Cafea cu aroma de femei-4
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
principeso neata!
iuliana sa-mi aduc aminte de meniu la anu cand ma duc in Constanta , ca sigur vreau sa fac o vizita la Scoica.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
andrath spune:
Ma mai primiti? Ca sunt in conced si trag mata de coada....
Ce s-a mai intamplat p-aci? Am vazut ca Ina are ce sarbatori...sa fie intr-un ceas bun. Nu ma uiti cu nasitu' nu?![]()
![]()
In rest ce-a mai fost ca pana citesc io atattea pagini....
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
ioanaradu spune:
andrath stai pe-aproape, ca fetita inei se marita cu matei al meu si facem o nunta ca-n povesti ... sau ca la mine in cartier ... 3 zile si 3 nopti, adica.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ioanaradu spune:
in principiu, eu sunt de acord, dar mireasa trebuie sa-si aleaga d-soara de onoare.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
principe spune:
ionico,
ai grija ...daca fata lui inuta il vrea p sebastian ca are singe albastru ce te faci??
aiduta,
am terminat mincarica ,ca tu nu m-ai inspirat azi
ama facut o ciorbita bunaaaaaaa mai am schimbat ciorba de perisoare pe pui fiindca aveam porumb verde si bostan galben lucruri care nu l e pun la ciorba de perisoare dar la cea de pui da ca iese buuun. si un sos bolonez ptru paste
in 10 minute fetele ,va pohtesc la masa ,acum fierb spacghetele.
lui simburel i-am facut p mamii lui piftelute si nu vrea
monica mami de print
principe spune:
ionica,
pai asa si mireasa isi alege ginerel ,ce tot faci socoteli?'![]()
monica mami de print
ioanaradu spune:
bai nene, am aflat eu de la o mamica ce-l are pe fii-su leat cu matei, ca e bine ca familiile cu baieti sa stea pe langa familii cu fete si in felul asta sa se cunoasca de mici. asa ca ... mamele de baieti trebuie sa faca o selectie in prealabil, de familii cu fetite si sa se puna pe "bune" cu parintii resperctivi. deci faza e chiar pe bune!! io cand am auzit nu stiam ce sa fac ... sa rad sa ma cracanez (da' tin la picioarele mele ... ) sau sa o dau pe respectiva mama la stirile de la ora 5 si poate se autosesiza DPC si vreun spital de boli mintale si o internau. ![]()
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ioanaradu spune:
fetele ... de cand cu frigu' nu mai beti cafea??? hai ca va fac ceai!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei