FIV 132

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

am venit sa alaturi de voi fete dragi

eu astazi merg la eco dupa 12 zile de stimulare si cred ca mai mult de 2 zile nu o sa ma mai stimuleze.As vrea sa-l intreb astazi pe dr. pe cand punctia si cam ce medicamente trebuie sa iau dupa .Pentru ca am inteles ca voi luati pregesteron nu ?
denisa 73
ma bucur tare , tare mult pentru tine,esti intr-adevar o norocoasa si "cineva acolo sus te iubeste".Si eu cred ca la urmatoarea eco o sa se mai vada un saculet.Iti doresc numai bine.
rami 73
bafta luni la punctie,sa dea DD ca foliculul tau sa contina un ovocit de toata frumusetea care peste 9 luni sa te faca cea mai fericita mamica.
felicia tu ai incepu inhibarea sau stimularea?
veret , kora
BAFTA multa in octombrie fetelor !!!!
moniland,marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Luck, deocamdata sunt pe inhibare, luni merg la eco si sper sa incep stimularea.
Rami, la ce ora mergi luni? Eu merg la 7,30, poate ne vedem!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Salutare la toate fetele,
dupa o lunga perioada de absenta, partial motivata de plecarea in concediu si amenajarea unei locuinte la tara. Saptamana aceasta am incepuit scarbiciul si printre picaturi am tot citit ce s-a mai scris. Vreau sa o felicit pe Denisa pentru reusita ei si sper ca fetele care nu au reusit acum "deloc-deloc" sa gaseasca puterea de a continua. Eu sper ca soarele va rasari pe strada fiecareia dintre noi si vom avea copilasul mult visat.
KoraPop - Curajoasa esti fata draga! Eu n-am reusit sa-mi fac nici injectiile obisnuite singura (imi este foarte frica de intepaturi). Deci a ramas stabilit pentru un puiut la fel de curajos ca mami.
Nusy- O sa-ti tin pumnii pentru octombrie!
Marrina- Sper sa vezi cat mai multe locuri noi. Cand te intorci?
Puiramy - Cred ca dr s-a intors din concediu. De ce nu incerci sa sunt la Giuly?
Corinuk - Unde ai facut analiza de toxoplasmoza? Am o prietena care avea la un moment dat rezultat pozitiv la Matei Bals si Sanador si rezultat negativ la Cantacuzino si Medsana. Ulterior a gasit o clinica in Buc. specializata pe asa ceva si analizele au aratat ca nu a avut toxoplasmoza. Mult noroc!
Cristal1995 - La ce dr. esti? Ti-a dat ceva pentru cresterea endometrului?
Rami73 - Multumim pentru informatiile referitoare la FIV pe ciclul natural si Inhibina B. pentru luni!

La mine astazi este Z1 si am reusit vorbesc dimineata la Giulesti si sa obtin o programare pentru 24.09. Sper ca pe 29.09. sa fac ET cu embrionasii congelati.
la toate fetele si multa bafta celor aflate in tratament sau in asteptarea rezultatelor!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

kora, si inainte de fiv1 am folosit aceleasi AC si am avut rezultate, nu cred ca acum val fsh a crescut datorita lor, doar daca se poate lua in considerare ora la care le-am luat, tarzie 22,30 sau ca in momentul recoltarii organismul suferea de febre musculara si oboseala.
Azi incep iar AC si voi repeta apoi analizele.

luck, voi repeta analizele dar se pare ca mai am de asteptat, 28 zile.Tie ti-a scazut val fsh de la 18 la 3? am inteles bine? mie diferenta a fost doar un punct inainte de fiv1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

ladyxe
da ai inteles bine , iar analizele le-am facut in acelasi loc.
Referitor la ora la care le-ai luat nu cred ca are importanta pentru ca eu le luam la ora 23.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Kora, Valeria, felicia, luck, Dariela, multumesc frumos ! Sa dea DD sa fie asa la toate !
Referitor la punctia fara anestezie, s-ar putea sa doara ceva, dar am inteles ca nu cine stie ce. Din cate imi amintesc multe fete au facut punctiile fara anestezie la FIV si aveau o gramada de foliculi. Sper sa rezist eroic... macar de-ar fi cu folos.

Nusyca, am inteles bine, tu incepi stimularea la data fixa, fara sa astepti venirea CM ? Ce schema urmezi, practic ?

Fetele, azi am fost placut impresionata ca la Giulesti era super lejer, deloc aglomerat, profu' vesel, Fraila in toane bune, toata lumea amabila...ce s-o fi intamplat ? Nu cred ca tine mult, oricum.

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

rami, multa bafta si din partea mea.

corinuk, si eu recomand repetarea analizei la Institutul Cantacuzino (au cei mai buni reactivi). oricum, eu am scris despre acest parazit, experienta mea cu toxoplasma la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92942. bafta.

Tuturor fetelor si .

L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

133

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput