Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

flavia acu daca tot m-ai vazut mai culca-te odata si viseaza ca fac baietel ca sa il faci si pe barbate-meu fericit.
pup amandoi cheliosii si pe mama lor si astept poze cu david in fundu gol la biserica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

catty hai fa tetu poate iese pozitiv si prindem si noi putin curaj.
liana BAFTAAAAAAAA sa vii de acolo cu vesti bune si vorbeste cu nenea doctoru a pregateasca o seringa cu multi bebei pt tine.
lau ma bucur ca a venit z1. sper sa fie ultima pt inca 9 luni.
roxana tu de ce nu faci testu?
michelle ce faci ai probat microscopu? se vede ceva? ca daca e bun mai ca as lua i io.
pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fete dragi!

M-am "dat la fund" din cauza de virus nenorocit de raceala..., copil virusat rau pe cap si o lucrare cu dead line ieri seara!!!

Din fericire le-am luat ...aproximativ politic si am iesit la liman macar cu lucrarea! A fost si clientul multumit....mi-a lasat si "bacshish" de nu mi-a venit sa cred!

Acu ramane asta cu virusarea s-o mai scoatem la capat!

Dari n-a mai fost la gradi de vreo 2 saptamani....a stat acasa ba cu febra, ba cu mucii tarash si tuse cu haraituri, de-mi venea s-o iau pe campii la vale!

Flavia....pupam fata virusata, sa-ti treaca repede si bine ar fi daca n-ar lua si voinicii de la tine amaratul de virus!

Michelle, iubita......ma bucur ca dupa zilele alea in care ai fost mai down...... te-ai ridicat copacel (au fost fetele pe faza sa-ti mai zica una alta de imbarbatare) si mergi mai departe!
Ma gandeam zilele astea ca pe o scara a optimismului tu esti mult mai sus decat mine......macar ai luat hotararea sa mai incercati......io nici p-asta nu sunt in stare s-o iau inca!
Pupicei

Lau.....ma bucur ca a venit Z1....la tine! Stai sa vezi ce-o sa ma bucur cand ne-oi anunta ca n-o sa mai vina....vreo 8 luni asa! Bafta la analize!

Catty....moaaama ce simptome.....da Doamne sa fie bebe!!!
Si sa stii ca nu-i prea devreme pentru greatza &Co.....mie la ultima sarcina mi-era un rau de nu mai puteam si abia ce eram ziua 23 (imi iesise deja pozitiv testul....slaaab pozitiv...da se vedea)!
Eu iti doresc din tot sufletul sa fie bebe si nu vreo problema de sanatate!

Cristina26, taaare scumpa Igrid! Tu cum te simti la 2 luni de la nastere?
Pupicei

Danangie, tu cum mai esti scumpa mea?

Mirelushuleeee......pe unde estiii???
Ma intrebai o data in ce stadiu suntem cu proiectul bebe Suntem pe naiba.....am inaintat pan' la genunchiul broashtei.....a se intelege ca nici la Nayel n-am ajuns macar , dar sa ne mai si apucam de ceva......sunt intr-o stare confuza si aiurea'n tramvai adecatelea........parca nu m-as apuca de bebe.....da' neuronu' singuratic zice ca numa maine nu-i poimaine (adica la anu' in vara) si fac 30 de ani si m-apuca amoku' ca fertilitatea se duce pe apa sambetei....ca o sa raman mai greu....goange d'astea nu neaparat reale in cazul meu da' bine infipte in creier....of Doamne.....uite una d'asta imi trebuie!
Pupicei

ii dau drumu astuia ca daca'l pierd ma-mpushc!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

IRDA, 30 de ani e un ditai pragul psihologic. Eu ma gandeam azi dimineata ca acu' 5 ani imi pusesem in gand ca varsta de 30 sa ma gaseasca si cu o anumita promovare pe care inca o mai construiesc si cu un bebe. Nu mai am mult si fac 29. Deci 30 e aproape...hiii, ce ma fac eu daca nu indeplinesc "planul"? Dar mi-am zis ca nu-i bai, daca nu va fi pana la 30, atunci va fi la 31, nu ma las eu asa usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MICHELLE, uite ca mi-a adus Irina aminte: chiar, cum e cu microscopul? L-ai folosit? Povesteste-ne si noua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Dragele mele, nu va mai tin in stres. AM FACUT UN TEST CARE ESTE POZITIV. Mai slab, ce e drept, dar se vede a doua liniuta. Imi vine sa ulu de bucurie, dar frica nu ma lasa in pace. O sa mai fac unul maine si sper sa fie bine si sa ma uite uratii.
Multumesc mult ca sunteti langa mine
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

CATTY felicitari !!!!!!!!!!!! Pai nu conteaza ca e mai slab, asa a fost si la mine. Ai un bb mic. Felicitari, sa-ti traiasca.

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Mai fetelor, ce d eteste pozitive!!!

Bravo, felicitari din toata inima proaspetelor gravidute si sa aveti parte de sarcini usoare si de 9 luni!

Super! Felicitari inca o data!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

catty felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si fara probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IreneCam
hai fetelor ca se ingroase randul garvidelor....incet incet toate o sa urmam.....super!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna dragele mele fete,

Sa stiti ca am inceput mesajul asta de ieri, dar m-am mai avut timp aseara asa ca il continui acum.

Andreea16 n-am apucat sa-ti spun cat ma bucur ca ti-ai vazut bebelusul jucaus si ca totul e bine. E atat de emotionant cand ii auzi inimioara. Ma bucur foarte tare pentru tine.

Jojo Miha ce miresica frumoasa ai fost. Si cu burtica esti la fel de frumoasa. Stii cum facem noi, ne chinuim sa ramanem gravide si dupa ce reusim murim de frica pana ajungem la termen, dar e frumos, si fetita ta se va naste la termen si va fi sanatoasa.

Mav multumim pentru Acatist. Acum l-am vazut o sa-l citesc si eu cand ajung acasa. Tu cum te mai simti? Cand te duci la Dr.?
Eu ultimul ciclu l-am avut in 12 august si Duminica 9 sept. exact in Z29 sau cand ar fi trebuit sa-mi vina CM a iesit testul de sarcina usor pozitiv.

C.Myry multumim ca ai fost la biserica si te-ai rugat pentru noi. O sa ma rog si eu sa aveti si voi parte de aceeasi bucurie ca si mine. Tin pumnii pentru data de 20.

L5845 ti-au venit uratii, ce bine. Tin pumnii sa iasa bine analizele. Imi pare rau ca ai pierdut un mesaj lung. Eu m-am invatat de la Flavia si le scriu in Word.

Oana ce idioti aia de la laborator. Mai spuneau si alte fete pe aici ca au patit la fel. Cata incompetenta in tara asta, nu-ti vine sa crezi. Ma bucur ca s-a rezolvat problema cu sanii.

Cristina Ana pai distractie placuta in concediu, sper sa te lase Andreiut si pe tine sa te relaxezi un picut ca meriti. Eu acum ma chinui cu unul din colegii tai (ca a ramas singur saracu de el), cu dosare, situatii etc, stii tu.

Alinushca imi pare rau ca te-ai dereglat asa de rau? Nu ti-a venit CM nici acum? Tin pumnii stransi sa vina sa te poti apuca de numarat. S-au poate o fi un bb, n-ai mai incercat un test?

Teo2rina petrecere frumoasa vineri, sigur o sa iasa bine nu te ingrijora. Ce bine ar fi sa se adevereasca visul tau si sa fim toate linistite si fericite.

Liana felicitari si tie pentru examene si bafta la celelalte. Ma bucur ca mai ai un pic si scapi de dintar. Imi pare asa rau pentru Z1. Tin pumnii stransi sa fie bine la unguri.

Michelle ce mai faci iubita? Cum te mai simti? Sa stii ca sufar si eu cand te vad atat de trista.

Danangie tin pumnii sa ne dai vesti bune in 17 septembrie. Ce bine ar fi, mai ales ca ai fost in concediu si te-ai relaxat. E de bine ca simti sanii sensibili, pe mine ma mancau, si acum am citit ca e semn de sarcina. Abia astept poze din vacanta.

Cristina

Poze

Mergi la inceput