Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 39

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Fetele e undeva pe site o poza cu doctorul Tutunaru, am vazut-o la cineva in album. As vrea sa i-o arat cuiva. Stie cineva unde e poza?
Multumesc,
A

Andrada,

Uite aici este poza: Dan Tutunaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Valeuuuu!!!!!!!!!! Dar cati ani are? Pare tanar, eu credeam ca-i mai batran!!!!Mi-e groaza sa ma duc la doctor barbat darmite daca e si tanar....... Eu speram sa fie un mosnegut bland, asa ca Mos Craciun. Offffffffff

Mergi la inceput

Sigur nu e o poza facuta acum vreo 20 de ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by gudinde

quote:
Originally posted by Andrada

Fetele e undeva pe site o poza cu doctorul Tutunaru, am vazut-o la cineva in album. As vrea sa i-o arat cuiva. Stie cineva unde e poza?
Multumesc,
A

Andrada,

Uite aici este poza: Dan Tutunaru

Multumesc,
stiam eu ca merita subiect separat doctorul asta,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

RalMar,

Poza nu-i facuta ieri dar nici acum 20 de ani.
Oricum stai linistita ca ce vede la tine vede de n ori pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele
deschid io ziua de azi .....
maicaaaa ...da' chiar ca e tanar dr t ... si imi doream sa fie mai mosulet asa .... desi citisem ca e tanar .. io tot mai speram
a vazut cineva aseara filmul de pe pro tv de la 20.00...??ca io am bocit de mama mama..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Alexela: Imi pare rau.....credeam ca vei veni cu o veste buna....dar asa cum au spus si fetele: VOM REUSI PANA LA URMA!!!
Georgia: Cred ca am plans in acelasi timp1 Am impresia ca in ultima vreme vad peste tot subiectul BB!!! Dupa ce sambata am mai vazut o emisiune despre fertilizare si am mai prestat o partida de bocete....aseara iar.....
Va pup pe toate! O zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Alexela nu am cuvinte..........
Nu te descuraja, poate luna viitoare.
O zi frumoasa va doresc la toate tutunicile!

Mergi la inceput

La laparo cui ar trebui oferite "stimulentele"? Dar dr. ce preturi are la inseminari si fertilizari? Tre' sa-mi fac si un dosarel cu preturi, sa stiu exact la ce sa ma astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexela nu fii tristuta,du-te la dr. T sa faceti un plan de bataie,va fi bine pana la urma,sunt convinsa!

Mey fetelor ce ma distrati cu poza d-lui dr!!!!Nu va faceti probleme ca e mai tanar si frumusel, important e ca e f bun profesionist si chiar daca are simtul umorului dezvoltat,nu "sare" pragul ca si alti multi ginecologi,e un OM si am toata stima pt dansul!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput