Cafea cu aroma de femei-4

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

LA MULTI ANI, Maru!

LA MULTI ANI, Wendy!

Va dau cadou de ziua voastra cate o fetitza la fiecare, una pentru Wendy si una pentru Maru ca stiu cat de mult va doriti!

sa-nceapa petrecerea!

Adina + Olivia 04.03.2004

pupici dulcici

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by ina78

`Neata.

Am incercat aseara sa trec s-o urez pe W dar nu a vrut de nici o culoare comp. sa intre pe Dc.

Cu intirziere La multi ani!!! Maru si Dna W - sa aveti parte numai de bucurii.
Va doresc o zi buna.

eu - Ina

- puiutul meu

Multumesc tuturor fetelor ce si-au amintit de ziua mea!
Multumesc mult!
stiu ca atuncic and am nevoie de o vorba buna, aici gasesc chiar mai mult

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Esti suparata Maru?Esti bine?

Fumeilor vad ca v-ati apucat de incuscrit sa videm daca se indragesc copii ca apoi ce sa faceti voi daca nu-i bai sa se placa?

Cam liniste pe aici in seara asta,patirati ceva?

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iuliana sunt aici. Acum am iesit din

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hey , hey , iar am ramas singura!
fetelo cucuietelor si usor

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata,

Ce activitate febrila. Mai fetelor, stati sa vedem macar ce sex are... daca e baiat mai vreti incuscreala...
Fetelor bine ca n-am mai intrat pe aici aseara... ca in ritmul in care povestiti de mincaruri si in care vreaui si eu... ajung la suta pina la 3-4 luni.
Iuliana, daca insa veni vorba de papica la Scoica sa-ti spun ce serveste d-soara: pizza Rustica, midii sau calamar pane cu cartofi gratinati, pollo parmeggiano, scaloppina funghi, sau peste (nu stiu daca le-am scris corect, le stiu a le minca, nu a le scrie ...de acolo am surplus de citeva kg).
Maru vorbe bune avem mereu ptr. toata lumea, si bataite mai gasesti, stai ca vine Dna W si ma cearta iar.... gaseste ea motiv. Ieri nu am pirit-o ca voia sa ma lege de calorifer.
Aida ... cafeaua... nu esti p-aci`? Cu cine beau cafeaua?
Ioana eu cred ca mamica de care vb tu are dreptate. Stai sa nasc si-i punem la comun... sa se studieze bine...[:))]
Principe suna interesanta ciorbita ta... Cit despre ales... stai s se nasca si om vedea la cine trage.
Andrath .... cum sa uit de nasit. Nu v-am spus sa va pregatiti in primavara tinutele de bal.

Va pup pe toate... ne auzim peste zi.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata fetelor !mai este cafelut si pt. mine? sau m-ati eliminat ca de vreo luna n-am mai dat pe aici....ca de' am fost si noi in vacanta...adik la munca in Ro...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Sefania cafelutza te astepta.
Bine ai revenit. Trebuie sa ne povestesti ce ai mai facut.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ina, pai ti-am spus ca e fetitza. Poti deja sa te-apuci sa-i cumperi hainute roz.

Iuliana, ce ma mai intrebi ce hotel, doar v-am dat agenda mea pe toata luna in curs. Pot eventual sa va updatez cu schimbarile: am reprogramat Moscova pt 9-10.10. ca nu am timp sa iau viza si pe 25.09 a aparut o Praga.

va puuup

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Adinaaa... vreau si eu... ia-ma in bagaj....

Daca iau hainutze roz si am nevoie de bleu... le deconteaza Adina... sinteti martore, da?
Stefania cum te simti?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput