Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
ancadragoman spune:
Elara nu am idee ce face colul meu ca nu am ami fost la dr ,dar oricum stam la patut ca avem contractiii din ce in ce mai dese.
Kya si noi te pupacim si sa sti ca asa este ,timpul cu burtica trece mai repede.
Simonette felicitari ptr coios si sa fiti sanatosi,data viitoare faci o fata si gata ...da-o incolo de statistica![]()
anca
31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
Kya spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Diferenta dintre noi este ca tu clar recunosti ca e baiat. In schimb eu ma tot agat de diferite remarci ale dr si mai sper in adancul sufletului ca e fetita.
Deci ai si tu aceleasi ganduri ca alea pe care le-am postat eu mai sus?
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Wooow!!Pana sa scriu eu mesajul ai si aparuuuut!!Bravo Simoo!!Felicitari!Oare putza de la echo pe care am visat-o eu ieri noapte sa fi fost a bebelusului tau?!
Suuuper!Imi plac si sentimentele pe care le nutresti!
Esti o supermamica!!Felicitari!
Mi-au dat lacrimile!
Si..normal ca fug sa te trec si in listutza!Trec si vreun nume?!![]()
Clau!
Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
clauclau spune:
Mai Simo, ce m-ai emotionat cu baietelul tau, trebuie sa-mi revin ca-s la servici si eu zambesc aici la birou ca nebuna!
Kya, cu siguranta nu o sa fi dezamagita, indiferent ce-o sa fie bebe. Abia astept sa-mi dai dreptate!
Midasnu, si mie doctorita de familie mi-a zis sa mananc ficatei de pasare pentru ca nu iau alte vitamine , prefera sa le iau din mancare si a zis ca ficateii sunt foarte buni, normal nu in cantitate industriala!
Parerea mea e ca poti sa mananci mai ales daca nu iei alte vitamine. Mie mi s-au recomandat si la sarcina trecuta cu razvanel si totul a fost bine. Am un baiat super sanatos!
CLAU
15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
zozela spune:
Simo ti-ai tras suuuper semnatura!!
Am trecut coiosul in lista!![]()
Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
cory3maz spune:
Dragi Randunici-Doamne si Gagici,
pe doamna dereftoare nu am gasit-o pe pozitie, avand trebi pe la inspectorat, asa ca, tre' sa mai fac un drum, sa-mi aranjez copilul...
1. Simonette, bravo! Super vesti! Deci vei fi mamica de doi Feti-Frumosi!
Important e sa fie sanatosi!Si se stie ca baietii sunt foarte atasati de mamele lor... Te pup de felicitare...
Ce se coloreaza lista! Iti doresc inspiratie sa-i alegi un nume frumos mezinului tau!
2. Clau si Elara, multumesc de impresii, vis-a-vis de intrebarea-intrebatoare...mi-au placut!

3. Kya, nu-ti fa griji! Si eu mi-am dorit mult un baietel si pana in ultima clipa nu am stiut ce sex va avea bebe 1...si dupa cezariana, imi spune sotul ca: "Avem o fetita superba"...eream, in sinea mea, usor dezamagita...inca nu o vazusem...peste sase ore, am reusit sa ma tarai pana la sectia de neonatologie si am murmurat: "Sunt mama copilului Mazilu Larisa, am nascut aseara, prin cezariana, si nu am reusit sa o vad!" A durat cam doua minute...asistenta era grasa si avea un mers de rata lenesa...ducea in brate un bebe impachetat in scutece ca o sarmaluta
...gatul imi era uscat de emotie si pulsul o luase la trap...ma clatinam...si am deslusit o fatzuca dulce, cu tenul alb, cu ochisori de pisic somnoros, cu o gurita rosie, minuscula, ca o fragutza...M-am indragostit instantaneu de EA, de FATA MAMII...
Asa ca nu-ti fa probleme...Instinctul matern va functiona!
cory3maz
sovietica spune:
Simonette sa va traiasca nazdravanul Don Coyoti! Si daca vrei fetita, mai ai timp, ca esti tanara :)
Kya, nu dispera, te framanti sau nu despre asta, oricum e sexul stabilit deja. Roaga-te sa fie sanatos si inzestrat. Eu nu cred in dezamagiri daca bebe iese sanatos, voi fi doar recunoscatoare la DD 
Si eu sunt putin tristutza ca cica am ureaplasma :( si cica la asta se iau antibiotice de obicei. Problema e ca am un ficat fitzos si selectiv, care nu proceseaza bine antibioticele. Poate imi raspunde homeopatul la mail sa gandim un altfel de plan. Mai are careva ureaplasma?
sovi
7+
Kya spune:
Cory
mersi de incurajari!
Apropos, tu de ce nu-ti pui ticker la semnatura sau saptamanile de
?
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!