Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 39

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

georgia daca o s-o vezi pe d-na asistenta ...numai ciucalata nu ii mai trebuie Eu una nu am nici o treaba cu ea asa ca nu i-am dat niciodata nimic,in fond de ce i-as da ceva la cat e de "amabila"...?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Are dreptate Kora, este o acritura d na asistenta.
Si eu am fost intr o marti.
Alexela tin pumnii.

+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

kora.. si mie mi s-a parut din glas tare "amabila", dar am zis ca sunt io mai analitica .. zic , na , ma urmareste paranoia .. nici n-am vazut femeia si i-am si pus eticheta ...dar mi-e clar acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

mai,mai ce harnicute ati fost,Kora planul este urmatorul,6 luni de prestat inens ca doar nu-i timpMagdita la tutu nu am mai fost pt ca nu-i cazulYsa mult succes in continuare cu tratamentul homeopatAlexela tin pumnii sa fie cu noroc asteptam cu sufletul la gura rezultatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Offfffffff! Dar femeia asta chiar nu vrea sa raspunda la telefon? Prin zona este, ca-mi respinge apelurile, dar pur si simplu nu vrea sa raspunda! De 3 ore de cand tot sun, cred ca am albit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Desi capitolul este "pacientele optimiste..." sper sa fiu pacienta, dar optimista nu mai sunt. Sper sa-mi raspunda azi, sa nu mai pierd timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ralmar .. tu suni de pe mobil , sau de pe fix ..eu de fiecare data am prins sunand de pe mobil ...
alexela .... ai luat rezultatul ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

RalMar trebuie sa insisti, asa e d-na asistenta...
Kora deocamdata astept rushii, dar dupa calculele mele ar treb sa incep monitorizarea pe 5 oct.Hmmmm, de ce am ghinionul asta????Singura sansa e sa-mi vina cm mai devreme cu cateva zile, dar nu prea as vrea sa ma dereglez.Ufffff,alta luna pierduta...
Alexela Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Dragele mele,
asa cum ma asteptam, rezultatul este negativ...
Fug la treaba, asta e, sunt dezamagita, dar... incerc sa nu ma gandesc, pt ca o iau razna!!! Chiar credeam ca toate semnele inseamna ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Alexela
Ai incredere in Dumnezeu care are un plan pentru fiecare dintre noi........

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput