FIV 132

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Mirela_1

Marrina, si eu am luat duphaston dupa primul FIV si daca-mi aduc bine aminte am facut hormonalele la CM.

Multumesc mult.

Eu stiu ca nu conteaza cantitatea CM ci ora la care apare rosu sa nu fie dupa 16:00. Daca este mai tarziu consideri ziua urmatoare ca ziua 1.

Mergi la inceput

quote:
Eu m-am inteles cu doamna doctor sa facem inseminare sa nu trecem direct la Fiv poate reusim.asa ca in octombrie voi face prima inseminare(sper si ultima).
Iti doresc bafta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kineta

MARRINA,referitor la prietena ta ,se stie cu probleme digestive(gastrita sau ulcer),pt ca varsatura in zat de cafea este semn de hemoragie digestiva superioara,la fel ca si melena,scaunul negru.ESTE O URGENTA MAJORA!!!! TU stii cumva ai citit prospectul de la MENOGON,sau PUREGON,scrie ca este contraindicat in ulcer,sau ca poate da dureri de stomac,sau ma rog ceva de genul asta...ar fii nasol,ca si eu am ulcer.IN ORICE caz probabil ca pana la ora asta i-sa pus un diagnostic prietenei tale,ii doresc sanatate si sa poata continua tratamentul.
In prospectul de Menogon nu scrie ca ar fi contraindicat in ulcer dar ca efecte adverse (mai putin comune sau rare) poate da dureri abdominale sau de stomac (severe), sangerare (moderata pana la severa), scaderea cantitatii de urina, indigestie, greata, voma, diaree (continua sau severa), dureri pelviene (severe)etc. Problema era daca ar putea fi de la hiperstimulare numai ca facuse numai prima doza de Menogon. Dupa ce a fost la eco nu m-a mai sunat. Intr-o ora sper sa i-au legatura cu ea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kineta

SI INCA O INTREBARE:cat costa tratamentul pt 2 sapt cu DIPHERELINE?daca le cumpar de la spital sunt mai ieftine decat in farmacii,este valabil si pt menogon sau puregon,nu stiu ce o sa-mi dea.DAR daca o sa-mi recomande un anumit dozaj ,un anumit nr de fiole,eu pot sa cumpar decat o parte pt cateva zile de tratament,pt ca daca nu suport tratamentul ,ce fac raman cu ele,si cu banii dati,voi cum ati procedat?VA pup,si multumesc anticipat de raspuns .

In general ti se prescriu pentru zilele care urmeaza pana la ecografia urmatoare. Mie nu mi s-a intamplat sa raman fara ele. Si intotdeauna le-am luat de la Giulesti (Menogon, Diphereline, Cetrotide). Puregon si Gonal n-am facut. DAca esti din Bucuresti nu-i problema daca iti iei numai pentru cateva zile si mai mergi si iei dupa aceea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lauravoinicu

Marrina , cumnata ta poate sa faca analizele in orice zi daca este in amenoree , eu asa le-am facut mereu , ca eu sunt in amenoree de cand ma stiu ,sunt relevante.
...Despre mine nimic nou , tot incerc sa ma adun dupa drumuri sa ma apuc de analize , s-ar putea sa trec pe lista de oct-nov , va tin la curent. Sunt foarte aglomerata la servici si nu vreau sa incep fiv-ul stresata de aceea nu prea ma agit . In curand se va termina si nebunia la servici ....
Va pup pe toate fara nici o exceptie !

Multumesc mult de raspuns. Iti doresc sa scapi de nebunia de la servici ca sa te poti apuca serios de treaba.

Mergi la inceput

denisa73 Felicitari pentru bebic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Mirela bine ca a venit CM!De acum spor la treaba!A mai trecut infectia urinara cu ajutorul medicamentului pe care l-ai luat?
Miruna multa bafta la inseminare!!!!
Cristal multumesc de informatie,ai intrebat dr. daca nu e prea mult doza de 250 mg prog. inj. deodata?Am inteles ca se face la 4 zile,dar mie mi-e frica sa nu fie prea mare doza dintr-odata; am sa ma mai sfatuiesc si cu dr. meu.Mult succes la ET!
Denisa FELICITARI inca odata!Eu cred ca vei avea surpriza saptamana urmatoare si vei vedea doi saci embrionari!Esti o fericita si o norocoasa, DD te iubeste!
Lauravoinicu eu cred ca ne vom tine de manuta luna urmatoare,hai fii harnicuta si fa-ti toate analizele!
Marrina si eu cred ca sunt relevante hormonalele dupa duphaston ca si dupa AC;progesteronul e clar ca nu il poate face in zi 21 ( asta e doar pt ciclul de 28 zile),dar sa intrebe dr. cand l-ar putea face in cazul ei pt ca e important si progesteronul;tu ce mai zici despre tine?

Eu ma pregatesc de injectia de la ora 9.00,am de facut pana sambata inclusiv.Oare cat de repede dupa tratament pot sa fac urocultura sa vad daca am scapat de e.colli?Saptamana urmatoare ar fi ok?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

KORAAM FOST IERI LA DR.T SI AM STABILIT 90% SA INCEP
SI EU FIV 2 DUPA 16.OCTOMBRIE,TREBUIE SA-MI IAU AZI REZ.DE LA HORMOMALE DIN Z2 SI SA VB CU DR.M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

... Buna!Am reusit si eu sa ma adun de pe drumuri si inainte de prima zi de munculica dupa concedu intru repede sa va -ic !Nu am apucat sa citesc decat pe sarite dar promit sa recuperez!
Kora mie dupa 10 zile de la terminarea tratamentului mi-a zis sa repet analiza.
Denisa felicitari si sarcina usoara!
Aniast felicitari, sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el!
Liana!
Moni,Pussicutelor,Zouzou !

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

antosit mersi,dar daca fac analiza mai repede de 10 zile nu e relevanta?Si daca nu a trecut cand pot reface tratamentul,dupa cat timp,stii cumva?Tu ai scapat de e.colli astia nesuferiti?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput