Cafea cu aroma de femei-4
Raspunsuri - Pagina 20
A_Iulia spune:
Haha Ina cred ca as putea, am o gentulica mica ca abia o vezi ![]()
Baga-te intr-o valiza si hai la aeroport 
Cu fetitza pai cum, tu mai ai dubii? hm, treaba ta 
Adina +
Olivia 04.03.2004
slimatei spune:
ma simt bine multumesc!... inafara de oboseala totul e ok....oricum de acum am decis sa stau sa ma odihnesc si eu si fetitzu' meu....saracutza ea resimte cel mai tare oboseala mea....
am baut cafelutzu multumim a fost buna tare....ne trebuia asa ceva.. cat depre distractii.. mai putin ..halal de noi...anemica vacanta.. intr-o luna de zile.... da daca tb sa facem si renovari..asta e...
multi pupici
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
ina78 spune:
Adina ... iau lucrusoare roz din deplasari. Noi inca n-am amenajat apart., nici nu ne-am mutat si eu vreau lucrusoare. 
Stefania cit mai ai pina la marea intilnire?
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
Gata , am venit si eu la cafa.
Lasati mai lucrusoarele pana se naste , ca atatea o sa primesti ca nu o sa mai fie nevoie sa cumperi.
Eu cat am fost gravida le-am zis ca nu roz si nu rosii si nu lucrate. Si apoi s-au conformat.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
iuliana_2007 spune:
Slimatei bine ai revenit printre noi.Pupam puiutul mic si sa te bucuri de ea.Ne-am gandit toate ca nu ai mai aparut pe aici pt ca ai nascut.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
aidaciolac spune:
Fetelor , am invoire sa plec in oras , ca la noi ploua si husbantu nu pote sa lucreze nimic pe afara ![]()
Ce ma bucur.
Va
revin mai tarziu!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
ina78 spune:
Aida ... plimbareala zici... nu ca altii, cu fundul pe scaun. incremeniti pe el.
eu - Ina
- puiutul meu
slimatei spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Slimatei bine ai revenit printre noi.Pupam puiutul mic si sa te bucuri de ea.Ne-am gandit toate ca nu ai mai aparut pe aici pt ca ai nascut.
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
a multumim!

ce sa nasc...sunt abia in 27 sapt.....vezi-ti de treaba...eu am fost la smotru in Ro caci sotul meu iubit s-a gandit ca e vremea de renovat si pe acolo....

Stefania

cu Stefania la purtator
ina78 spune:
Sefania si noi intram in renovari si sint ... tare inciiiintata... Dar tu sper ca nu te-ai agitat prea tare, nu? Ca e sarcina mare de acum.
eu - Ina
- puiutul meu
slimatei spune:
dac iti spun ca nu am mai pus nici o suta de grame intr-o luna de zile , tu ce intelegi de aici...oricum bebelina a fost cumincioara.. si ascultatoare caci nu avea incotro daca ma'sa-i nebuna...da deacum promit ca o voi odihni!
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto