Cafea cu aroma de femei-4

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Scuze Slimatei.Nu stiam in cate saptamani esti insarcinata si am crezut ca ai lipsit pt ca ai nascut.
Eh se mai intampla sa o dai si in bara.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ei, n-ati-o buna sa stii ca m-am suparat....

de acum incepe greul....he, he,he doar stii si tu?nu?.....
ce mai face scumpica ta?

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

'Neata,fetele.Bine ai revenit,Stefania!Unde-i mai bine?In tara sau in Italia?
Netul iar mi-a facut probleme ieri,cred ca a intrat intr-un partid si merge si el ca politica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

D-na W pai fata venii de la munca... si tu o intrebi unde e mai bine?
Stefania pune mina si odihneste-te. Sa nu se supere micutza pe mami cea nebunica.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu m-am ingrasat in sarcina 20 kg.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

ei, n-ati-o buna sa stii ca m-am suparat....

de acum incepe greul....he, he,he doar stii si tu?nu?.....
ce mai face scumpica ta?

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Creste,e nazdravana rau,cat e ziua de mare ea bombane si se joaca,face tarasi prin pat,e nervoasa rea,cand i se pune pata sa vrea in brate nu se mai intelege nimeni cu ea trebe sa o ti in brate,ehe ce ti-e si cu energia asta.Doarme foarte mutin,se chinuie sa invete sa meargea de-buselea si merge ca un catel cu fundul in sus si mainile tarasi si capul,e amuzanta rau.Daca este ceva in calea ei cand desfasoara operatiunea asta e nasol,ne tine in concerte.Sa o manance mama pe ea de fata.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Eu m-am ingrasat in sarcina 20 kg.

Pai si cum le-ai dat jos si in cat timp?Su nt foarte interesata.Si creca mai este cineva.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ei, nu v-as recomanda sa le dati jos chiar cum le-am dat eu.

startul a fost 50kg, ajunsesem la 70. Apoi am dat jos asa:
10 kg la nastere - 60 kg
5 kg in primele 3 luni dupa nastere - 55 kg
10 kg dupa 1 an (la divort) - 45 kg

Am stationat la 45 vreo 6 luni, apoi a inceput cresterea. In 2 ani am ajuns la normalul 50kg.

Problema e ca in vara asta m-am ingrasat vreo 5, deci am ajuns la 55. Daca o sa continui asa, o sa trebuiasca sa ma marit din nou, ca sa divortez din nou, ca sa scap de 10kg asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Adina esti mortala...
Eu am luat vara asta 5 kg ... mai iau cu sarcina inca 20, ajung la 80 - 85 kg... ca sa ajung la normal (o normalitate mai adolescentina) apoi o sa trebuiasca sa divortez de 2-3 ori ...
Fetelor pina acum am umblat la banci, finante ... sint lata de oboseala si de caldura.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Adin,l-ai salutat pe Lenin,in Piata rosha?Sau macar pi Putin?Cum arata fomeili lor?Cica rusoaicele-s femei frumoase.
De azi pana sambata sunt aproape singura,c-a plecat al meu la parintii lui.Sa ma bucur sao sa plang?Mai bine,ca cica face bine la sanatate.

Mergi la inceput