Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 22
L5845 spune:
Michelle draga mea, ai dreptate, optimismul nu e ceva care se dobandeste "peste noapte" desi ar fii foarte bine sa fie asa, trebuie timp si rabdare ca sa devii optimista.Si e important ca de fiecare data cand se mai intampla sa "cazi" sa regasesti puterea de a te ridica si de a merge in continuare mai departe. Iti doresc din tot sufletul, ca momentele de "cadere" sa fie din ce in ce mai rare, pana vor ajunge sa devina o necunoascuta, sau cel putin ceva de domeniul trecutului si stiu ca asta se va intampla cel mai probabil, atunci cand iti vei tine miracolul
sanatos in brate. Multa putere si vointa draga mea si nu uita ca noi suntem aici, alaturi de tine.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
c.myry spune:
Neata!
Miha74 -valorile mele la BHCG au fost:
La 10 zile – 136
La 13 zile. – 60
La 20 zile. – 14,9
La 33 zile – 2,3
Si dupa aceea am mai facut la 2 sapt si am avut: 1, 7.5 si iar 1.
Si dr. m-a asigurat ca nu a fost vb de mola. Caci valorile ar fi fost mai mari. Adica la cateva sute. Vezi si tu daca la urmatoarea scade. Si cand ajunge la 0. La valoarea de 2.3 dr. mi-a spus sa ma opresc, sa nu mai fac analiza, dar stiam din citite pe net, ca trebuie sa se mentina valoarea la 0 de 3 ori.
Bafta multa!
Va doresc o zi buna tuturor! 
myry
oana_oana26 spune:
Buna dimineata!
La mine e ziua 2, dar nu cred ca luna asta va fi cu numaratoare pt ca inca iau dostinex si nu e voie sa raman gravi
Asta ar fi a 4-a luna, deci mai am de asteptat inca 2, dar o sa treaca ![]()
monysorescu spune:
Neatza fetelor!
Miha74 eu am avut mola. Si nu e chiar exagerata valoarea betaHCG. Important e sa scada valoarea si nu cumva sa ramana constanta sau sa scada. Oricum trebuie sa ai si rezultatul anatomopatologic ptr a fi sigura ca e mola. Mie spre exemplu timp de vreo 3-4 saptamani inainte de chiuretaj mi-a fost foarte rau - daca miscam un piculetz capul vomitam. Si toata lumea zicea ca e bine - inseamna ca creste bebele. Insa nu a fost asa. starile astea de rau au fost unul din semnele ca ceva nu e in regula.
Eu am repetat analiza asta beta HCG timp de vreo cateva saptamani bune - cred ca vro 7-8 pana a scazut pe la 1 sau ceva de genul asta. Si mi-a zis doctora ca e foarte bine ca a scazut continuu, hiar daca la inceput mai mult si dupaia foarte putin.
Catty intr-adevar e posibil sa fie si de la fiere insa e foarte posibil sa fie bebele mult asteptat. Eu data trecuta am aflat ca sunt insarcinata dupa Craciun. Si cum inainte se taie porcii si eu sunt innebunita dupa sorici am mancat bineinteles si eu. Si dupa timp de vreo 2 zile nu m-am putut ridica din pat decat ca sa ma duc sa imbratisez WC-ul. Si bineinteles am crezut ca de la fiere. Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata am facut prostia
si am mai mancat o data sorici (ca de imi place mult) si iar am imbratisat wc-ul vreo 2 zile. Si atunci mi-am dat seama - din cauza sarcinii nu am mai putut manca nimik de la porc. Asa ca.....cine stie......poate e de la fiere sau poate.... (ceea ce ar fi cel mai bine) e de la 
dar cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la doctor sa vezi ce zice. Poate ne dai o veste buna.
O zi buna tuturor si
cat mai curand posibil.
to be or not to be?
catty spune:
Neata dragele mele,
Dupa ziua de ieri in care am spus ca mor, de dimineata m-am tarat la serviciu. Am aceeasi eterna stare de voma si oboseala, mai ales ca azi-noapte nu am dormit mai deloc pt ca din 2 in 2 ore eram la toaleta. Azi am geanta plina de pastilute si alte cele, ca nu cumva sa ma apuce pandaliile la munca. Maine e ziua cea mare, si daca nu vin musafirii, o sa ma risc vineri la un test.
Sa aveti o zi insorita si linistita,
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
musettepink spune:
Buna dimineata!
Danaflor bravo ai facut destule analize,ajunge,acum multa relaxare si poate ne dai vestea cea buna!
Catty de ce nu faci acum un test de sarcina?Eu cred ca e bebe, nu mai lua nici o pastila ca daca e bebe nu ii fac bine!Tin pumnii!
Cmyry asa e cel mai bine,fara teste fara stress.O sa se intample si minunea sunt sigura!
Irlandeza multa sanatate!
L5845 pupici!
Oana oana o sa treaca timpul f repede si ai san e anunti vestea ce a mare!!!!!!!
Pepsi ce mai faci?
Va pup pe toate-toate!!!!!!!!!!!

alinushca spune:
catty, pai risca-te!! Sa ne bucuram si noi pe langa tine! DAR ai grija in cazul asta ce pastilute iei !!!
ooofff... fetele care mi-au spus ca ar putea fi totusi bebe... azinoapte am visat ca am facut 2 teste pozitive
. dar nu cred si nu cred...
L5845,
none taken! si sefa asta a mea e o austriaca pe la 45 de ani care o viata intreaga a citit carti despre cum sa isi faca jobul de manager! ![]()
Irlandeza, ma bcur si eu ca ai intrat pe la noi. E regula de aur acum sa nu te mai stresezi, sa nu mai incerci sa fii "performanta" la munca, sa nu stai sub nici o forma in fund prea mult (sa iesi la cate o plimbarica la aer). Ca sa fie bine. Ca s-au mai auzit cazuri ca de la prea multa munca si prea mult stat in fund in fata calculatorului... Doamne fereste!
te pup! 
myry ce mai faci? ciclul tau cum mai e? cred ca te-am mai intrebat eu daca acum ai liber la bebe avand in vedere ca nu s-a confirmat ipoteza cu mola. dar nu am vazut raspunsul
diaconmaria, sigur, suntem aici, pune cate intrebari ai!
Liana si baby
ce bine ar fi sa ne faceti o surpriza!! poate v-ati molipsit de la cristy!!
si last but not least, Michele am citit mesajele tale triste si au fost asa de triste ca nici nu am situt ce sa zic sau daca trebuie sa zic ceva... imi pare rau rau ca te simti asa, ca treci in continuare prin toate astea. stii si tu ca nu face bine. nici tie, nici viitorului mormoloc, nici ingerasilor care au plecat la Doamne Doamne care sigur nu vor sa isi vada asa mamicile. unde mai pui ca viata este foarte scurta si ca arunca spre noi mereu motive noi de tristete asa ca nu mai trebuie sa ne intristam si singure. poate si de unde pe acolo pe la tine a fost vremea mai nasoala si ti-a amplificat asa o "astenie de toamne". nu stiu de ce dar si eu toamna, cand incepe sa se usuce vegetatia am o saptamana-doua de tristete inexplicabila. da, poate doar asta a fost. sper sa poti din nou sa te bucuri cu noi in curand. luna viitoare sa avem mai multa grija la ce si cum facem sa avem mai multa grija de noi asa incat sa invitam cate un bebe pentru fiecare sa vina. iarta-ma ca m-am bagat! ![]()
aa... si nu e vorba de rabdare la mine. cand eram eu prin liceu am mai avut vreo doua reprize in care mi-a venit la 44 de zile. ciclul meu oricum e lungutz 32-33 de zile. azi ar trebui sa imi vina - 43 de zile si ar fi inca in limitele normalului la mine. daca azi nu vine... atunci ma tem ca trebuie sa ajung la doctor si nu ar fi prea grozav ca cine stie ce imi da si ies din "cursa" luna urmatoare!
In asteptarea lui 
catty spune:
MUSETTE si ALINUSHCA, stati linistite fetelor. Ce am luat eu: no-spa, scopantil si metroclopramid picaturi se dau in sarcina. La test nu ma risc inca pt ca la mine de obicei se pozitiveaza in prima zi de intarziere, adica vineri daca nu apar uratii pana atunci. Asa ca rabdare si tutun neamule cat cuprinde.
MICHELLE, ce n-as da sa te pot ajuta cumva. Pe mine una pe linia de plutire m-a adus mersul la biserica si scurtele dialoguri cu DD. Dar fiecare are modul lui de a trece peste durere. Gandeste-te ca daca tu cedezi, se duc si sansele de a-ti tine minunea in brate atunci cand va veni vremea.
Pupici
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
diaconmaria spune:
Fetelor vroiam sa stiu cam la cat timp dupa chiuretaj v-a venit voua cm si daca ati avut dureri normale sau mai puternice.
Cat vi s-=a spus sa asteptati pt a va putea apuca de proiectul bb din nou?
Multumesc pt rasp...poate ma luminati si pe mine
Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui 
musettepink spune:
quote:
Originally posted by diaconmaria
Fetelor vroiam sa stiu cam la cat timp dupa chiuretaj v-a venit voua cm si daca ati avut dureri normale sau mai puternice.
Cat vi s-=a spus sa asteptati pt a va putea apuca de proiectul bb din nou?
Multumesc pt rasp...poate ma luminati si pe mine
Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui
Mie mi-a venit la 4 saptamani dupa chiuretaj dar am inteles ca poate veni si la 6 saptamani dupa chiuretaj.Dureri am avut putine dar in schimb am avut f multe cheaguri lucru care s-a mentinut si la al doilea ciclu dupa chiuretaj.Mie dr mi-a dat unda verde dupa primul ciclu dar depinde de ce ai pierdut tu sarcina.Oricum eu cred ca organismul nu si-a revenit inca deoarece si al doilea ciclu a fost altfel asa ca degeaba mi-a dat dr unda verde daca organismul considera altfel.....Oricum eu zic sa astepti macar un ciclu dupa chiuretaj si dupa aceea te poti apuca de treaba.Analize ceva ai facut?
te pup si sa auzim numai de bine!