Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Catty te asteptam cu rezultatul la test,unul pozitiv logic .
Diaconmaria eu la 3 luni dupa ce am nascut am ramas insarcinata,daca ma luam dupa gura lumii stateam un an,dar 3 ginecologi mi-au dat unda verde.
Michelle sotul meu s-a cam speriat ca am plins si acum e lapte si miere,e normal sa fie si el stresat dar in nici un caz nu e ca mine.
Mi-am propus sa fac poze cu burtica desenata ca asa ce-mi place cand vad la alte fete,dar eu am multe vergeturi,dar pana la urma sunt ale mele,si o sa i le arat bebitei cand o sa creasca.
Va pup pe toate!

Mihaela 35+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Musettepink multumesc de rasp.
Dupa toate analizele facute si eu si sotul meu suntem apti pt reproducere insa eu am pierdut sarcina de care nici nu stiam cu ajutorul unei dr

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Acum nu ne-a mai ramas decat sa asteptam sa treaca si perioada acesta in care avem abstinenta cam pana pe 30 sept si dupa proiectul bb e iar in actiune

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Mama ce ma omoara asteptarea asta. Daca nu as avea biroul asa de departe de oras, m-am duce la o farmacie dupa un test. Oricum sunt destul de ametita, de abia pot sta la calculator pt ca mi se impaienjeneaza vazul, si cum eu port si ochelari, e cam aiurea. In plus au aparut ceva dureri de burtica si simt o jena cand stau in fund. Asa ca trebuie sa stau mai pe spate pe scaun. Mi-e din ce in ce mai frica pt ziua de maine. Sper din tot sufletul sa fie bine, si daca nu va fi sa fie sper sa reusesc sa ma ridic repejor.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by diaconmaria

Fetelor vroiam sa stiu cam la cat timp dupa chiuretaj v-a venit voua cm si daca ati avut dureri normale sau mai puternice.
Cat vi s-=a spus sa asteptati pt a va putea apuca de proiectul bb din nou?
Multumesc pt rasp...poate ma luminati si pe mine

Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui

Pai, mie mi-a venit la 43 de zile dupa chiuretaj. A durat mai putin decat dura inainte dar a fost mai abundent nitel si intr-adevar cu niste cheaguri urate. Acum al doilea de la chiuretaj se pare ca tot la 43 de zile vine. Doctorul mi-a dat unda verde. Numai ca la un ciclu de 43 de zile e mai greu sa te prinzi cand e perioada fertila. Eu am sa prestez oricum. Ca daca organismul meu se simte pregatit, voi ramane! La fel si la tine. Cred ca dupa chiuretaj nu e neaparat nevoie ca ciclul sa mai revina la cum il stiam noi inainte. Mie nu mi se mai intaresc asa tare sanii, nu mai am dureri inainte si in timpul primei zile... nu m-ar deranja sa raman asa sub aspectele astea. :o)

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor! Vroiam sa stiu si eu voi dupa cat timp v-ati putut relua viata sexuala dupa curetaj?
Mie medicul mi-a zis ca atunci cand ma simt preagtita...dar eu sincer parca nu ma mai simt pregatita pentru acest lucru. M-a afectat prea mult pierderea asta si simt o oarecare retinere fata de actul sexual. Si voi ati patit la fel?
va pup pe toate.

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

intru si eu un pic pe fuga sa le pe catty si pe liana..........sa stiti ca va tin pumnii sa nu va vina uratii........................
la mine inca nu a venit nimic.........., dar parca nu ma mai dor asa ......sau am devenit eu un pic paranoica.ceea ce e posibil la mine.ca si asa nu am eu toti boii acasa..........
pe toate fra sa dau nume, ca sigur o sa uit pe cineva...........

mami si tati te asteapta.......inca nerabdatori!!!!!!!!!

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

OLTEANCOOOOOOOOO, hai mama ca ne fac fetele astea dragi galerie. Iote poate eu o sa am fata si tu baiat, sau invers, si punem de o nunta inca din perioada burticii. Ce zici? Te incumeti?
Am reusit sa pap azi 2 covrigi, dar starea de greata e inca prezenta si am inca dureri sub stern. Sanii parca ma dor mai putin, dar sunt inca tari si umflati, insa burtica imi cam da de furca. Vreau un test de sarcina!!! Macar sa scap de stresul asta care ma face sa ma urc pe pereti.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Ninia81

Buna fetelor! Vroiam sa stiu si eu voi dupa cat timp v-ati putut relua viata sexuala dupa curetaj?
Mie medicul mi-a zis ca atunci cand ma simt preagtita...dar eu sincer parca nu ma mai simt pregatita pentru acest lucru. M-a afectat prea mult pierderea asta si simt o oarecare retinere fata de actul sexual. Si voi ati patit la fel?
va pup pe toate.

N.Petros

Noi am incercat prima data dupa aproape 2 saptamani... dar nu a fost prea placut. Adica nu am simtit nici durere dar simteam in continuare o retinere. Oricum, am perseverat si dupa cam o luna deja era OK. Numai sa te protejezi. Sa fie curat pe-acolo o vreme ca esti mai predispusa la infectii.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va scriu pe fugaa,,nu avui timp sa ctesc,,
ziua 1 a venit
fac bagajele si plec la unguri mai pe sara..numai am timp sa intru..
sa'mi tineti pumnii ca am mare nevoie de ei..
v'am pupat pe toateee,,toateeee..
si tin pumniii stransii pt voi..
stau o saptamana,.ne auzim cand revin

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput