, dar inainte de a ramane insarcinata. De fapt a fost un pic mai ciudat: sotului i-a iesit pozitiva uraplasma, (negativa mycoplasma), iar mie negative amandoua.
Dar ginecologul mi-a spus ca daca are sotul, am si eu, si chiar daca analiza a iesit negativa, sa iau tratament, ca sa fiu sigura ca nu intru in sarcina cu ea.
Dupa ce am terminat cu antibioticul, nu am mai refacut analizele. Urmeaza sa ma duc la sf saptamanii sa fac toate culturile (inclusiv ureaplasma), sa vedem ce o iesi atunci.
In orice caz, se trateaza foarte bine si in sarcina, asa ca stai linistita. Nu stiu insa daca aici homeopatia rezolva ceva - cel putin rapid cum iti trebuie tie. Tot antiobioticele sunt sfinte. Si sunt cele speciale, care se pot lua si in sarcina, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
simonette spune:
fetelor, mie mi-e tare greu cu numele...nu prea imi plac! Nu prea ma hotarasc...daca-mi place mie unul zice laur ca nu...
Simonette, mamica de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
Kya spune:
Simo, ai timp mama sa te hotarasti, si sigur exista acolo un nume rezervat doar pentru puiutul vostru!
Kya
cory3maz spune:
KYA,
Pentru ca sunt in dilema inca
...legat de numarul exact de saptamani al sarcinii...eu am acelasi DNP cu Natynik...Naty m-a dascalit ca avem (de azi) 12 saptamani de sarcina...

Astept controlul la dok-ul meu ginecolog, saptamana viitoare...sper sa ies din dilema...
12+ (probabil) si mami (deja) de Larisa (5 ani si jumatate)
cory3maz
Kya spune:
Cory vezi ca pe mine dr m-a bagat si mai tare in ceata. Eu imi calculam frumos varsta dupa UM, si la ecograf, dupa masuratori, mi-a spus ca as avea aproape o saptamana mai mult.
Ticker-ul zice 9 jumate, dar bebe cica ar avea 10 si ceva. Nici eu nu mai stiu sa spun in ce saptamana sunt.
Kya
clauclau spune:
Cory, ce frumos ai povestit de prima intalnire cu bebelina ta. Asta imi aduce si mie aminte de nastere. A fost tot prin cezariana, la 18.20 a iesit bb Razvan si dupa ce m-au mutat la terapie intensiva au venit toti la mine si doctorita mea mi-a zis : felicitari, ai nascut o maslina blonda!. Saracuta de mine tot incercam atunci sa ma concentrez la cum arata o maslina blonda, nu intelegeam nimic... Si cand mi l-au adus a doua zi am vazut un bebe mic sub forma de painicuta bineinteles , alb la fata si cu un ciuf blond la ceafa. M-am topit atunci, ma uitam pierduta la el, mi-l pusesera in brate si in prima faza nu stiam ce sa fac cu el!!!!!Apoi m-am dezmeticit, dar sentimentele sunt atat de intense de nici nu pot povesti! A fost unic!
Simo, cand ne-am intors de la Bicaz, vreau sa-ti spun ca tot drumul am derulat nume impreuna cu sotul si nimic nu mi s-a parut potrivit. Ajungand acasa m-am uitat si pe net dupa nume copii si tot degeaba...Dar cum au zis si fetele, mai avem timp
.
CLAU
15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
Clabuc spune:
Am venit si eu de la control. Nu ma intreaba nici o randunica cum a fost??? ![]()
E, lasa, ca eu tot va spun, sic: mi-am vazut puiutul, am si vreo 5 poze cu el/ea.
Simonette, ai avut super-dreptate cu Dr. Dinu, e ater draguta. Scuze, Simonette, am uitat sa te felicit.
FELICITARI pentru mandretea de baietel2 (ce sa-ti fac, ii zic asa daca inca nu i-ai gasit un nume potrivit)!!! Ma bucur foarte mult pentru voi, si, chiar daca nu e fetita asa cum vroiai, o sa-l iubiti enorm si o sa va umple sufletele de bucurie, alaturi de Luca, bineinteles.
Asa, deci, foaret draguta doctorita. L-a masurat pe toate partile, i-a masurat regiunea nucala (1.9 mm) si a zis ca toate valorile si masuratorile sunt foarte bune, se incadreaza in limitele normale, i-a numarat degetelele, mi-a aratat urechiusele, ochisorii. Dar e un zbenguit bebeul mei, ca se tot ruga doctorita de el sa stea un pic linistit sa-l masoare ... intr-un final a adormit si l-a putut masura. Sunt atat de fericita ca e totul bine! Ma tot uit la poze acum.
Va pup mult pe toate si, poate cand nu mi-or mai tremura asa mainile de emotie, voi putea sa va mai scriu mai multe. 
Laly
12+
simonette spune:
Laly, bravo!!! Felicitari pt zbenguila
!!! Nu si-a dat dr. Dinu cu parerea ce ar parea bb a fi?
Simonette, mamica de
Luca si
16+ cu 
PozeLuca
BB2
cory3maz spune:
Laly,
"O, ce vesteeeeeeee minunataaaaaaaa!"...
deci ai reinviat dupa control...mishto ca ai parte de un dok
simpatic si empatik...nu te vad, dar simt ca plutesti de incantare...

deci esti mamika de bebe
zdravan si nazdravan!
Sa-ti traiasca puiul de Randunika si sa ne tii numai in vesti vesele!
Felicitari si
!
12+ (probabil) si mamik de Larisik
cory3maz
elara spune:
Vai, Cory, ce m-ai emotionat cu povestea taaaa.... M-ai facut sa lacrimez la servici... 
![]()
Foarte emotzionant!
Abia astept sa-mi vad si eu bebeul mai bine. Pana acum nu am vazut mai mult de o mogaldeatza... M-am si ofticat rau la 10 sapt cand am fost la Sanador, am mai platit si 1 mil si 600 si nu am vazut nimic...
decat un ghem diform...
Ba inca acolo unde era o idee mai mare eu intuiam capul si dr. zicea ca e invers.
Si am vazut la o colega un CD (iar mie nu mi-a putut da CD) cu bebe tot la 10 saptamani la care se vedeau capsor si corp si manute si picioruse si se zbenguia mereu.
Asa ca saptamana asta abia astept sa merg iar la eco. ![]()
Simo si Laly, felicitari pentru intalnirea cu bebeii. 
Elara
11+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca