daca ati trecut prin asa ceva...
Buna dimineata fetelor,
am scris acum ceva vreme despre faptul ca imi doresc foarte mult un bebelus si din pacate Doamne Doamne ma cam ocoleste.
Dupa o laparoscopie pe 19 iunie unde mi-a gasit dr trompele infundate, multimple aderente si chisturi care au fost rezolvate si mi-a facut si stimulare puternica eram increzatoare ca bebele mult dorit va aparea. De atunci am mers aproape la 2 saptamani la control. Testele de ovulatie (si inainte de laparo si dupa)se pozitivau in ziua 14 sau in ziua 11. Pana aici totul ok. Iau duphaston si ma dau cu oestrogel din ziua 5-11. Ecografia transvaginala facuta luna trecuta a iesit bine, ovulam pe partea dreapta.Luni cand am fost la un alt control, dr a zis ca e ceva in neregula cu mine, ca pana acum as fi avut toate sansele sa raman insarcinata daca nu in urma laparoscopiei, cu siguranta din cauza tretamentului. Ovulatia luna aceasta a fost in ziua 10, dr spunandu-mi ca iarasi nu este normal asa ceva. Sotul a facut spermograma si este excelenta. Dupa urmatorul ciclu, trebuie sa fac testul postcoital intre zilele 11-15 sa vedem atunci exact care este problema, daca intr-adevar este vreo problema sau nu a fost sa fie pana acum(asa s-a exprimat dr). Daca acest test postcoital iese "rau" singura sansa este sa incerc inseminari.. Am simtit ca mor cand am auzit asa ceva, deoarece dupa ce dr imi spusese in urma laparo ca totul este ok si de acum nu mai este nicio problema, vestea asta a cazut ca un trasnet!!
Credeti ca este cava in neregula cu mine, credeti ca e cazul sa ma linistesc...?
daca ati trecut prin asa ceva..chiar am nevoie de sfaturi..
Am 27 ani (poate o sa spuneti ca mai am timp)..dar totusi...
Va pup si poate imi dati vreo parere.
Raspunsuri
marrina spune:
Pot sa-ti spun ca inseminarea nu e un capat de tara. Chiar nu trebuie sa-ti faci nici o problema in privinta asta. Daca intr-adevar problema e o incompatibilitate la nivelul mucusului cervical si a
atunci e cea mai buna solutie.
Iti doresc sa ti se implineasca visul!
Cocolyso spune:
Si eu am facut laparo pe 17 august dupa ce pana atunci m-am chinuit de anul trecut din oct sa am un bb.
Dupa aparo, trompa stanga pereti lipiti, dr cu saculet de lichid, dr a spus ca a rezovat tot si ca ma asteapta cu testul pozitiv.
Azi sunt z 1, bine ca nu ma asteptam sa se intample imediat dupa interventie.
Eu merg la Dr Vladareanu tu unde mergi ?
Te inteleg perfect prin ce treci si desi cred ca inseminarea nu e un capat de tara, nu imi doresca asta.
Te pup,
Coco
http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006
ada29 spune:
Buna Oana,
Eu cred ca e cazul sa te linistesti,nu e nimic anormal la tine.Dupa o laparoscopie facuta in iunie in care s-au rezolvat problemutele,cu o spermograma buna ai toate sansele sa ramai insarcinata natural chiar daca trebuie sa mai ai putintica rabdare.Nu cred ca e ceva anormal sa ai ovulatia in ziua 10,cate zile are ciclul tau?Eu zic sa te mai relaxezi un pic,cu siguranta o sa ai un bb acum ca ti-ai rezolvat problemele.
Mult,mult succes!
ada
OanaMar spune:
Ma bucur mult ca mi-ati raspuns..
Cocolyso- eu sunt la dr Filipescu. deci la acelasi cabinet merg si eu...
ada- ciclul meu este de 28-29 zile. doar in prima luna dupa laparo mi-a venit dupa 32 zile si nu iti spun ce emotii am avut ca niciodata nu intarziase asa de mult.
Cum este exact cu testul postcoital? l-ati facut??
Cocolyso spune:
Oana, atunci sunt sanse sa ne vedem.
Eu test postcoital nu am facut.
Mie dupa laparo nu mi-a intarziat, macar atat ma bucur....
OanaMar spune:
cocolyso tu de cat timp incerci sa ai bebe?
eu chiar sunt dezamagita..poate intr-adevar e inutil sa-mi fac griji, insa chiar as vrea sa fac un bebe "pe cale naturala" mi-e frica de nereusitele unor inseminari
oare vladareanu sau filipescu fac inseminari??
Cocolyso spune:
Pe Vladareanu l-am auzit vb despre inseminare si avand in vedere ca ei sunt amandoi cred ca si Filipescu face.
Eu sunt la primul cm dupa laparo.
Mie mi-a zis ca ma asteapta cu testul pozitiv dar pur si simplu ma apuca disperarea.
Eu incerc de anul trecut din oct.
Dar pana la laparo nu stiam ca si stanga are peretii lipiti deci practic nu aveam nici o sansa.
Acum nici nu stiu incontro sa apuc.
Sa fac stimulare ca sa am ovulatie mai puternica......am sunat pt programare si mi-a zis asistenta sa sun maine.....
Sunt confuza, amarata, necajita.........
OanaMar spune:
off, asa mi-a zis si mie, sa vin sa-i dau vestea si de cate ori intram la el, se uita asa la mine si astepta sa-i spun.
eu simulare am facut in timpul laparo si acum fac stimulare si cu crema aia oestrogel.
sper din suflet sa ne spunem cat de curand vestea cea mare.
si sotul tau e ok, nu??