Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liana imi esti tare draga, zau! N-am mai ratat pupicii de la tine, am fost pe faza Cum mai esti cu dintii? AM avut acum 2 saptamani o inflamatie urata la gingie, care a degenerate in puroi si m-am tot clatit cu apa de gura CORSODYL si m-am spalat cu pasta de dinti LACALUT AKTIV. Sunt super faine, speciale pt inflamatii si ulceratii ale gingiilor, rau nu au ce sa-ti faca. Felicitari pt examene si bafta la urmatoarele!
Marina cred ca te-a ars pe stomac chiar de la fructe, ca au mult acid. Am avut si eu cateva episoade pe la 16 saptamani, dar cred ca tot de la mancare…deocamdata m-au ocolit arsurile specifice sarcinii (desi data trecuta m-au rupt in doua de pe la 4,5 luni). Sarcina usoara mai departe
Miha sigur voi avea si eu insomnii dinastea, ca ma apucau si data trecuta in trim III. Acum, deocamdata, mai dorm, desi merg de 3-4 ori/noapte la pipi Mai ai un piculetz si nu vei mai dormi noaptea, din alte motive
Sorina imi pare rau ca ai pierdut sarcina, stiu foarte bine cata durere se aduna in suflet Foarte bine ca tratezi anexita…eu din cauza unei nenorocite de anexita am facut o extrauterina si am ramas fara trompa stanga. Asa ca mai bine esti sigura ca esti sanatoasa si bebe va veni repede!
Catty Doamne ajuta sa fie semne de sarcina Joi ne spui?
Michelle draga mea, asa-mi doresc sa-ti pot da din puterea mea! Si eu inca ma mai gandesc la fetita mea, cum ar fi aratat, cu cine ar fi semanat, dar imi alung gandurile astea imposibile din cap, ca nu-mi fac bine deloc! Eu nu am avut atunci puterea sa o vad (nici sotzul) si sunt convinsa ca am facut bine (desi mi-am reprosat multa vreme lasitatea), ptc cred ca as fi innebunit Iti spun sincer: singurul mod de a te vindeca de durere este sa nu te mai gandesti, iar daca iti aluneca gandul in acea directie pe loc fa altceva! Forteaza-te, impune-ti desi e cel mai greu lucru din lumea asta! Pai, undeva e un sufletel de copil care abia asteapta sa vina la tine sa-i fii mama, dar tu esti agatzata de trecut! Pentru viitorii tai copii trebuie sa mergi mai departe, sa te vindeci sufleteste
Cristina26 felicitari din inima pentru micuta crestina ! Sa-i calauzeasca Dumnezeu pasii si s-o ocroteasca permanent !
Mav multi pupici pt fata trista ! Nu mai fi asa...ce zice Sebi sa-si vada mama trista? In ce stadiu va aflati cu proiectul bb2 ? Sper sa nu te intristez mai tare !
Tizo ceva semne de la rusi ? Cat tratament mai ai?
Monysorescu si mie mi-au aparut cosulete pe fatza in luna cand am ramas O fi cumva si la tine un bebic mic?
Flavia ce ma bucur ca ii poti da lui Dominic si lapte obisnuit! Si ca nu mai plange la gradi

Fetelor ma simt asa de prost ca ma intrebati de poze si eu nu am pus niciuna Promit sa-mi fac timp si sa invat eu personal cum se procedeaza, ca sa va arat burdihanul E mare si miscaretz Misca bebele meu mereu, imi da niste picioare de vad stele verzi (zau ca doare, de multe ori), dar ma topesc de drag. Si, uneori, simt parca as avea o broscuta saltareata in burtica, asa face

23+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Sorina 16 eu stiu ca e nevoie de 6 luni pauza, apoi poti ramane insarcinata. Stiu de la cineva care a renuntat inainte de a face bebe, pt ca ii zisese medicul ca poate avea probleme copilul. Nu stiu ce sa mai cred. In acelais timp am o colega care a ramas gravida urmatoare luna de la renuntatul de antico. si are un baiat superb. fa cum simti!

Pupici.

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by sorina16

Buna fetelor!si eu am pierdut o sarcina acum 2 luni.Aveam 12 sapt si a fost o sarcina oprita din evolutie.Acum astept sa treaca timpul si sa incerc din nou sa fac un bebe:).Intre timp am facut anexita.Am luat antibiotice dar nu mi-a trecut si miercuri cred ca ma duc iar la doctor.aa,si mai am de luat o luna de anticonceptionale.Voua cat va zis doctorul sa asteptati pana sa puteti incerca din nou?Va pup:D

Sorina, pai suntem in aceeasi situatie. Acum 2 luni jumate eram in 10 saptamani (oprita in evolutie) iar acum incerc deja sa raman din nou. Doctorul a zis 2-3 cicluri sa astept. Dar din experientele altora am ajuns la concluzia ca doctorul recomanda asta asa la modul general ca pana la urma tine de organismul fiecareia. Sunt femei care au ramas din nou insarcinate pana sa le vina primul ciclu dupa chiuretaj si a fost OK. Sunt femei care au ramas dupa 2-3 cicluri si a fost din nou cu probleme. Sunt femei care desi au incercat nu au mai ramas vreme buna dupa aceea. Deci depinde numai de corpul tau care sigur stie mai bine decat orice doctor ce face si de ce. Eu incerc sa raman insarcinata. Dar ciclul meu inca nu si-a revenit la normal. Inainte il aveam de 33 de zile acum il am de 43... si ca dovada ca inca nici nu am ramas
Bine ai venit aici si sper sa gasesti alaturi de noi toate sfaturile si vorbele bune de care vei avea nevoie ca sa mergi mai departe spre a avea un

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna fete dragi,

Teo2rina: petrecere frumoasa la gradi, este superb la Cheia, chiar te relaxezi acolo

Michelle81: Trebuie sa ai incredere ca va veni si acea zi cand vei vedea 2 liniute. Multa bafta iti doresc si incearca sa fii mai linistita

Danangie: Asteptam pozele cu nerabdare. Una peste alta cred ca a fost o vacanta tare frumoasa.

Liana30:
Cristina26: Va doresc toata fericirea dupa lume. Felicitariii!!!!!!!!
Sorina16: Normal dupa anticonceptionale ar trebui sa astepti 3 luni pana sa ramai din nou insarcinata, dar cel mai bine e sa vorbesti despre asta cu medicul tau. Mult succes iti doresc si sa auzim cat mai curand de un bebe.

Mav: Da, o sa incerc sa scriu mai des, pentru ca imi placeti foarte mult, deja ma simt aici ca intr-o familie, sdar din pacate am foarte mult de lucru si reusesc foarte putin sa intru, abia daca va pot citi.

Jojo miha: Nu mai fii asa stresata nu are rost, incearca sa fii cat mai linistita, pentru ca a gitatia ta i-o transmiti lui bb. Nu are ce sa se intample rau. Profita de perioada asta atat de frumoasa a sarcinii. Mult succes iti doresc. Sa auzim de bine

L5845: Sper din tot sufletul sa fie asa cum spui tu, dar la fel de mult imi doresc sa-mi dea dr ok-ul

Irina bobe:
Pepsi:

Catty: Nu iti pierde speranta> Sper din toata inima sa nu iti vina uratii, Asteptam vesti buneSa dea DD sa fie bb

Musettepink: Asa ar trbui sa gandim fiecare dintre noi, sa lasam lucrurile sa vina de la sine, dar nu prea ne reuseste. DD stie el cand ne da o minune

Monysorescu: Intr-adevar speranta moare ultima, dar aici intodeauna gasesti alinare si putere de a merge mai departe.Mult succes in continuare

Irene CAM :

CRISTY 74: MA BUCUR PENTRU TINE MULTTT, DAR CUM SPUI TU SCURGERILE MARONII SUNT NORMALE. STAI LINISTITA NU TE MAI CONSUMA. mULTA BAFTA SI ASTEPTAM VESTI DE LA MEDIC

LauraIoana: Ce frumosss!!!!! E un sentiment pe care nu il poti compara cu numic. Multa liniste iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nu am mai avut timp sa raspund la toata lunea... I-am zis azi sefei mele pentru a doua oara ca imi fac jobul prost pentru ca am mult prea mult de munca si nu mai fac o treaba buna pentru nimeni si mi-a zis... "din experienta mea stiu ca numai cei cu performante slabe au impresia ca fac un job bun" ... auziti!!

La mine nici urma de urati Maine este ziua 43 si nu simt nimic deosebit. Sanii sunt usor tensionati (nu ca pe vremuri) dar in rest nici un alt simptom. Asa ca ieri am fost la stomatolog. Sau la Dintzar cum ii zice Liana . Am fost foarte curajoasa! Si s-a si vindecat taietura pana azi. Au mai zis unele fete ca poate nu imi vine ca de fapt e un bebe. Si m-am gandit si eu la posibilitatea asta. Ca eu luna trecuta, pe 15 August am facut test pozitiv de ovulatie si am prestat. Dar dup-aia ne-am oprit din prestat o vreme ca asa a fost situatia... si la un ciclu de 43 de zile cine stie de fapt cand ovulez si cand nu ?... Am zis ca daca s-a intamplat mai tarziu, poate nu a avut timp beta HCG-ul sa creasca. Dar totusi, realitatea ramane ca la 30 de zile dupa ciclu beta HCG-ul a iesit <1... nu prea cred ca nu ar fi iesit macar o valoare putin mai mare daca erau doar cateva zile de la conceptie... si eu as vrea enorm sa fiu insarcinata, credeti-ma. Dar nu prea cred. Asa ca astept si astept...

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Fetelor azi am luat rezultatul analizelor de la medic si sun un pic dezamagita, in primul rand pentru ca nu prea stiu sa le interpretez si nu prea mai am rabdare pana joi cand m-a programat dr. mea. La imunologie mi-a iesit o valoare de 0.91 DO/CO la Anti Toxocara canis IgG ( iar valorile normale sunt: negativ < 0,9; pozitiv >11; Echivoc 0,9-1,1), si la Anti Rubeola IgG am o valoare de 185,92 ( <7: negativ, acest rezultat nu exclude o infectie primara recenta; 7-13: echivoc, se recomanda repetarea determinarii dupa o saptamana; >13, pozitiv, acest rezultat indica infectie in antecedente/vaccinare/infectie recenta.Nota; In cazul suspiciunii de infectie recenta se recomanda repetarea determinarii dupa 10 zile)

Eu chiar nu inteleg rezultatul asta, poate cineva sa ma lumineze si pe mine sa nu mai stau in stresul asta????? Restul analizelor sunt bune din cate am vazut eu. Pup toate fetele minunate de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

danaflor toxocara nu conteaza prea mult in sarcina. am intrebat si eu 2 medici si au zis ca nu reprezinta risc pt bebe. insa igg-ul arata ca ai anticorpi deci ai avut candva infectia, igm-ul iti spune daca o mai ai in prezent. deci la tine se stie ca ai avut-o insa daca o mai ai oricum nu e o problema majora. iar igg rujeola la fel arata ca ai avut deci e cert ca nu o mai faci in sarcina ceea ce e foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Danaflor asa e cum a zis si Irinabobe daca Igg e pozitiv e bine pt ca inseamna ca ai anticorpi dar IgM trebuie sa fie negativ,daca IgM e pozitiv insemna ca ai infectia in corp acum si nu e bine pt o eventuala sarcina.Dar am vazut ca ai facut Toxo Canis,toxoplasmoza nu ai facut?Din cate stiu eu e destul de importanta si se poate lua f usor!Daca nu ai facut eu te sfatuiesc sa o faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina16 spune:

fetelor,vreau sa va multumesc tuturor pt incurajari si pt ca am fost primita atat de frumos printre voi.
NINIA81: eu cred ca depinde foarte mult de organismul fiecareia cum e treaba cu anticonceptionalele.Mie 2 doctori fff buni mi-au spus ca e foarte bine sa iau anticonceptionale 2 luni dupa care vom vedea ce e de facut.
ALINUSHCA: Imi pare rau ca ai trecut si tu prin asta,si sper sa ai un bebe cat mai repede,si sa fie bine de data asta.
Eu ma duc maine la control si am sa va zic ce mi-a spus doctorul.Sper sa spune numai lucruri bune,desi cu anexita asta nu stiu daca e asa de bine.
Va doresc bebei frumosi si sanatosi

Mergi la inceput

Musettepink, Irina dobe: Am facut o garamada de analize si anume:
- Anti Mycoplasma IgM - negativ
- Antichlamydia IgG - negativ
- Antichlamydia IgM - negativ
- Antivirus herpetic 2 IgG - pozitiv
_ Antivirus herpetic 2 IgM - negativ
- Anti Citomegalovirus IgG - 62,69
- Anticitomegalovirus IgM - negativ
- Anti Toxoplasma IgG - 147,62
- Anti Toxoplasma IgM - negativ
- Anti Rickettsia - negativ
- Lysteria - negativ
- Ag. Chlam - secr. col uterin - negativ
- Ag. Myc hom. - secr. col uterin - negativ
- Ureaplasma - secr. col uterin - negativ

Astea sunt analizele pe care le-am facut si rezultatele lor, binenteles si Toxocara canis si Rubeola.
Va multumesc mult pentru raspunsuri, sunteti niste bombonele

Mergi la inceput