Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 39
Raspunsuri - Pagina 16
KoraPop spune:
georgia toate problemele tale sa i le spui lui dr. T,ca sa nu uiti ceva fa-ti o listuta pe cand mergi la cabinet.Timpul e pretios si trece f. repede asa ca ai dreptate,incearca sa ii spui d-lui dr. sa te programeze cat mai repede pt laparo si pana iti vine randul la operatie ai timp sa te si monitorizezi si sa faca sotul spermograma.Bafta!
ysa
dr. T va fi plecat intre 7-14 oct.
Kora
CARPE DIEM!
RalMar spune:
Stiti cumva cat de greu raspunde dr. T la telefon? Eu incerc de la ora 12 la nr de mobil de pe prima pagina(0720.099.299) si-mi tot respinge apelul. Exista si alt nr. pentru programari?
RalMar spune:
Puteti sa-mi spune si niste preturi pentru consultatie, monitorizari,etc. La prima consultatie ma pot duce si cu spermograma sotului sa-mi spuna ce putem face?
georgia_c spune:
ralmar , incearca sa suni dupa 13 ,sau 13.30... daca mai ai rabdare
uitandu-ma pentru tine pe prima pagina , am constat ca maine este inchis cabinetul , iar eu am programare
...
georgia_c spune:
ralmar .. eu am reusit sa prind la cabinet , sa fiu sigura ca maine nu ma duc degeaba acolo ...
Alexela spune:
Va multumesc, tutunici dragi, pt ca va ganditi la mine!!!
Am emotii...
Dar nu mai am chiar atat de mult de asteptat!!!
KoraPop spune:
RalMar daca nu s-a schimbat pretul intre timp iti pot spune ca monitorizarea din luna respectiva costa 150 lei ( adica platesti la inceput aceasta suma si vei merge de cate ori va fi nevoie pana dupa ovulatie fara sa mai platesti altceva).O consultatie + eco costa parca 100 lei.
Iyoana
cred ca ar trebui rectificat pe prima pagina ,daca sunt programari si in zilele de marti si joi cand se stia ca e inchis cabinetul inseamna ca dl. dr. totusi lucreaza si in acele zile.
Kora
CARPE DIEM!
RalMar spune:
Oare daca ma duc si cu monitorizarile si cu spermograma la prima consultatie, mai e navoie sa pierd 3 luni pana la laparo? Oricum, tot nu-mi raspunde nimeni la telefon
georgia_c spune:
ralmar , daca vrei te programez eu.. numai sa-mi dai datele tale .. cum crezi.. eu te ajut cu placere .. poate am mai mult noroc si prind
so .. kora , eu n-am speriat si am sunat la cabinet,si mi s-a spus ca daca asa m-a programat , sa vin maine la cabinet ... ma rog .. am fost un pic luata pe faras ..dar na .. asta e .. apropos , fetele mai cu experienta , cu dna asistenta cum procedati .. ii luati o ciucalata .. sau cafea ...sau nimic![]()