Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 29
cristy74 spune:
Catty iubita, nu te mai stresa ca e pozitiv gata. Cauta un medic repede sa-ti dea eventual tratament de sustinere. La eco s-ar putea totusi sa se vada la transvaginala, eu n-am vrut sa fac ieri ca nu prea se fac in sarcina din cate stiu eu decat o data. Imi pare rau ca nu te simti bine, dar tin pumnii sa fie bine sa ai o sarcina usoara si la termen. Te pup si ai grija de tine si de bebita.
Cristina
Poze
danaflor03 spune:
CATTY: Felicitariii!!!!!!!!!! Wooowwwwww ce de vesti buneee!!!! Sunt tare fericita pentru tine Catty, sa dea Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara, si sa o duci la capat fara probleme iti doresc asta din tot sufletul.Meriti un mare buchet de 
Fetelor eu ieri nu am avut net deloc si am stat ca pe ghimpi ca nu stiam ce se mai intampla cu voi, si cand am ajuns dimineata la birou si am vazut vestea cea mareee am fost tare fericita. Acum nu pot scrie la toate fetele pentru ca la ora 11.00 trebuie sa fiu la Dr. sa-mi citeasca analizele. Am niste emotiiii!!!!! dar va promit ca atunci cand ma voi intoarce o sa scriu la toate fetele, si va dau si vestile de la doctor. Sper din tot sufletul sa ma pot pune pe treaba de luna asta, dar ideea e sa am verde de la dr.![]()
Va pup pe toate si ne vedem mai tarziu.
slimatei spune:
buna dimineata si bine v-am regasit! ne-am intors si noi de cateva zile din Romania dar inca nu reusesc sa-mi revin din oboseala... a fost obositor tare si vacantza si drumul mai ales... dar atata rau sa fie ....
noi mergem spre sapte luni...sanatoase si cu mari sperantze... suntem foarte active... micutza nu pre ma lasa sa dorm..cred ca e cazul ca adopt pozitia de somn in fund...caci nu mai pot sta pe nici o parte..si mi-e frica sa nu o deranjez...bine mai prind si cateva ore de somn (atunci cand ma lasa...dar imi place sa-mi asum acest deranj..e puitzul meu si accept orice imi face....sanatoasa sa iasa)
despre vacanta nu prea am cu ce ma lauda caci nu a fost cine stie ce...atat doar ca a fost mai lunga decat ma asteptam si mult mai plictisitor si obositor....
sper ca va regasesc sanatoase si numai cu vesti bune...
Numai bine si o zi frumoasa va doresc la toate fetele!
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
slimatei spune:
catty felicitari!
danaflor multa bafta!
un pupici pt. toate fetele!
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
Ninia81 spune:
Catty, la testul sure check asa iese liniuta, usor mai slaba decat cealalta. Si la mine tot asa a fost. Iti recomand sa iei testul Barza Gold, care este mai bun. Eu am facut 2 teste odata. Antibiotice sa nu iei sub nicio forma. Sunt f. periculoase, mai ales acum la inceput. Pt maseluta iti recomand sa pui tinctura de propolis, local, este un antibiotic natural, f. bun. Bafta!
Felicitari din inima si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina senina si plina de implinire sufleteasca! Nu uita ca Dumnezeu este langa noi, toti si te va proteja.
Pupici tutoror.
N.Petros
Ninia81 spune:
Alyx, nu intristezi pe nimeni. Si eu sunt intr-o stare sufleteasca proasta. Nici nu mai stiu de cat timp nu mai simt altceva, in afara tristetii...dar uite cata lumea incepe sa fie fericita aici, iar eu incep sa devin optimista atunci cand vad ca se poate sa iasa soarele si pe strada noastra....
Te pup si ai grija de tine!
N.Petros
IreneCAM spune:
CATTY, nu-ti face griji, testul e pozitiv dc apare a 2-a liniuta, oricat de slab. Saptamana viitoare va fi cu siguranta foarte bine evidentiata, este devreme, multora nici nu li se pozitiveaza asa repede. Nu'sh daca o sa se vada ceva la eco, dar mergi la dr daca vrei, macar sa discuti despre tratamentul de sustinere.
Si eu stiu ca tinctura de propolis e f buna pt dantura, cand apar infectii sau inflamatii. Ai grija de tine, ok?
Pup fetele, fug la treaba...
Intru diseara si asa mi-ar placea sa mai gasesc o veste buna!!!Poate se hotaraste si Roxi sa faca un test zilele acestea![]()

cristy74 spune:
Danangie am uitat sa-ti spun, da mi-ar place sa ma treci la gravidute. Multumesc frumos
Cristina
Poze
catty spune:
ALIX, imi pare tare rau ca esti trista. Daca ai nevoie de ajutor, aici suntem toate.
NINIA, IRENE, multumesc pt pontul cu propolisul.
Am reusit sa vb cu asistenta unei dr de la noi si a ramas sa sun dupa ora 12 sa vorbesc direct cu doctora. Tratament de sustinere stiu ce sa iau, dar vreau intai sa fac beta hcg si un eco si cu DD inainte. Aseara am avut test barza pozitiv, dimineata sure check, si poate mai fac unul maine. Pt moment nici urma de rushi, burtica inteapa putin si am papat deja un covrig, ceea ce e o mare performanta.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
alyx spune:
Cristy, draga mea, te rog nici sa nu te gandesti ca starea mea ar fi din cauza ca te bucuri tu sau catty sau orice alta fata de aici de sarcina. Doamne fereste. Te rog sa nu mai crezi asta. Sincer ma bucur pentru fiecare reusita de care aud aici. Ca in acelasi timp ma doare esecum meu este alta poveste si nu are nici o legatura cu voi. Voi nu ma suparati niciodata. Nici nu stiu ce as fi facut fara voi.
Deci nu te gandi la asa ceva si bucura-te cat vrei tu de mult. Pai daca am vorbi numai de durerile si tristetile noastre, unde am ajunge? Am lua-o razna, te asigur.
Motivele starii mele sunt cu totul altele. Luna viitoare ar fi trebuit sa nasc si oricat ma chinui sa nu ma intristez, nu reusesc tot timpul. Iar relatia cu sotul a intrat intr-una din perioadele alea nu prea roz. Noi tot timpul am vazut aceasta problema in mod diferit, de aici apar si alte probleme. Se pare ca niciodata nu vom fi de aceeasi parere, nu vom vedea lucrurile la fel vis-a vis de neputinta noastra de a avea un cpil. El prefera ca eu sa am initiative iar eu as vrea sa vad mai multa implicare din partea lui. ceea ce nu se intampla. Probabil ca numai o minune ar putea rezolva chestia asta. Si cum eu nu cred in minuni..... asta este.
Scuze daca sunt off topic.
Multumesc ca ma ascultati.