Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 20
sorina16 spune:
LAURA IOANA: imi pare rau de ce ai patit din cauza anexitei.Pe mine ma tot doare burta si spatele cam de cand am ramas insarcinata data trecuta.tot timpul cat am fost gravida am avut dureri dar am crezut ca asa e normal.Cand am pierdut sarcina mi s-a spus ca poate a fost ceva "defect"inca de la conceptie.AA,de durere imi ziceau ca e iminenta de avort.Ma rog,dupa intreruperea de sarcina am crezut ca imi vor trece durerile dar nici acum dupa 2 luni tot nu au trecut.Cica am anexita.Dupa medicamente tot nu mi-a trecut asa ca astept sa vina ziua de maine k sa merg la control.Sper sa imi treaca pt ca e asa de periculoasa.![]()
Sanatate si bebei sanatosi
catty spune:
Dragelor, multumesc ca va ganditi la mine. Nu stiu ce sa spun decat ca orice as lua nu ma ajuta mai mult de 1 ora. De la ultimul mesaj am fost in "agonie" si acum m-am ridicat din pat sa imi fac niste paine prajita. Nici no-spa, scopantil, ceai de menta, metroclopramid picaturi nu ma ajuta mare lucru. Plus ca acum sunt ffffffffffff ametita si merg pe 10 carari. Sincera sa fiu nu m-ar deranja deloc ca toate astea sa fie de la bb, dar ma gandesc sa nu imi fi dat fierea si stomacul peste cap. Daca incerc sa pap ceva in 5 min sunt la baie. A si inca un aspect, nu suport sa fumez. Imi provoaca greata.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
danaflor03 spune:
Catty: Ce mult m-as bucura sa fie un bebe mic. Dupa simptome s-ar zice ca DA. Multa sanatate iti doresc si incearca sa stai linistita in pat.

sorina16 spune:
CATTY imi pare rau ca nu te simti bine.poate e un bebe
.Cam asta imi spun simptomele
.Sanatate multa si asteptam vesti bune.
miha74 spune:
Salutare!
Ma chinui de cateva zile sa va scriu, m-am intors din vacanta...unde am reusit sa ma relaxez si sa mai uit de cele intamplate...dar e greu.
Va apreciez si "invidiez" in acelasi timp pentru rabdarea de care dau dovada unele dintre voi si raspund fiecaruia in parte. Nu stiu daca voi reusi vreodata...dar promit ca o sa incerc.![]()
Va povestesc ce am mai facut imediat dupa ce m-am intors din vacanta...ziua urmatoarea (pe 5 septembrie) eram sa fac dozarea de B-HCG si am avut si rezultatul 54,42...mie mi s-a parut imensa, dar aseara dupa ce am fost la medic mi-a zis ca asta confirma mola, dar ca nu e chiar o valoare asa de mare, si trebuie sa repet saptamina viitoare. M-a consultat si a zis ca "arat"
foarte bine si ca pot sa prestez, dar cu atentie sa nu raman gravida. Ar fi chiar ironic sa ramin gravida cand mi-e interzis!
, dupa ce m-am chinuit un an jumate dupa prima sarcina pierduta.![]()
Oricum joi am programare la alt medic, ca am acum suflu si in iaurt si vreau sa am mai multe pareri... binenteles in plus de ale voastre...care imi sunt super de folos.
De ieri am inceput serviciul, asa ca ma tin ocupata si astept din zi in zi sa imi vina "musafirii".
Cam astea de la mine, va pup pe toate si va doresc SUCCESE NEBANUITE!
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
IreneCAM spune:
Fetelor dragi, sunt rupta de oboseala, am avut o zi foarte agitata, am intrat putin sa va citesc si sa fiu sigura ca e toata lumea afara din butoias
. Acu' o sa ma tarasc pana la dus, poate mananc ceva si sper sa nu adorm pana incepe Grey's anatomy, ca sunt mare fan!Nu mai am energie sa fac nimic, nici macar sa ma cert cu vecinii de palier care fac chiar acum gratar in uscator!!!Imi vine sa ies la ei cu bata!
Atat vreau sa mai zic, CATTY, ai grija de tine...pai ori e de la fiere, ori e de la vreun nastrusnic de bebe. Da-i inainte cu no-spa, ca altele poate i-or dauna!!Tin pumnii sa nu vina picior de urat la tine!
Gata, nu se mai poate, vecinii mi-au umplut casa de fum...ma duc la ei, cred c-o sa ma vedeti la stiri la OTV sau PROTV. IO sunt aia nervoasa cu ochelari si tunsa ca un elev de cls I (am uitat sa va zic ca am fost si la coafor...n-a prea fost in mana tanti tunsoareasa, asta e, creste
)
Va pup! O seara frumoasa!
Michelle81 spune:
Danaflor-nu stiu ce sa iti spun despre analize,mie mi le-a explicat doctorita in parte pe fiecare dar acum nu stiu sa iti explic...sper sa te ajute fetele!
Pepsi-draga ce mai faci?cum e cu gripa?
IreneCam-am zambit citind mesajul tau...Sunt sigura ca esti foarte frumoasa cu noua freza,stiu eu![]()
LauraIoana-asa este astept cu atata nerabdare poze cu burtika!ai aflat ce ai?
Miha74-bine ai revenit din concediu si poate acum vei fi mai activa pe aici sa ne cunoastem mai bine.
Cattyeu zic sa mergi la doctor sa vezi de la ce vin starile astea ca sa fii sigura...
Sorina16-imi pare rau ca ai anexita...nu exista tratament?sper sa te faci bine...
alinushca-cata rabdare ai...mie daca imi intarzia atat eram demult la doctor...eu sper sa aflii cat mai repede de la ce este intarzierea...
M-a rugat Baby-r7-sa va transmit multi pupici de la ea si isi cere scuze ca nu are timp sa va scrie dar va recupera ea dupa terminarea scolii de soferi..
Va pup dulce pe toate fetele si va doresc o seara minunata...La noi ploua de numa si e atat de frig parca ar fi iarna...aveti grija de voi!
Michelle81 spune:
Remaliss-ma gandesc la tine si sper ca in curand sa intrii sa ne spui ca esti mai bine,asta m-ar bucura!
jojo-miha-ce mai faci?A ajuns de la mine
pt sotul tau pentru ca te-a suparat?
Bucuriile sunt daruri ale destinului care isi dovedesc valoarea in prezent. Suferintele, in schimb, sunt izvoare ale cunoasterii a caror importanta va iesi la iveala in viitor.
Rudolf Steiner
baby_r7 spune:

ca nu am avut timp sa mai scriu deloc.
abia daca am timp sa mai citesc asa pe sarite..........
acum sunt inca la birou..obosita.............si turbata ca ne-a venit un tir cu marfa si eu nu pot pleca acasa inca.................
trebuie sa bag intrarile in calculator si sa astept sa termine de descarcat baietii tirul..........
si maine la 8.30am ore de condus.........

in rest totul e bine.......azi trebuia sa fie z1..............inca este z28.....si sper sa fie maine z29...s.a.m.d......
daca am vre-o veste buna inevitabil voi intra sa va spun si voua.
va 
[pupu] pe toate.nu va enumar ca sunteti multe........si va ibesc mult!!!!!!!!!!!
mami si tati te asteapta.......inca nerabdatori!!!!!!!!!
ROXANA
c.myry spune:
buna seara!
Off mi-a facut figur calc. asta de ieri de la o cadere de tensiune. Avea sursa ceva, dar am scos-o de acolo, zguduit-o nitel si si-a revenit in sfarsit!
Eu sint bine, astept ziua de 20 sa vedem rezultatul lunii asteia, dar nu prea am mari sperante.
Cristy74
inca o data FELICITARI. Sa ai o sarcina fara probleme si un bebe sanatos! Si sa ne iei pe toate cu tine. Abia astept sa vii de la eco sis a ne zici ca totul e in regula si ca ti-ai vazut samburelul.
Michelle
merci de urari. Inca nu l-am vizitat am zis sa se refaca mamica, plus ca eram un pic racita si mi-a fost frica sa nu duc microbi. mergem simbata, dar am vazut poze si e un scump si un grasun. Ma gindesc la toate fetele si ma rog sa fie bine si sa se intimple minunea mai repede pt toate. Pina atunci stam cuminti si ascultatoare, nu ???!!! Fara stress!
Te inteleg in legatura cu sentimentele tale. Si eu sint convinsa ca nu mi-as fi revenit asa repede daca nu va intilneam si daca nu discutam aici. Uneori, chiar daca nu scriu, citesc cu nerabdare mesajele voastre si ma gindesc mereu la voi. E normal sa simti durere, dar e bine ca incerci si vad ca reusesti sa te detasezi, sa iti umpli timpul cu lucruri care te vor ajuta! Hai ca va fi bine. Stiu ca multa lume iti spune asta si poate ti se pare o fraza tipica, dar eu chiar cred ca va fi bine. Mi se rupe inima de fiecare data cand citesc ca esti trista si nelinistita.
multi pt fata curajoasa!
danaflor03 tin pumnii pt luna asta! 
Flavia
ma bucur ca Dominic incepe sa se obisnuiasca la gradinita! Multa sanatate!
Catty - cum a fost cu socra? Te-a mai suparat? Imi pare rau ca nu te simti bine. Hai spune-ne ca sunt 2 liniute! 
cristina_ana super pozele
. Sa iti traiasca!
oana_oana26 si eu am avut parte tot de incompetenti! Nici mie nu mi-au dat la analizat ceea ce au extras de la sarcina. Imi venea sa o omor pe asistenta aia, care a uitat proba mea. Dar ce sa facem
? Trebuie doar sa avem incredere ca va fi bine data viitoare
.
L5845
pupici. Ma bucur ca esti bine sis per san u fie nici o problema cu analizele.
Danangie
Ce bine ca ati ajuns cu bine acasa. Sa pui poze din vacanta asta! Cred ca a fost superb. Si sa ne dai o veste buna in curand! Poate sensibilitatea asta a ta e un mic bebe.
Chantal
sper ca esti bine.
Irenebobe
ma bucur ca esti bine si ca ai revenit cu forte proaspete!
Teo2rina
sa iasa bine petrecerea sis a va distrait cu totii! Sarcina usoara in continuare! Sa ne pui poze!
remaliss - cum te mai simti?
Da-ne vestea ca esti bine!
Alinushca- 
Liana30
si Felicitari pt examene si ma bucur ca in sfarsit esti pe final cu dintii! Sper sa nu iti mai dea bataie de cap.
sorina16 imi pare tare rau pt pierdere. De timp nu prea stiu cat ar trebui sa astepti. Dar din cate stiu eu nu prea e bine sa ramai imediat cum ai renuntat la pilule. Parca trebuie sa stai 3 luni minim. Eu am renuntat la ele inainte cu un an jumatate. Dar stiu cazuri care au ramas imediat dup ace au renuntat la ele si au un bebe sanatos
.
Mav ma bucur ca esti bine
.
Jojo-miha
off, te rog nu mai plinge. Sigur nu-I face bine fetitei. E normal sa fii sensibila si sa iti tresara inima la orice symptom, dar incearca sa te linistesti. Sigur va fi bine. Hai ca mai ai un pic si iti vei tine puiul in brate! Ma rog sa fie bine!
Musettepink
pupici! Ma bucur ca esti bine. Eu cu testele de ovulatie nu am inteles nimic. Nu au iesit cele 2 liniute clare niciodata. Nu stiu ce sa cred, poate nu au fost bune? Daca nu e luna asta, nu le mai incerc. O s alas si eu sa fie cum o fi.
monysorescu
Ce bine ca te-ai distrat la nunta. Nu se stie niciodata cu cele 2 liniute. Cind ne asteptam mai putin vine vestea cea mare!
Laura Ioana
ce burtica frumoasa. Pupam burtica! Ce sentimente frumoase cred ca sunt. Abia astept sa le simt si eu. Cred ca as innebuni de fericire!
Baby-r7
cred ca esti o adevarata soferita! Abia astept san e spui ca ti-ai luat carnetul. Pupici si spor la invatat!
miha74 pai la cat timp ti-a dat rezultatul asta la BHCG? Ti-au venit analizele de la anatomo patologica? Sa iti confirme sigur mola si felul ei? Valoarea la BHCG nu mi se pare imensa . Mie imi spunea dr. meu ca la cateva sute sa imi fac probleme daca creste.
IreneCAM off
credeam ca numai eu am vecini din astia nebuni. Intr-o duminica era sa chem pompierii ca iesea asa un fum gros de la un palier. Si ei erau bine merci la gratar la etajul 8. Si abia se varuise pe scara. Eu le-am spus ca data viitoare chem pompierii si ca o sa plateasca ei deranjul pompierilor care le va da amenda. Si vad ca de vreo 2-3 sapt nu au mai facut gratar la inaltime
Idaira, Dan-ny, Δle,Andreea16, Blueeyes, Mcrissa pupici si o seara placuta tuturor si o saptamina cu vesti bune
.
Nu stiu ce s-a intimplat cu scrisul de la mesajul asta, dar nu mai am rabdare sa il aranjez. Scuze!
myry