Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 26
cristy74 spune:
Danaflor03 tin pumnii sa fie cu noroc luna asta si sa se prinda un bb in burtica. Din cate imi dau eu seama din analizele tale Anti Rubeola IGG este pozitiv ceea ce inseamna ca ai avut boala si acum ai imunitate. Valoarea este cam mare, asta poate sa insemne ca ai avut rubeola recent, dar nu neaparat. La Anti Toxocara nu stiu sa-ti spun este incert rezultatul, dar nu are influenta in sarcina. IGM n-ai facut?
Cristina26 felicitari pentru bebelina Ingrid care este acum crestina. Vai ce frumoasa este si ce rochita frumoasa are, parca este o mica printesa.
Sorina16 imi pare rau ca ai pierdut si tu un puiut, e foarte bine ca ai intrat sa vorbesti cu noi, o sa-ti faca bine ai sa vezi. Iti doresc sa te refaci cat mai repede si sa primesti curand si unda verde. Eu cred ca dupa ce-ti trece anexita te poti apuca linistita de proiectul bb. Vezi ce zice si Dr. tau.
Flavia draga vezi ca nu fug, asa ca nu ma trage de urechi. Am citit ca ai fost racita? Ti-a trecut? Imi pare rau. Dar ma bucur ca n-a mai plans Dominic la gradi, incepe sa se obisnuiasca si el. Davidut ce face? Era sa uit spor la treaba cu organizarea botezului. Abia aspept sa vad poze.
Irinabobe tin pumnii si pentru tine luna asta, sper sa se fi prins un bb mic in burtica.
Musettepink incearca sa te relaxezi un pic cu serviciu, hai ca tin pumnii sa vina bb asa cum vrei tu, fara teste de ovulatie, fara sa numeri zilele. Dar presteaza la greu sa fi sigura ca nu ratezi perioada fertila.
Irda bine ai revenit. Imi pare rau ca esti bolnava, si Daria a fost, o mititica, dar acum ia trecut? Nu-ti mai fa probleme de varsta, eu am 33 de ani si nu pot sa spun ca am ramas gravida chiar greu, mai intru si eu in criza cateodata, dar imi revin.
Monysorescu tin pumnii pentru 16 sa fie cu noroc.
LauraIoana ce frumos sa-l simti pe micut miscandu-se. Abia astept sa ajung si eu sa-l simt.
IreneCAM ce vecini ai si tu, nu poti sa le faci o reclamatie?
Miha74 bine ai venit din concediu.
Baby_r7 pai nu faci un test sa vezi ce e cu intarzierea asta? Poate e cu ochisori.
Diaconmaria noi suntem aici si suntem bucuroase sa te ajutam. Mie dupa chiuretaj CM mi-a venit la cca 4 saptamani. Dupa chiuretaj am intrebat trei medici cam cat ar trebui sa astept si am primit trei raspunsuri diferite: 1 luna, 2 luni si una mai catolica decat Papa mi-a zis sa stau minim 6 luni ca asa scrie la carte, dar alt argument n-a fost in stare sa-mi dea. Parerea mea este sa incerci atunci cand esti tu pregatita.
Mirela tu pe cand un test?
Dan ny mai ai un pic si te apropii de perioada fertila, nu?
Mcrissa, Idaira voi ce mai faceti? De Rameliss mai stie cineva ceva?
Cristina
Poze
cristy74 spune:
Eu am fost astazi la eco. Doctorul a zis ca sunt nebuna, ca e prea mica sarcina sa se vada ceva. S-a uitat totusi si a vazut ceva, mi-a aratat si mie dar nu mi-am dat seama, a zis ca aia este sarcina. M-a chemat peste 2 saptamani sa vedem mai bine si sa ascultam si inimioara. Mi-a dat sa iau No-spa pentru durerile de burta, sa stau linistita, sa gandesc pozitiv, etc, etc.
Astept vesti bune ca sunteti multe fete care trebuie sa faceti test si vreau si eu sa faca cineva o fetita sa o marit cu baietelul meu.
Cristina
Poze
Irda spune:
Yupppyyyyy

Bravo Catty
!!!!!
Felicitari, draga mea! Slab pozitiv inseamna bebe cu simptomele tale!![]()
Sa ai parte de o sarcina usoara, o nastere la fel si un bebel sanatos, norocos si istetz!
Cristy....gata....il declarasi baietzel direct? Poate presimti tu ceva in legatura cu asta!
Cu dr. lasa'l pe el sa creada ca esti nebuna, da' sa fii tu linistita....si la mine a vazut sarcina in ziua 29 din 28 cat avea ciclul normal la mine!
Irene....aia cu planul, cincinal e clasica....si eu ma vedeam la 30 de ani cu 2 copilasi, cu casa mea, carnet de sofer, masina proprie si afacerea mea .......unele s-au realizat....la altele inca mai lucram!
pupicim toate fetele.....

Nu cred ca mai apuc sa intru in seara asta....da' recuperez maine!
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
catty spune:
Dragelor, stau si ma uit la test sa nu ii cada liniuta aia. Cred ca am devenit paranoica. Ma cam doare burtica si am luat scopantil si vreau sa ma bag in pat la caldurica.
CRISTY la cate zile ai fost la eco? Ma gandesc ca daca pana sambata nu apar uratii sa incep sa iau duphaston. Ce parere aveti? Sotul nu stie nimic, o sa mai astept sa nu se intample Doamne fereste ca in aprilie. Va amintiti poate cum a fost atunci. Nasol e ca la noi daca faci betaHCG stai 1 sapt dupa rezultat. Mama ei de provincie.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
c.myry spune:
catty -
FELICITARI!!!! Am zis eu ca luna asta e cu noroc! Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Haideti fetelor ca se poate!
Liana30–Drum bun si bafta multa! Tin pumnii sa fie bine! Sa ai grija de tine!
Ninia81– mie mi-a spus dr. ca 3 sapt. dupa chiuretaj nu am voie la … si oricum nu eram pregatita psihic.
L5845-bafta la analize. Da Doamne sa fie bine!
Flavia- multa sanatate si ai grija cu raceala san u o dai si la pitici! Pupici
Monysorescu-tin pumnii, sa o tinem tot asa cu teste pozitive!
Diaconmaria-– mie mi-a venit mai greu, cred ca la vreo 6 -7 sapt. si a fost rau de tot cu dureri mari si cheaguri multe. Apoi a venit la 30 de zile, dar e normal la mine ca nu il aveam la 28.
cristy74-eu vreau fetita, chiar doua! Sotul e innebunit dupa fetite! A zis ca daca ii fac 2 fete il omor cu atata fericire. Ai grija de tine si de bebe mic!
pentru toate fetele si o seara buna!
myry
alinushca spune:
quote:
Originally posted by catty
Dragele mele, nu va mai tin in stres. AM FACUT UN TEST CARE ESTE POZITIV. Mai slab, ce e drept, dar se vede a doua liniuta. Imi vine sa ulu de bucurie, dar frica nu ma lasa in pace. O sa mai fac unul maine si sper sa fie bine si sa ma uite uratii.
Multumesc mult ca sunteti langa mine
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
CATTY!! Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari!!!!
Liniutza slaba, oricat de slaba, inseamna 99% sarcina, asa ca lasa firca deoparte! Cristy, pai stai tu linistita ca o sa ramanem toate fetele de aici in curand si ai sa ai multe optiuni de maritis!!
Azi e ziua 43 si nici urma de urati. Luna trecuta l-am si ajutat cu licoare de marar iar luna asta nu... e cam nasol ca acum parca m-am deprimat toata ca nu au venit uratii astia si ma tin in tensiune.
sunt pusa pe cearta, nimic nu imi convine... sindrom pre-menstrual ca la carte! Dar voi doua sa fiti foarte foarte bucuroase ca ati reusit! 

In asteptarea lui
IreneCAM spune:
CATTY, uraaa, ma bucur foarte mult! Asteptam o veste buna de la tine si iata ca a venit. Burtica mai doare, off, ce sa faci, poti sa iei no-spa pana la 3/zi si utrogestan parca pana la 6, vezi in prospect. Asta e tratamentul pe care mi l-au dat mie medicii pt sustinerea sarcinii. Eu cred ca ar fi bine sa-i zici si sotului, ca sa te protejeze si sa iti fie alaturi.
Sarcina usoara si un bebe sanatos!
FLAVIA, ce raceala indaratnica, imi pare rau ca te-a lovit!

Laura Ioana spune:

Felicitari, Catty
Doamne ajuta sa fie intr-un ceas cu noroc
Sa ai o sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos
Am zis io ca a dat tonul Cristy la gravideala
Flavia
ce frumooos! Acusi vei avea inca un mic crestin in casa, cred ca ai emotii!
Cristy
pe la 17-18 saptamani se simte bebe la prima sarcina, dar trece foarte repede timpul pana atunci (de fapt trec greu primele saptamani - primul trimestru - dar dupa aia zboara saptamanile).
24+ 
Poze Laura
Puiul nostru drag