daca ati trecut prin asa ceva...
Raspunsuri - Pagina 2
ada29 spune:
Oana
Daca si doctorul asteapta vestea cea mare e logic ca tu poti ramane graviduta natural.Cu monitorizare,stimulare,trompe permeabile si o spermograma buna sigur se intampla minunea.Incearca cateva luni natural abia apoi sa te gandesti la inseminare.Presimt eu ca o sa fii graviduta curand.Ai incredere!
ada
Cocolyso spune:
Oana eu incerc din octombrie anul trecut dar numai dupa laparo am aflat ca nu aveam nici o sansa.
ADa mi-a mers la suflet raspunsul tau, insa nu stu cum sa fac cu rabdarea.......
Din totdeauna mi-am dorit copii si cand am zis la treaba....nimic.
Oana ce fel de crema este aceea?
Cum o folosesti?
http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006
OanaMar spune:
eu incerc din martie 2006 si nimic..
este o crema recomandata de medic. nu o lua de capul tau!!
stai linistita ca daca e cazul ti-o va prescrie si tie.
ma dau cu ea pe burta in anumite zile (11-15). Ajuta a ovulatie.. parca
ada29 spune:
Cocolyso eu cred ca primul pas si cel mai important l-ai facut:analize si investigatii medicale.
Rabdarea,greu subiect.Spui ca dintotdeauna ti-ai dorit un copil,in adancul sufletului stii sigur ca intr-o zi o sa fii mama,eu cred ca tocmai de acolo ar trebui sa ne vina rabdarea.Sa nu uitam sa mai privim cate un pic si in jur,sunt atatea lucruri frumoase.O sa fim mamici de bb energici care o sa ne solicite mult.Viata e frumoasa!
Mult succes,mamica in devenire!
ada
Cocolyso spune:
Oana nu iau nimic dupa ureche, mai ales hormoni ca asta mi-ar mai lipsi sa ma dau peste cap cu hormonii.....
Maine ma duc la o homeopata, sa vedem ce zice ea ......pt stimulare ovariana, pt ca stimulara ovariana ( ovamit si menogon ) am facut dar faceam degeaba.
Acum insa caile sunt deschise.
Ada, iti multumesc pt gandurile tale.
Voi incerca in continuare sa imi gasesc resursele sa merg mai departe.
Oricum nu renunt, doar ca cateodata pur si simplu ma apuca plansul si amaraciunea, mai alea ca acasa am o camera goala, care nu are decat niste luminite cu albinute si atat.
Acolo va fi camera ei/lui/lor.....
Deja ma apuca iar plansul.......
ada29 spune:
Cocolyso,of mai ce rau imi pare ca te-am facut sa plangi...Eu vreau sa te incurajez si sa-ti spun ca trebuie sa mai avem umpic,umpic de rabdare pana o sa ne tinem comorile in brate.
Hai zambeste,te rog eu,sunt asa frumosi oamenii care zambesc iar ingerasilor care ne asteapta le plac mamicile zambarete,vesele.
De-abia astept sa faci cinste cu un pahar de sampanie,fie el si virtual,si sa strigi pe forum:fetelor se poate!Nu mai este mult,fii sigura de asta...
Mult succes tuturor!
ada
Cocolyso spune:
Ada si Oana buna dimineata fete dragi!
Ada eu de felul meu sunt vorbareata, vesela, etc insa neputinta asta a reusit sa imi imprime tristetea pe fata.
Sigur ca de abia astept sa ne dam vestea cea buna.
Ada dar tu nu spui nimic de tine.
OanaMar spune:
buna dimineata dragelor.
off ce sa zic, sunt depresiva. Ieri mi-m vazut cu o cunostinta ..care este insarcinata. Nu o invidiez la modul rau, Doamne Fereste, insa mi-au dat lacrimile! Am pus mana pe burtica ei poate se ia ![]()
ce sa mai spun. Ieri se pare ca mi-a venit ciclul asa ca pe 17 o sa ma duc sa fac testul postcoital. Abia astept, sa vad ce veste primesc.
pusi si o zi minunata va doresc.
PS: eu azi o sa stau la calc pana la ora 2, dupa care o sa mai intru luni, asa ca mai vorbim. Chiar daca vb si fara mine, citesc luni si nu scapati!!
Cocolyso spune:
Oana si mie tot ieri mi-au venit nemernicii.....oricum mi-a venit exact la 28 de zile, ca mi-era frica sa nu ma dereglez dupa laparo.
Bine ca eu speram sa nu mai vina deloc....Eu azi tb sa sun sa imi fac programare la VLadareanu....as vrea sa fac stimulare.
Ma doare destul burtica si curge rau.
Nu am avut nici un simptom luna asta ca ar venii.......doar intepaturi care eu credeam ca sunt altceva.
Au venit pe furis.....