FIV 132
Raspunsuri - Pagina 15
Mirela_1 spune:
Nusyc, pai sunt in dubiu daca pot sa consider ca-i z 1, ca parca nici azi nu e ca lumea. Zici ca si la tine era putin? Ca eu pot sta linistita cu-n singur tampon.
miruna79 spune:
Felicutzu ce faci?ai inceput cu injectiile? multa multa bafta iti doresc sper sa reusesti din prima!
Diana-dn-ai mai scris ce faci in ce stadiu mai esti? cind o sa fie urmatorul Fiv?
Eu m-am inteles cu doamna doctor sa facem inseminare sa nu trecem direct la Fiv poate reusim.asa ca in octombrie voi face prima inseminare(sper si ultima).
Korapop luptatoare ce esti multa bafta si tie!
Va pup pe toate.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
kineta spune:
MARRINA,referitor la prietena ta ,se stie cu probleme digestive(gastrita sau ulcer),pt ca varsatura in zat de cafea este semn de hemoragie digestiva superioara,la fel ca si melena,scaunul negru.ESTE O URGENTA MAJORA!!!! TU stii cumva ai citit prospectul de la MENOGON,sau PUREGON,scrie ca este contraindicat in ulcer,sau ca poate da dureri de stomac,sau ma rog ceva de genul asta...ar fii nasol,ca si eu am ulcer.IN ORICE caz probabil ca pana la ora asta i-sa pus un diagnostic prietenei tale,ii doresc sanatate si sa poata continua tratamentul. felicia ,la ce anticorpi te refereai la antitoxo,cmv,etc?am sa le fac sapt viitoare luni,si voi primii rezultatul pana pe 26 sept sper..

cristal1995 spune:

Fetelor, m-am cules shi eu pe acasa, finally...
Am fost la echo azi, in Z12, aveam endometrul DOAR de 7 

asha ca doctora a stabilit sa facem ET-ul in z 19, adica pe 19 sept. Daca imi vor supravietzui bebeii...
Kora: mi-a explicat shi cum sa fac progesteronul injectabil, mai exact 1 fiola la 4 zile, shi, in plus, Utrogestanul de rigoare. Daca vrei sa mai vb despre asta, da-mi un PM.
Mi-e asha teama...

Mirela: e bine ca a venit. Shhi eu dupa AC tot asha eram.![]()
Pupici la toata lumea.

Aly
kineta spune:
SI INCA O INTREBARE:cat costa tratamentul pt 2 sapt cu DIPHERELINE?daca le cumpar de la spital sunt mai ieftine decat in farmacii,este valabil si pt menogon sau puregon,nu stiu ce o sa-mi dea.DAR daca o sa-mi recomande un anumit dozaj ,un anumit nr de fiole,eu pot sa cumpar decat o parte pt cateva zile de tratament,pt ca daca nu suport tratamentul ,ce fac raman cu ele,si cu banii dati,voi cum ati procedat?VA pup,si multumesc anticipat de raspuns .
Moniland spune:
Kineta, o cutie de diphereline 0,1 mg ce contine 7 fiole costa 146,78 lei. Vei avea nevoie de 2 cutii in perioada inhibarii si de cel putin inca una pe perioada stimularii. Deci poti face un calcul la 3 cutii. Le poti lua de la farmacie si cred ca sunt unele farmacii care au reducere 5% daca iti faci la ei card (help net).
Pentru stimulare daca vrei primii puregon sau gonal, acestea se pot obtine compensat 50% pe baza retetei de la medicul de familie. Menogonul din cate stiu eu nu se compenseaza.
Nu stiu pretul de la spital, dar cred ca daca le cumperi de la spital si iti raman le poti da inapoi.
denisa73 spune:
S-a vazut un singur sac cu un singur embrion.Dr. zice ca s-ar putea sa se mai vada unu saptamana viitoare cand merg din nou.Pana atunci va pup dulce pe toate!
4+
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
lauravoinicu spune:
Marrina , cumnata ta poate sa faca analizele in orice zi daca este in amenoree , eu asa le-am facut mereu , ca eu sunt in amenoree de cand ma stiu ,sunt relevante.
Kora , sa de-a DD sa faci un bebic leut ! Tare curajoasa esti ca iti faci injectiile singura , bravo
Felicia , gata concediul ? spor la injectat si iti tin pumnii!
Despre mine nimic nou , tot incerc sa ma adun dupa drumuri sa ma apuc de analize , s-ar putea sa trec pe lista de oct-nov , va tin la curent. Sunt foarte aglomerata la servici si nu vreau sa incep fiv-ul stresata de aceea nu prea ma agit . In curand se va termina si nebunia la servici ....
Va pup pe toate fara nici o exceptie !
marrina spune:
quote:
Originally posted by psj
eu le-am facut de multe ori fiind in situatia asta. sunt considerate relevante din cate stiu eu, daca spui ca e suspecta de pcos nu prea e alta solutie.
Multumesc mult.