Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

CATTY, imi pare rau ca inca te mai simti rau. Io sper sa fie cu folos si astept II la testul de vineri

DIACONMARIA, imi pare rau pentru pierderea ta.... Daca analizele sunt bune, pai atunci...sa vina mai repede sfarsitul lunii, ca sa te poti apuca de "proiect", cum zici tu.Numai bine!

JOJO, daaaaaaaa, sa faci poze cu burticutza!!Sper ca esti bine acum, iar daca te mai supara sotul sa ne spui noua...hmmm[

ALINUSHCA, haha, sefa ta chiar ca "ceteste" in carti cum sta treaba cu stimulatul angajatilor...Tin pumnii sa nu fie nevoie sa mergi la doctor cu CM...aaa, poate doar...stii tu...cu

MUSSETTE, MONYSORESCU, OANA, C MYRY, LAUMELI

ROXANA, z29, da? cand faci testul?

MICHELLE , mmm, zici tu ca-mi sta bine?Ofofof, sunt tocmai buna de luat in armata cu freza asta
Asa e, ai dreptate, chiar daca mai avem si momente grele, de cadere, important e sa ne revenim de fiecare data. Si eu am zile bune si zile rele, incerc sa fie cat mai multe din primele. Incerc sa ma gandesc la copilasul meu cu seninatate, ca la un miracol care a durat prea putin.Si sa trasnform durerea in energie pt a merge mai departe.Te imbratisez mult-multmicuta prietena curajoasa!

NINIA, multam pt PM

TEO, am vazut pozele...nu primesti si copii mai mari...asa ca mine?!!Taaare frumos este!

LAURA IOANA, hihi, ce broscutza topaitoare...oare e broscutza sau broscutz?

LIANA, vezi ce zice CATTY? IO VREAU SA FIU NASA MARE, E CLAR??

ALE, ne-ai parasit?

pt toate fetele, ma duc sa pap!

Mergi la inceput

LIANA, acum am vazut mesajul tau! Drum bun si tin pumnii!!!!Lasa ca tot nasa mare voi fi, mai am putintica rabdare!

Mergi la inceput

Of, batranetea asta!!!Am scris un mesaj asa lung si am uitat sa o pup pe Flavia! Uite 3 pupici, si pt baietii cei frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

si eu fata.........si sper sa vin cu vesti bune....dar test inca nu fac..........
liana imi pare rau pentru z1......dar iti tin pumnii si o sa ma rog sa fie bine in Ungaria.........

mami si tati te asteapta.......inca nerabdatori!!!!!!!!!

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele,

Am intrat si eu un pic sa va pup pe toate si va vad ce faceti. Eu nu prea am timp de nimic zilele acestea, am de pregatit pentru scoala. Dar va citesc cand pot si sper sa scriu mai mult maine. Tin pumnii fetelor care trebuie sa faca testul. Si intru cat de des pot ca sa vad daca se mareste listuta noastra.

Va pup pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

IRENE, daca vrea DD, toate o sa fiti nasici si mosici. Fiecare pt fiecare, ca asa ne sade bine, sa ne tinem sir.
LIANA, succes maxim in Ungaria. Vreau o veste buna la intoarcere.
Eu inca ma gandesc daca in seara asta cand ajung acasa tre sa stric un test sau nu. Va tin oricum la curent cu ultimele noutati, bune sau roshii.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Mie dupa chiuretaj mi-a venit la aproape doua luni (fara vreo cateva zile) si doctora mi-a zis ca trebuie sa astept 6 luni pana la a incerca din nou sa raman insarcinata. Primul ciclu a fost foarte abundent(mai abundent ca niciodata) si am avut ca si celelalte fete cheaguri. Al doilea a fost insa normal. Singura chestie ca dupa chiuretaj am inceput sa am un ciclu de 25 de zile si pana atunci avusesem la 28.
De ne-am apucat cam imediat dupa ce a trecut perioada de interdictie de dupa chiuretaj (nu mai stiu exact cat a fost dar parca 3 saptamani). Si mie mi-a fost mai ciudat la inceput insa dupaia nu am mai avut probleme.
pentru toate fetele.

to be or not to be?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Dragele mele, am intrat doar putin, sa va spun ca in sfarsit la mine e marea Z1, asa ca...maine la analize!.Fug sa fac mancare si revin mai tarziu. la toata lumea si sa fiti cuminti, da?
P.S.: Ce paradox, toata lumea fuge de urati, numai eu ma bucur ca au venit, cel putin acum ma bucur....mai tarziu, o sa ma rog sa ma ocoleasca...Doamne ce ti-e si cu viata asta....

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

in primul rind va pup tare de tot pe toate, dar cu grija sa nu luati gripa asta care m-a pleznit! si pup in special fetele care v-ati gindit la mine!sint inca puscata rau de gripa, nu am timp acuma si nici energie sa va scriu in parte(dar am s-o fac)in schimb am citit tot!

lianoooooooo, tip tare sa auzi pina la unguri!baftaaaaaaaa!asa cu vocea ragusita

baby si caty, si cine mai face testul, galerie mare de la mine ptr voi!

irene, imi vine sa rid, dupa mesajul tau, chiar ma intrebam, uite ma ca pe mine nu ma pupa, m-a uitat!, da apoi am vazut, am prins pupicii si-i pun la ghiozdan

michelle, vine reteta azi, te pup

irina, intr-o dimineata m-am trezit cu numele tau pe buze, ma gindeam sigur presteaza ca n-a mai dat semn, sper sa fie cu folos luna asta, trimite-mi si mie o poza ca nu aveai fata clara in vis, ca nu stiu cum arati, da numele era clar

va pup tare pe toate asa printre stranuturi, ma rog ddoar piticii sa nu ia ceva

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

felicitari Lau pentru z1
nu credeam ca voi felicita pe cineva caruia i-a venit cm......esti prima pe care o felicit.....si succes la analize maine

mami si tati te asteapta.......inca nerabdatori!!!!!!!!!

ROXANA

Mergi la inceput