Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

caty, ai grija ce medicamente iei, stii f bine ca NIMIC nu e fara risc in sarcina! cind se administreaza ceva se pune in balanta tot timpul daca binele e mai mare decit efectele secundare atunci se ia!atentie mare, ia antibiotice numa daca zice medicul si chiar nu ai de ales, sint periculoase in primul trimestru, cel mai bine e sa eviti, chiar si picaturile alea de zici ca-s ok, atentie mare mai bine iei cind chiar nu ai de ales!nu vreau sa te panic, si sper sa nu te superi pe mine, am zis ca fie ce-o fi eu iti zic, dar ai mare grija

cristy, pai daca esti asa sigura, ia calculeaza=mi si mie, ca io as vrea o fata pe la anu poate?iese?ca mie tot ce mi-am calculat david trebuia sa fie fata, doar mama nu s-a inselat, si eu l=am visat intr-o noapte era asa de frumos...si de fapt este

dana, pai ia zi ce vrei tu sa te faci cind vei fi mare? ca eu, mi-am schimbat de citeva ori meseria! se pare ca la fiecare schimbare de tara am schimbat si meseria, de la tehnicean dentar, tentativa de farmacist(ca am renuntat)la tehnicean cu normele ISO am ajuns azi tehnicean juridic......nici o legatura.....de la dinti la legi....da asta-i viata, si sigur nu ma opresc eu aici, asa ca e bine sa incerci, nu se stie niciodata, eu una te sustin cu toate fortele mele. si sper sa fie un capitol norocos si ptr tine

mirelush, multumesc mult, sper sa-mi treaca pina la botez ca altfel ma iau de cineva....

lau, da cu bita aia si=n spinarea mea, sa fuga gripa asta de la mine!da nu la tine, ci sa fuga de tot si sa nu mai vina!sa ma poci bucura si eu la botez!ta pup, si tin pumnii da?

ma bag la somn, va pup pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Fetelor, asta da capitol norocos!

Catty, am avut o presimtire azi dimineata, cand am citit ca nu te simti bine. Din tot sufletul ma bucur pentru tine, sa tea jute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, fara probleme. Si pe mine m-a durut tare burtica la inceput, dupa o perioada mi-a trecut. Incearca sa te relaxezi, cand esti acasa stai mai mult intinsa. Si eu zic la fel ca Flavia, incearca sa nu mai iei multe medicamente, e de preferat sa eviti. Eu iau doar utrogestan (2 pe zi) si am luat pana saptamana aceasta acid folic. Acum am inceput cu niste vitamine pe care mi le-a prescris medicul. Tare as vrea si eu sa o vad pe soacra la aflarea vestii. Cum poti sa nu ii spui sotului? Eu nu as fi rezistat.

Cristy, ma bucur ca ai reusit sa vezi totusi ceva la eco. Eu simt ca am fata, nu stiu de ce, asa ca ma inscriu si eu la petit.

Flavia, draga mea, multa sanatate iti doresc, sa treaca cat mai repede gripa! O sa fii cea mai frumoasa si mandra mamica la botez, o sa dai jos si kilogramele in plus, o s avezi. M-am laudat ca iti trimit o cura si spre rusinea mea nu am facut-o..Zilele acestea ma apuc sa o scriu, promit.

Dana, daca nu faci in viata ceea ce iti doresti, e mare pacat. Eu, spre exemplu am o meserie care nu are legatura cu facultatea pe care am absolvit-o. Si in plus, visez la o afacere pe care sa o pun pe picioare. Si nu o sa ma las pana nu o sa o fac. E adevarat, e important sa te sustina sotul, dar unii oamenii nu sunt deschisi catre schimbare, poate daca ii explici mai mult, sau poate daca incepi sa faci altceva, va intelege ca asta e ceea ce iti doresti.

Lau Meli, ma bucur pentru tine, ca au venit uratii. Acum te poti apuca de analize! Sper sa iasa totul asa cum iti doresti.

Irda, multa sanatate si tie, sa va treaca raceala mai repede! Mai am timp, nu se duce inca fertilitatea, asa ca nu te descuraja.

Ninia, eu am reluat-o dupa 2 luni, dar in special pentru ca sotul meu era plecat. Poate a fost mai bine asa, pentru ca nici eu nu ma simteam pregatita imediat.

Liana30, iti tin pumnii!!! Sper sa iasa totul asa cum vrei!

Roxana, tin pumnii si pentru tine! Hai, te asteptam cu o veste buna!

Michelle, cum merge invatatul???Cand incepe perioada fertila? Sa ma pregatesc de galerie.

Fetelor, eu ma bucur ca nu am mai avut scurgeri maronii, greturi am in continuare, dar nu le mai bag in seama, m-am obisnuit. Sper sa fie totul ok, data trecuta exact in perioada aceasta s-a oprit din evolutie, asa ca va dati seama ca ma gandesc…Dar sunt mai optimista, ma gandesc ca de data aceasta va fi bine.

Merg la culcare. Va pup mult pe toate!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

se pare ca eu si andreea bintuim la ora asta pe aici, ce sa fac daca io pot sa fiu pe aici cind voi dormiti!

andreea, asa sa faci , gindesti pozitiv, si nu ma uita ca reteta de slabit, ca si eu iti sint datoare cu tarta aia de mere. ma bucur ca nu mai ai scurgeri, asa, bravo, te pup

am pus poze noi!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata fete dragi!
Pepsi vazut pozele,sunt tare frumosi baietii tai,dabea astept botezul si mai ales poze de la el,acum pe 16 nu?Incerc sa nu ma mai stresez dar imi e foarte greu,am niste colegi de te doare capul.....Pup fata si baieteii ei!
Michelle ce mai faci?
Danangie
IreneCam
Andreea 16 stai linistita,o sa fie totul bine!
Catty,Cristy pup proaspetele mamici!!!!!!
Alinushca cum e cu uratii,se arata?
Liana tin pumnii sa vii cu vesti bune!!!!!!
L5845
Blueeyes
Myry
Mav
Dany
Danaflor
Irda
Irinabobe
Sper ca nu am uitat pe cineva.Va pup si intru mai tarziu daca am timp!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Catty felicitari ! o sarcina usoara si sa ajungem cat mai repede sa iti facem galerie pt nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Catty felicitari! Sa ai o sarcina cat mai usoara posibil si sa faci un sanatos. Cu medicamentele ai mare grija. Mai bine intrebi medicul ca el stie cel mai bine. Chiar daca acum nu se vede inca nimik macar poti discuta despre medicamentele pe care le poti lua.
Un mod foarte bun de a-mi incepe ziua - am aflat o veste buna. Poate mai aflam si altele.
Despre mine nu stiu ce sa zic - nu am nici un fel de simptome, doar o durere destul de nasoala de spate si o ameteala permanenta care e cam nasoala ca nu ma pot concentra la nimik.
Insa inca mai sper ca luni o sa va pot da o veste buna.
Pana atunci insa va urez o zi buna tuturor si bafta la .
pentru toate fetele.

to be or not to be?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Buna dimineata

FELICITARI CATTY Ai reusit. O sa fie bine de data asta.
CRISRY FELICITARI, evident si cu scuzele de rigoare pentru intarziere.

LIANA bafta la unguri. sa vii cu vesti bune.
Restul fetelor, va pup pe toate. Imi cer scuze ca nu am mai intrar dar a fost o adevarata neabuneala la servici, incat nu am reusit decat sa va citesc.

Iar saptamana asta am o stare de ...... incat nu are nici un rost sa va intristez si pe voi. Va rog sa nu va suparati pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Flavia draga mea, ca sa-ti pot calcula trebuie sa stiu anul nasterii sotului tau. Sau uite iti spun la al meu si asa calculezi si tu. Al meu sot este nascut in 1974 si se calculeaza din 4 in 4 ani, adica primii 4 baiat, urmatorii 4 fata si tot asa: 1974 - 1978 baiat, 1978-1982 fata, 1982-1986 baiat, 1986-1990 fata ..... 2002-2006 fata, 2006-2010 baiat. In principiu graficul e bun l-am verificat la multe persoane si a iesit, dar a dat si gres la cateva. Eu ma bazez pe el ca la mine a iesit.

Pup toate fetele,

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata dragele mele,
Am mai repetat de dimineata testul. Am facut un sure check care a iesit slab pozitiv, dar se vede a doua liniuta. Nu cred ca trebuie sa ma impacientez, mai ales ca azi e ziua in care ar trebui sa vina si am 27 de zile de la ultimul CM. Sau ma insel? Incerc insa in disperare sa gasesc un laborator sa fac beta HCG, fara sa astept dupa rezultat intre 10 si 14 zile. Si se pare ca nu prea am noroc. O sa incerc sa sun si la o dr de la noi sa vad daca ma poate primi la un eco, in speranta ca macar se va vedea ceva, chiar daca mai vag. Sper sa am noroc si sa scap de incertitudinea asta. De dimineata m-am trezit cu o stare de rau general, imi vine sa vars, ma doare sub sani si simt o presiune deasupra buricului. Burtica inca nu ma doare prea tare si sper sa ramana asa.
Stati linistite ca nu iau nimic care sa ii faca rau samburelului. Iau exact ce mi-a spus dr data trecuta. Vreau sa fie sanatos si voinic, ca stiu eu ca va fi baiat.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Alyx multumim din suflet, nu trebuie sa te scuzi, stai linistita. Vorbeste despre starea ta ca iti face bine si nu ne intristezi. Eu poate m-am bucurat prea mult si am uitat de fapt la se subiect ma aflu. Spune-ne ce te doare ca o vorba buna din partea noastra s-ar putea sa-ti faca bine.

Cristina

Poze

Mergi la inceput