Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 21
diaconmaria spune:
Fetelor mai e careva pe aici ca as indrazni si eu sa va deranjez cu niste intrebari daca se poate.
Maria
poze
Clipuri Nunta
In asteptarea lui 
L5845 spune:
diaconmaria bine ai venit pe aici, daca te pot ajuta cu ceva, spune,ca iti raspund.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
miha74 spune:
Si eu mai sunt pe aici..incerc sa recuperez timpul pierdut si sa citesc TOT
.
Myry - valoare la BHCG de 54,42 unitati e la trei saptamini de la eveniment. Saptamina viitoare imi spune si rezultatul la analiza anatomopatologica, dar tipul era pozitiv. Saptamina viitoare mai fac o dozare.
Michelle81 - sper sa ma pot integra grupului vostru, oricum va mai spun inca o data VA ADMIR, sunteti niste fete deosebite si foarte optimiste, si sper sa se ia.
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Liana30 spune:
Ziua 25 a sosittt
Ziua 1 n'a venit
Oare ea s'o fi pierdut?
Ca io o astept de mult![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Michelle81 spune:
diaconmaria-si eu mai sunt aici...
Liana30,babyr7-bag de seama ca ne rezervati o surpriza a??
C.myry-imi pare rau ca ti.a facut figuri calculatorul,sper ca de acum va merge bine fara fite.Iti tin pumnii pentru ziua de 20!
“Bucuriile sunt daruri ale destinului care isi dovedesc valoarea in prezent. Suferintele, in schimb, sunt izvoare ale cunoasterii a caror importanta va iesi la iveala in viitor.”
Rudolf Steiner
Michelle81 spune:
Miha74-sunt sigura ca te vei integra usor aici.nu stiu ce sa zic de valorile tale,nu prea ma stiu in aceste domenii![]()
“Bucuriile sunt daruri ale destinului care isi dovedesc valoarea in prezent. Suferintele, in schimb, sunt izvoare ale cunoasterii a caror importanta va iesi la iveala in viitor.”
Rudolf Steiner
irlandeza spune:
Salutare. Ce fac fetele ? Nu am reusit sa mai citesc de multisor, nu mai stiu ce se intampla. Nu ma simt tocmai stralucit, si nu am mai intrat pe net. Dupa servici,cand merg, stau in pat, nu am voie sa stau in fund, asa ca evit. Am intrat doar ca sa dau un semn de viata, ca sa nu ziceti ca v-am uitat.
Va doresc sanatate multa si multi bebei.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
23+
Michelle81 spune:
Irlandeza-imi pare rau ca nu te simti prea bine...dar ma bucur ca ne-ai scris ca imi era dor de tine,chiar am intrebat fetele intr-o zi ce ai in burtika ca eu uitasem ca ai scris ca ai fetita
...ce mai trece timpul,parca ieri povesteai de greturi...sarcina usoara in continuare!
Rudolf Steiner
L5845 spune:
Buna seara la dumneavoastra, doamne dragi! Vad ca sunteti mai active, fapt ce ma bucura mult 

.Nah, ca am patit-o si eu, am scris un mesaj mai lung si
l-am inchis din greseala, ca imi face figuri mouse-ul de 2 zile de-mi vine sa-l arunc
. E, o sa-l arunc bineinteles, dar intai sa ajung sa iau altul
. Si acum sa incep iar, ce am scris in mesajul care s-a dus cu un simplu click
.
catty tin pumnii si ma
, ca adevarul de joi sa fie II.
musettepink stai calma si sa stii ca e bine ca nu te mai stresezi cu testele de ovulatie,oricum tin si tie pumnii sa fie bine si sa ai raspunsul dorit :
.
monysorescu aici, o fata draga (Laura-Ioana) are o vorba taare buna: "pana nu e rosu, e speranta", asa ca nu gandi decat pozitiv si ai rabdare, ca acum e mult prea devreme sa te gandesti ca nu s-a prins.
si tin pumnii si tie pentru ziua de 16, care se pare ca e asteptata de multe fete de aici.Ma bucur ca te-ai distrat bine la nunta
.
Liana sa inteleg ca in ziua 2 de CM esti la vecinii din nord-vest? Cum mai e cu gingiile,ti-au mai trecut? Tin pumnii sa nu mai vina totusi rusnacii
.
Teo merci mult de poze, comentariile sunt aceleasi: SUPERB!
si ai grija de tine, sper sa te lase arsurile si sa nu te mai doara mana.
jojo_miha
pe burtica cu fetita dragalasa.
Micheeeele stiu ca ti-e greu, dar... sa stii ca daca vrei sa cauti butoiul, ai uitat ca nu mai exista? Iar eu am o
mare sa fie la indemana, daca e nevoie, vrei sa o scot la vedere?
Unde e fata optimista de acum o saptamana, doarme?
Laura-Ioana am terminat tratamentul sambata seara, acu-i astept pe domnii rushi, au timp pana joi inclusiv sa vina...daca nu apar, dau mail la dr.
pe burti de
-uta.Ce figura esti cu broscuta ta
.
alinushca eu tot mai sper sa fie
.Ai vazut ca si cristy a avut teste negative si pana la urma e bb.
si te asteptam cu vesti.Cam prostana sefa ta (no offense).
danaflor pai atunci tin pumnii sa-ti dea dr. ok-ul cat mai repede.
Flavia cum merg pregatirile? Cred ca esti super ocupata acum,
multi sa te descurci bine.
sorina16, bafta maine la medic, asteptam vesti.
miha74 bine ai revenit.Sa vina odata rusii aia, sa scapi de ei si apoi sa "munciti" cu drag si spor,cand va fi momentul sa nu vina decat bb, nu rusi.Foarte bine faci ca ceri inca o parere, nu strica, din contra.
IreneCAM mama lor de vecini, pai daca nu stiu sa traiasca omeneste la bloc, sa mearga in padure sau pe camp, acolo sa faca foc pana ii ustura ochii
.Tunsoarea, nu-ti fa griji cu ea, ca si eu sunt tunsa mai mult decat baieteste si sigur nu-ti sta rau, chiar daca nu esti obisnuita asa scurt.
baby tin si tie pumnii sa nu mai vina uratii.Merge cu scoala?
c.myry si eu sper sa fie bine cu analizele,acum om trai si om vedea,momentan astept CM-ul.O sa fie bine si pentru tine, sunt sigura, tin pumnii.
Se pare ca si mesajul asta reluat, e tot lung, ca o zi de post
.
Va
multe pe toate
, fara diferenta si ma
la DD sa ne implineasca mai curand marea dorinta comuna
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Michelle81 spune:
L5845-draga mea ma intrebai unde e fata optimista?OO pana sa fiu optimista mai este cale lunga si in nici un caz nu pot sa fac dintr-o data acest pas mare,sunt sigura ca ma voi confrunta in continuuare cu momente in care voi fi deprimata(ceea ce cred ca e normal) dar important e sa ma ridic de fiecare data...
Rudolf Steiner