daca ati trecut prin asa ceva...
Raspunsuri - Pagina 3
OanaMar spune:
e f bine ca ti-a venit normal. Ti-am spus, mie imi venise la 32 zile dupa laparo.
programeaza-te si vezi ce iti mai spune. Oricum ne tinem la curent, da?
Cocolyso spune:
Da Oana bineinteles.
Referitor la ce ai zis cu cunostiinta ta....eu am o amica care habar nu avea ce e aia ovulatie, etc, am dus-o la medicul meu dupa 3 luni stimulare = gemeni.
Alta e insarcinata in 6 luni.
Cumnata mea are o fetita de 8 luni, sarcina urmarita de Vladareanu;a ramas din prima incercare.
Nu e vorba de invidie, nici macar o secunda, e vb de neputinta, ca vb aia asa manca si.....numai sa pot avea si eu copii.
Cuvintele sunt de prisos, avand in vedere similitudinea dintre noi, incercari de anul trecut, trompe infundate, laparo, etc.......
http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006
ada29 spune:
Buna dimineata fetelor,
Stiti cum se spune la aspirante:o noua luna ,o noua sansa..asa ca prestati.
Cocolyso despre mine stiu doar atat,intr-o buna zi o sa fiu MAMICA.
Nu vreau sa fiu off-topic,asa ca eu va tin pumnii si sa auzim de teste pozitive.
Cocolyso iti trimit PM.
ada
Anca Wish spune:
Testul post coital negativ e o nimica toata (bicarbonatul scade aciditatea) + ca multe sanse ca repetandu-l, sa aveti un alt rezultat. Important ca trompele sunt ok si sotii vostri nu au probleme. Calmati-va si va veni si bebele.
Oana, in viata mea nu am auzit de vreo crema pentru ovulatie. Imi poti da mai multe amanunte? 
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
OanaMar spune:
Buna Anca,
nu cerd ca m-am exprimat bine (de fapt sigur nu m-am exp bine).
la o eco aveam endometrul ingrosat si de aia mi-a recomandat sa folosesc aceasta crema..Mi-a zis ca ma ajuta si la ovulatie si la toate...
uite ce scrie despre acest gel
"Corectarea carentelor estrogenice datorate insuficientei ovariene primare sau secundare, (menopauza naturala sau artificiala); tulburari vasomotorii, tulburari trofice genito-urinare (atrofie vulvovaginala, dispareunie, incontinenta urinara) si tulburari psihice (tulburari ale somnului, astenie) legate de menopauza.
in legatura cu testul postcoital-sper sa iasa bine.
tu l-ai facut?daca da, imi poti da detalii..
pupi
OanaMar spune:
'Neata
eu sunt aici, dar nu am mai scris ca nu stiu ce..sa mai spun. Luni voi face testul postcoital si abia astept rezultatul.
Tu ce faci?
gudinde spune:
quote:
Originally posted by OanaMar
Buna Anca,
nu cerd ca m-am exprimat bine (de fapt sigur nu m-am exp bine).
la o eco aveam endometrul ingrosat si de aia mi-a recomandat sa folosesc aceasta crema..Mi-a zis ca ma ajuta si la ovulatie si la toate...
uite ce scrie despre acest gel
"Corectarea carentelor estrogenice datorate insuficientei ovariene primare sau secundare, (menopauza naturala sau artificiala); tulburari vasomotorii, tulburari trofice genito-urinare (atrofie vulvovaginala, dispareunie, incontinenta urinara) si tulburari psihice (tulburari ale somnului, astenie) legate de menopauza.
in legatura cu testul postcoital-sper sa iasa bine.
tu l-ai facut?daca da, imi poti da detalii..
pupi
Oana,
Nu cred ca aveai endometrul ingrosat ci prea subtire si de asta ti-a dat crema (estrogenica) in faza foliculara pt a ajuta formarea endometrului care trebuie sa fie de minim 10 pt ca sa se poata "prinda" bb.
Stimularea de asemenea afecteaza endometrul. De asta nu se fac stimulari mai mult de trei luni consecutive. Dupa 3 luni tb o pauza ca se distruge endometrul.
OanaMar spune:
gudinde, buna dimineata.
se poate sa ai dreptate. Eu sincer, asa intelesesem, ca aveam endometrul cam gros..nu stiu.
mi-a continuat tratamentul cu oestrogel pentru ca nu i-a placut cand i-am spus ca am avut ovulatie in ziua 10 si ca nu am ramas pana acum insarcinata. Offf, sper sa se rezolve cu bine.
te pup
Cocolyso spune:
Buna oana,
Am avut doua zile f aglomerate si nu am apucat sa intru.
Eu de duminica iau Ovamit si de maine fac si menogon dupa care luni ma duc la monitorizare.
Aseara am fost si pe stanga aveam deja folicul de 13 mm ceea ce pt ziua 7 este super ok.
Acum sa vedem ce se mai intampla in continuare.
Fac stimularea cu dr meu pt ca Vladareanu cica e plecat din tara.Cel putin asa mi-a zis asistenta si eu nu am vrut sa pierd o luna din cauza asta.
In rest, parca sunt un pic mai linistita desi in suflet e am greu.
Tu ce ai mai facut?
ADA tu nu zici nimic?
http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006