Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 39

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexela nu am cuvinte, sincer imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Sun si de pe fix, si de pe mobile, dar nimic!

Mergi la inceput

Si-a uitat agenda si sa sun dupa 16!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

alexela .... imi pare rau ... dar lasa ca pana la urma iese ea si analiza asta pozitiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

RalMar ,

Sunt ffff fericita ca te regasesc aici. Dupa cat m-am luptat cu tine la topicul de instilatii am crezut ca te-am "pierdut" si ca le vei face.

Ai ales f bine doctorul dar ca sa nu fi dezamagita sa stii ca dr. T este un bun profesionist dar nu e f vorbaret, nu sta sa iti explice decat daca tu pui intrebari si poate fi foarte expeditiv. Nu e genul de dr. care "sa te conduca la usa" ca sa o citez pe Alexela.
Deci, iti faci o listuta cu problemele tale si intrebarile si acolo iti scoti lista.

Si sa nu-ti para rau caci daca ai endometrioza puteai sa faci un milion de instilatii si nu te ajutau la nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

fetele va pupacesc
"vorbim" maine.. plec acasa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Fetele e undeva pe site o poza cu doctorul Tutunaru, am vazut-o la cineva in album. As vrea sa i-o arat cuiva. Stie cineva unde e poza?
Multumesc,
A

Mergi la inceput

Draga gudinde NU tineam sa fac instilatii, doream doar sa fac CEVA. Ma saturasem sa astept sa termine sotul tratamentele si eu sa stau, sa stauuuuuuuuu si sa treaca timpul pe langa mine. Dar m-am hotarat sa fac laparo, analizele, pe rand, sa le am pe toate pregatite la inseminari (sau FIV)Si sa consult un doctor adevarat, poate aflu si eu ce-i cu durerile astea.

Mergi la inceput

Va pe toate si va urez noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Va multumesc, fetelor!!!
Sunt tristutza, dar sper sa imi revin repejor...
Asta pana luna viitoare... Mi-e greu, insa, sa mai fiu atat de optimista, sa mai am atata speranta... Cateodata am impresia ca nu o sa traiesc niciodata aceasta bucurie de a avea un bebe in burtik...
Va pup! Si multumesc pt sustinere!

Mergi la inceput