Cafea cu aroma de femei-4
Raspunsuri - Pagina 16
ina78 spune:
Nuuu... ca in programul meu poate intra o mica ocolire pe la Scoica (ptr. cine nu stie e un restau. bun in Cta ) si stiu exact la ce pagina sa deschid meniul.
eu - Ina
- puiutul meu
iuliana_2007 spune:
Acolo am lucrat eu ospatar un an de zile,La SCoica.Eh,sefi sunt niste oameni inposibili si foarte rai.Mi-a fost destul de greu dar m-am obisnuit pt ca nu suportam statul la birou intre acte si am zis ca am nevoie de putina agitatie si actiune dar mi-a iesit pe ochi,am imbatranit cu un an.
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Iuliana in ce an ai lucrat acolo?
Noi sintem clienti vechi. Din facultate mincam acolo.
Nu stiu ce sefi sau patroni sint, insa mincrea e ok. Nu???
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
Si eu am trecut pe la Scoica de cateva ori.
Acolo mancam ... ajutor ca nu mai stiu cum ii spune ... mancarea aia din carne de vitel.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
ina78 spune:
Aida... habar n-am... nu maninc decit carne de pasare... asa ca... 
eu - Ina
- puiutul meu
iuliana_2007 spune:
Vittelo parmegiano?
Scalopina?
Vittelo milanez?
Sunt o gramada.
Acum 2 ani am lucrat pana anul trecut in primavara.POate iti aduci aminte de mine.![]()
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Cred ca m-a lasat memoria. O sa-mi intreb sotiorul... el cred ca se uita mai mult decit mine la cele din jur...
eu - Ina
- puiutul meu
lulu_boches spune:
quote:tnx
Originally posted by ina78
Lulu la pagina 9 am facut modificarile pe care mi le-ai cerut.
eu - Ina- puiutul meu

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)
ina78 spune:
Cu placere.
Fetelor e ora 16 ... cafea nu vreti? As mai minca ceva eu... dar vad ca nu mai spuneti meniul zilei... A iesit soarele putin, iar ati plecat la plimbareli.
eu - Ina
- puiutul meu