Mamici de Martie-Aprilie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
sovietica spune:
Hai ma Laly ce ametite suntem noi si evem memorie selectiva si am uitat sa iti facem galerie
! 

iertareeeee! Sa iti traiasca bebelu si sa fiti sanatosi! 
Randunici care cautati nume, stiu ca erau liste de nume romanesti pe net. printati o listoaca si cititi-o cu tati pana va decideti. Noi asa vom face. Pana atunci sotzu crede ca vom face o "Anastasia"
Cory, asa da semnatura!
Kya, sarumana de informatii. Asa as fi vrut si eu sa aflu inainte de a ramane insarcinata, de aceea m-am si dus la un control inainte si am rugat-o sa faca ce teste crede ca e bine de facut. Si a facut numai secretii vag! Si acum, am intrebat-o ce probleme pot aparea cu ureeaplasma, raspuns: poate duce la infertilitate de exemplu. Voi mai trece pe la acel cabinet numai sa mai iau si rezultatul de la culturi col. Dulcea mea povara (ca sa citez o celebra energetica) merita mai mult decat o dr mutulica.
Stiti daca ureaplasma influenteaza dezv fatului, sau e "doar" riscul de a-i pasa microbul lu bb la nastere?
sovi
7+
elara spune:
Apropo de analize.
Mie mi-a iesit ca am Streptococ de grup B in secretia vaginala. 
Ma cam oftic si habar nu am de unde m-am pricopsit eu cu asa ceva, dar imi pastrez calmul si optimismul ca am citit pe net ca se trateaza si ca nu afecteaza sarcina ci e periculos doar la nastere fiindca se poate infecta bebe cand trece prin canalul nasterii.
Pana atunci insa am sa ma tratez si voi fi bine. Trebuie sa fie bine.
Elara
11+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Clabuc spune:
Mersi mult de urari si felicitari Simonette si Cory.
Doctorita a zis ca e prea devreme sa spuna cu certitudine ce e, dar, daca ar fi sa-si dea cu parerea, ea ar spune ca e baietel. Mi-e, sincer, mi-e indiferent ce e si, vorba lui Sovi (daca nu ma insel) oricum e deja stabilit ce sex are (numai ca noi nu putem stii inca si), si nu mai conteaza ce as vrea eu sau sotul, sanatos sa fie. Eu, totusi, inclin sa cred ca e baietel.
Cam asta e ce am uitat sa va spun. Va multumesc inca o data de sprijinul vostru si mai "vorbim".
Un
pentru Simonette si un
pentru Cory.
Laly
12+
clauclau spune:
Laly, felicitari pentru bebe plimbaret si saltaret din burtica, esti o fericita ca l-ai vazut azi! 

CLAU
15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
Clabuc spune:
Elara, Sovi,
Va
si pe voi mult si va multumesc pentru sprijin si urari. Sa veniti si voi cu vesti bune, ca, altfel, ma sup rau pe voi.
Laly
12+
numeioana spune:
Simo, felicitari pentru baietel!! Exact acelasi lucru cred ca il simt si eu: ce este in burtica este din noi, din iubirea noastra si orice sex ar avea la fel de mult il vom iubi!
Eu ma bucur ca s-a dus statistica pe apa sambetei, asa am si eu o sansa la fetita![]()
Fetelor, ce povesti frumoase aveti de la nastere/ intalnirea cu bebe!
Cat despre pate si ficat, inainte nu mai tinea nimeni cont de asta si toate femeile faceau copii sanatosi. Cata vit. A poate sa contina o portie de ficatei, asa incat sa faca rau lui bebe?! Eu am mancat pate de mai multe ori pt ca mi-era pofta, cate putin... Si daca era asa periculos ne atrageau atentia doctorii, dar nu e cazul. Mie doctorita mi-a zis: fara cafea, tigari, alcool si eu m-am bucurat, ca nu oricum nu ma atingeam de ele...
Va pup pe toate!
Ioana
16+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
simo, felicitari pt. baietel...chiar daca iti doreai fetita...important e ca sunteti bine amandoi! 
laly si tie felicitari pentru bebe sanatos si energic!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
15+
clauclau spune:
Numeioana, ce mai faci? Misca bebe bine la tine? Eu simt oarece falfaieri cateodata dar nu in fiecare zi, oare de ce nu incepe si la mine mai des? Sper sa nu incep sa ma agit tare, dar e musai sa-l simt mai bine pana la sfarsitul saptamanii caci luni deja o sa am 16 saptamani....si o sa ma apuce niste griji de numa'.
CLAU
15+
underqueen spune:
nici eu nu simt daca misca...sau nu-mi dau eu seama pt. ca vesnic sunt plina de gaze...ma balonez de la orice mananc... sper sa nu fie probleme...mai ales cu stresul din vara asta
saptamana viitoare merg si eu la eco...abia astept!
ps: clau, si eu tot luni fac 16 saptamani...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
15+
clauclau spune:
Underqueen, suntem amandoua la fel...Si zici ca nici la tine nu misca cine stie ce? Cred ca abia astepti sa mergi la eco, eu mai am destul pana pe 25 , o saptamana si jumatate! Tu cred ca o sa afli si sexul saptamana viitoare, in ce zi te duci?
CLAU
15+