Cafea cu aroma de femei-4
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
o swaorma cu carne de miel cum gaseam in Bucuresti
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
ioanaradu spune:
deci fetele ca sa nu ma dati disparuta io intre timp am plecat din bucuresti si sunt la mama.
evident, cu tot cu copil. sa-mi tineti pumnii ca maine ma duc sa dau un test pe care-l asteptam de muuuult si daca-l trec, intru la interviu la ... va spun eu mai incolo unde.
va pup!! pe burtici! hi hi hi
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
A_Iulia spune:
Nici pe mine sa nu ma dati disparuta ca nu-mi merge net-ul acasa de 2 zile. Nu va impacientati, sunt bine sanatoasa ![]()
Sper sa intru maine si poimaine seara, din hotel.
Va pup
Adina +
Olivia 04.03.2004
iuliana_2007 spune:
Hotel Adina?Ce hotel?Pe unde imi umblii iar brambura?
Nu esti cuminte deloc.![]()
Vittelo balsamico care se face cu otet balsamic.
Vittelo primavera(asta imi placea mie cel mai mult,eram innebunita)care se face cu un fel de salata dar preparata putin in tigaie,hmmmmm bun,bun.
De care pizza preferi cel mai mult acolo?Rustica?Aia este cel mai bogata in ingrediente.
Fructele de mare si puii de balta imi placea enorm de mult.
Stiam tot meniul pe din afara.Si ingrediente.Tot.
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
principe spune:
gagicile,
o cafeluta ,ca ma duc sa fac de papa la baiat
am sa fac o ciorbica de perisoare fiindca baiatului meu ii place si felul doi inca nu stiu..poate spagheti.
monica mami de print
principe spune:
fumusico,
ia dute mata la subectul "profesori sa predea sau sa si educe?" cam asa ceva ..il gasesti la scoli gardinite ...
ca daca mai ma duc iar singura iar iese cu paruiala ,ca sunt niste testoase ningea p acolo care se cred perfecte.
monica mami de print

-