Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, multumesc mult de urari. Parca nu imi vine sa cred. Inca mi-e frica de ziua de maine, de ce va fi, mai ales ca la mine sarcinile nu ajung la 7 saptamani. Sper ca acum sa fie bine. Cu DD inainte ca nu am de ales.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

catty, ai reusit, nu ti-ai terorizat sotul degeaba , bravoooooooo, vreau sa vad fata soacrei cind o anunti!!!felicitarile mele din suflet, sarcina usoara sa ai si o nastere la fel!m-a rugat si michelle(ea m-a anuntat) sa te felicit tare si din partea ei ca nu mai apuca sa intre azi!vei naste in mai si tu si cristina, cum l-am nascut eu pe dominic, sa va poarte si voua noroc odiseea asta!

dana, vezi ca ploua cu gravidute, le aduci noroc fetelor.

jojo, am tot vrut sa zic, si am uitat, pina nu l-am tinut pe david in brate si i-am numarat si vazut toate cele nu m-am linistit. am fost stresata, spre sfirsit mai ales, si ma bucur si eu ca am ales ca sa ma provoace inainte ca david a fost in suferinta fetala.asa vei fi si tu stresata pina o tii in brate, dar va fi bine de data asta sa stii!abia astept sa incep galeria

lau, vai ce ma bucur, chiar asa de obicei ne bucuram cind nu vin! dar la tine ma bucur c-au venit, deci esti cu liana pe felie!!

cristy, tu faci fata, baiat face laura. pai na, nu te trag de urechi ca vad ca esti cuminte!da, dominic n-a mai plins, nu se mai dadea dus, vroia sa mai stea, si a doua zi m-a intrebat daca se duce din nou ca vrea sa mearga. azi nu mai vroia, dar vineri abia il duc. merci de urari cu botezul, gata, totul e rezolvat! am inchiriat la restaurant, biserica e ok, la catolici il botezam ca si pe dominic, vom fi 30-35 persoane. david e un cuminte, ziua ce se mai hiriie, ca am impresia ca nu apuc sa fac mare lucru, dar de fapt e cumintel, suge, doarme si ride. mi se parea ca poate e cam slab, dar pun azi poze noi si astept pareri!cum spuneam esti mamica de mai-iunie, cum am fost eu in ambele dati, sa-ti poarte si tie norocul ce mi l-a purtat mie!asa sa faci ,sa gindesti pozitiv, e cel mai important sa stii, mai important decit orice medicament! fa exercitii de relaxare la nevoie, dar nu te lasa!atit ma bucur, e prea devreme sa vezi ceva, aici pe la 8-10s te cheama la eco sa auzi inima!sarcina usoara sa ai draga mea. acu am vazut ca zici ca-i baiat, pai eu, din cauza visului cu fetele blonde inainte sa anunti tu ca esti gravi am zis ca poate e fata a, si dominic a miscat la 21s, iar david la 13

irda, bine ai revenit, felicitari ptr lucrarea dusa la bun sfirsit! adica io ca am 33 ani sint baba? pe dominic l-am avut la 29, si pe david la 33! si poate mai vreau unul inainte de 35.....asa ca vezi esti tinara mamico

stati pe aproape fetelor ca a inceput ploaia de gravidutze

myry, multam de urari, e cam greu sa n-o dau, dar ma chinui, macar nu-i mai pup.pai daca fetite vreti, fetite sa fie atunci, tin pumnii strinsi

alinushca, imi pare rau! pai atunci ma feresc din calea ta!

irene, asa ziceam si eu ca e capitol norocos! am ris la faza cu vecinul! lasa ca sigur arati bine si mai scurt asa!

laura, da, am mari emotii, vreau sa iasa la fel de bine ca si la dominic. singurul lucru ma deprima ca sint cam grasa, dar mi-am luat un costum nou de ciuda!m-am apucat de exercitii cu mingea si halterele, asa usor, si nu mai maninc seara, sper ca nu am facut o prostie, ca aseara david cam agitat era,sper sa fie inca de calitate laptele, ca vreau sa fie alaptat exclusiv pina la 6 luni ca si dominic. pup burtica, si eu vreau pozeeeeeeeee(te invat eu ce si cum uite si jojo si-a pus si nu a fost greu!da, iti dai seama ca ma bucur ca-i dau produse cu lapte lui dominic, secretul e sa fie slabe, fara grasime!super ca misca piticul, si david misca de numa...

ale,ce mai faci?

mav, e o dicizie buna ca nu mai ai decit un job, nu are rost sa te surmenezi. bafta la masterat!

baby, bafta la condus

michelle, tare frumos ai scris, am plins cind am citit, lasa ca ne vei anunta si tu curind, ti-am spus eu ca va fi baiat!si va avea 1 an diferenta cu david, pai uite e momentul, mai ai pina luna viitoaresa ne anunti

musette, las-o mai moale cu munca, ca nu e de bine. pup fata stresata

teo, asa o fi, vrea asta micu sa ia volanu, de aia tipa si io nu inteleg!cum esti?acusi afli ce aveti!

danaflor, pupici si tie

kateryna, si fetelor de la fosta mea odisee, am vazut ce s-a intimplat, am citit 3 ore tot, e trist cind se ajunge la asa ceva, cum spunea cineva de la voi, te investesti mult, cel putin si eu de atitia ani....cind nu ai copii, e altfel,timpul iti apartine, dar cind ii ai si te rupi din timpul cu ei ca sa scrii pe forum(e drept ca nimeni nu te obliga), dar ca apoi sa fii data afara asa.....e tare trist!si eu il las pe dominic de ex acuma la desene si david doarme iar eu, in loc sa ma jos cu dominic scriu aici(pe urma merg sa ma joc, dar cit scriu e timpul meu fara sa ma ocup de el, imi pare tare rau!si aici au fost discutii dar care s-au calmat, desi eu tot nu am inteles scopul acelor discutii si nimeni din adiministratie nu mi-a raspuns la intrebari, sper sa nu mai izbucneasca nimic ar fi pacat ca eu nu as mai avea energia sa ma investesc pe alt forum si m-am atasat tare mult de fetele de aici!numai bine va doresc

irlandeza, te pup

diaconmaria, dupa 4 saptamini mi-a venit, si au fost ciudate ambele cicluri inainte sa ramin.imi pare rau de pierderea ta

ninia, se zice ca dupa 2 saptamini esti ok, dar eu am asteptat mai mult, fiindca am avut o mare hemoragie. si eu m-am simtit tare ciudat, a fost greu primele dati, sotul tot ma intreba oare ce s-a intimplat! va fi bine pina la urma, ia-o usor. imi pare tare rau de pierdere

va pup pe toate, fug sa hranesc si culc gagalicea Dominic

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

PEPSI, MICHELLE, multumesc din suflet. Sunteti toate niste scumpe. M-am mai linistit putin cu burtica,dupa 2 scopantil. Numai ca diareea e "prietena" mea acum. Dar scap eu si de ea.
Si era sa uit. De abia astept sa vad fata soacrei mele. Daca pot o sa fac si poze si o filmez. Asa ca sa imortalizez momentul
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Irda sigur o sa fie baiat. Am eu un calendar conform caruia in perioada asta fac baiat. Acum n-are nimic nici daca iese fata, sanatoasa sa fie.

Catty pai eu astazi am facut eco si am fix 4 saptamani si 3 zile de la ultimul ciclu si 2 saptamani si 3 zile de la data conceptiei. Si nu s-a vazut mai nimic, mai ai rabdare un pic. De Duphaston nu stiu sa-ti spun ca nu am luat, dar te lamuresc fetele.

C.myry o punem de o cumetrie atunci.

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

catty Doamne Ajuta! FELICITARI !!! Sa dea DD sa ai o sarcina fara probleme, o nastere usoara si un sanatos tun!
(abia astept sa ne spui ce fata a facut carcotasha de soacra )

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

baby merci de felicitari , sper ca eu sa ajung curand sa te felicit pentru un test cu II.Cum merge cu scoala?
Flavia merci mult draga mea, se pare ca sunt cu Liana, da, acum sa vedem cu ce vesti vine ea peste o saptamana. Vezi ai grija de tine, sa fii apta de distractie pentru duminica, nu sa stai sa-ti sufli nasul . si sa te faci repede bine si sa nu ia piticii raceala de la tine.
Micheeeele unde eeeesti?Sper ca esti bine!
irinabobe si eu sper sa fie ultimul CM pentru 9 luni de acum in colo, acum cum o fii sa vrea DD.
Irda pai ce facusi, ai trecut in vizita pe la Flavia de ai luat raceala, sau a fost invers? si sper sa-ti treaca mai repede.Aaa si daca vrei , da jos pantalonii, sa-ti aplic putina corectie, crezi ca-ti prinde bine? .Si sa nu mai ziceti nimic de 30 de ani, ca femeile sunt in floarea varstei, uite eu am 32 si ma simt ca la 18, da? (si minte am ca la 15, dar nu se pune, nu?)
IreneCAM ai tu dreptate cu pragul ala, dar cred ca sufletul conteaza sa fie tanar si la 80 de ani,sa stii ca eu asa cred.
Liano tin pumnii fata, sa fie totul super ok, abia astept sa ne spui ce si cum.
cristy ma bucur mult ca ti-ai vazut punctuletul, hai ca 2 saptamani nu e mult, o sa fie mai maricel si o sa-i asculti inimioara. Cand am pierdut mesajul,bleaga de mine, am apasat din greseala pe X-ul din dreapta , bine ca am reusit sa-l rescriu repede, pana n-a fugit inspiratia.Merci, sper si eu sa iasa analizele bune, ca maine ma duc la intzepat.
alinushca tu nimic, nici un semn? si asteptam cu nerabdare sa ne dai vestea cea mare.
mav,Ale,Laura-Ioana,irlandeza,c.myry,dan_ny,danangie,Chantal,danaflor,monysorescu,jojo,musette,
Teo,diaconmaria,ninia,kateryna si daca am uitat pe cineva , e fara intentie.

Nah, ca iar m-am intins...maine ma duc la intzepat mana si abia astept rezultatele...ma bucur mult ca a venit "domnul", pentru ca nu credeam ca-si va face efectul Duphastonul (cred ca sunt printre putinele care se bucura de CM). la toate si aveti grija de voi, mai ales burticoasele.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

In Primul rand Catty Te felicit pentru samburelul tau si sa dea DD sa ai parte de 9 luni usoare si sanatoase.
Fetelor multumesc mult de raspunsuri
Din cate am observat depinde foarte mult de organismul fiecarei femei in parte. Asa ca am sa stau cumintica sa astept.
Incerc sa nu fiu trista si sa privesc partea buna a lucrurilor: macar acum stiu ca pot avea copii

Sa dea DD cat mai repede cate un ingeras la toate, ca asta imi doresc cel mai tare.
Va pup dulce si va multumesc de ajutor

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Catty ce veste super!!! Felicitari,sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Bravo,ai reusit!Ai grija de tine si de bebe mic!

Liana bafta multa!Tinem pumnii stransi sa fie totul bine!

Lau-Meli ma bucur ca ti-a venit CM!In sfarsit te poti apuca de analize,bafta multa iti doresc!

Cristy ce nerabdatoare esti,pai sigur ca nu se vedea nimic,este prea devreme.Are dreptate medicul,trebuie sa gandesti pozitiv si sa ai grija de tine.
Eu sunt abia in Z17 si mai am cateva zile pana la testare.

Flavia imi pare rau ca esti bolnavioara!Multa sanatate iti doresc!Ce frumos,Davidutzu va deveni crestin!Cred ca ai mari emotii dar cu siguranta totul va iesi perfect!

Fetelor,va tare pe toate,imi pare rau ca nu mai pot scrie dar promit ca maine scriu mai mult!Noapte buna!

Mirela
_
"Orice credem cu adevarat devine realitate!"

Mergi la inceput

Inca o data multumesc fetelor. Durerea de burtica a mai trecut, dar am stat cu o perna mica pe burtica sa ii tina de cald lui bb mic. Hai ca deja am devenit mama paranoica. Insa m-am trezit intr-o durere cumplita de masea si se pare ca se si umfla un pic. Mama ei de treaba. Sper sa scap fara antibiotic, ca altfel mor. Om vedea maine dimineata.
Noapte buna dragele mele

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CATTY felicitariiiii!!!!! Sa fii sanatoasa si sa ai o usoara si la termennn!!! Va ce ma bucur!!! Ce de vesti minunateeee!!!

FLAVIA ce bine ar fi sa-mi aduc noroc si mie

CRISTY pot sa te trec la gravidutze?

LIANA complimente. Nu stiamm!! Ce frumos!! Bravo ca ai avut curaj! Si eu as vrea tare mult sa-mi schimb meseria....am eu ceva in cap...o pasiune....dar sotul nu ma incurajeaza deloc si nu e de acord.Ca nu mai suntem tineri....ca nu am timp....eh...rahaturi de astea. Felicitari!!

MICHELLE

MYRY, MAV, LAURA, JOJO, CIRSTINA26,
CRISTINA_ANA, TEO, IRENE, BLUEEYES, OANA,
ALE, MCRISSA, ALINUSHCA,
ANDREEA16, LAU, IRDA
MUSETEPINK,
BABY, DAN_Y

Dana

noi

Mergi la inceput