FIV 132

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Kora dupa cat timp, nu stiu pt. ca eu nu am mai repetat tratamentul, am mai primit doar niste ovule preparate la farmacie( eu nu am avut ecoli, am avut un germen gram pozitiv!) si ma gandesc ca ma pus sa repet dupa 10 zile pt. ca organismul sa nu mai fie sub influenta antibioticului...mai intraba dr.-ul!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

anto,scuze mi-am amintit acum ca de fapt tu ai avut altceva,oricum ma voi duce sa fac analizele acelea platite de guvern si daca tot ma duc la laborato fac si urocultura sapt.viitoare sau cealalta,il mai intreb pe tata.Mersi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto, bine ai revenit!!! Anul acesta mai faci o incercare de a avea un copilas prin FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

'Neata, fetelor !

Vin de la Giulesti unde am facut eco de z. 10 si am un folicul de 14,5 mm pe OS, cu endo 8,7 mm trilaminar. Mi-a dat sa fac Pregnyl duminica dimineata, iar luni mai facem o eco (sa vedem cum a evoluat foliculul si daca mai e) si apoi, daca e cazul, punctia.

Referitor la costuri, l-am intrebat pe Monsenior (dar mi-au spus oricum si fetele de la cabinet unde m-am programat) si costa 350 eur (se platesc in valuta) daca se gaseste ovocit (asta e pretul cu totul, inclusiv ET, daca e cazul) si NIMIC daca nu se gaseste ovocit (exceptand, bineinteles atentia fata de Monsenior, zic eu). Am inteles ca sistemul asta de plata se numeste "reconversie", sau ceva de genul.
Deci am intrat in hora, acum sa vedem ce va fi...

Am stat de vorba si cu Cocei (super draguta !) referitor la cazul meu mai ciudat cu FSH, LH bune si totusi fara ovocite si mi-a zis ca se desfasoara niste cercetari prin America si cauza ar fi niste anticorpi "mullerieni" care actioneaza asupra ovarelor. De astia chiar n-am mai auzit..., o sa mai caut pe net.

A, fetelor, inca o veste buna, mi-a spus tot Cocei ca in aprox. 2 saptamani BIOS DIAGNOSTIC va incepe sa faca INHIBINA B (cea mult cautata...), deci o vom putea face si atunci vom sti exact cum e cu rezerva noastra ovariana.

Cam asta e, v-am pupat pe toate si sa auzim de bine !

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

rami super vesti!!!!Va fi bine cu folicul tau,sunt sigura ca vei avea un ovocit frumos foc!Doamne ajuta pe mai departe!Referitor la pret mi se pare f. ok ,merita din plin sa incerci!
Cat despre inhibina B in sfarsit fetelor....cred ca va fi asalt la Bios Diagnostic!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Inca ceva : punctia pe CM natural se face fara anestezie, fiind un singur folicul, si nu sunt necesare trimiterea de la medicul de familie si adeverinta de la serviciu, ca e doar internare fictiva.

Denisa73, FELICITARI !!!

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

rami fara anestezie?Si n-o sa doara...?Nici macar locala?Bafta multa fata curajoasa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Rami multa bafta sa dea DD sa fie un ovocit de calitate si sa se prinda de mami 9 luni
Deja incep galeria

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MONI,multumesc pt raspuns,am cam inteles despre ce este vb,sa vedem acum la ce tratament se va decide dr-ul,MARRINA,tu te-ai simtit rau in timpul inhibarii cu DIPHRELINE,ce simptome ai avut,ai luat si contraceptive inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Rami, m-am gandit la tine de dimineata! Hai ca ai valori f bune, Doamne-ajuta sa fii prima prin fiv natural! Multumim pt informatii! Kora, poate ar fi bine sa mai faci un link despre "fiv natural", cred ca multe fete vor fi intereste!
LauraVoinicu, rezolva problemele de la serviciu, ca la fiv trebuie sa fii calma si relaxata!
Miruna, bafta la inseminare, sa nu mai ai nevoie de fiv!
Kintea, da, la analizele pe care le faci tu ma refeream, ziceam ca dureaza mai mult, ca sa le faci din timp, sa fie gata cand mergi la eco. Eu fac inhibare cu diphereline, n-am absolut nici un simptom, ma simt f bine.

poze

Mergi la inceput