Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

http://community.webshots.com/myphotos?action=upload fac o proba

Mihaela 34+Theodora Natalya

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jojo_miha

http://community.webshots.com/myphotos?action=upload fac o proba

Mergi la inceput

Sper acum sa mearga
http://community.webshots.com/album/560604204NYCFIH

Mergi la inceput

Imi cer scuze,nu am citit din urma,sunt la mama acasa si incercam sa pun poze,se pare ca am reusit dar aici nu am decat de la nunta si acte,sper sa reusesc si acasa si sa pun si cu burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR !!!
Sa fiti sanatoase, fericite alaturi de familiile voastre. La cele cere aveti bebelusi va doresc sa fie sanatosi si sa creasca mari, la cele care asteptati sa va dea Dumnezeu cat mai repede si la gravidute sa le dea Dumnezeu sarcina usoara si la termen si bebei sanatosi.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si imi tine-ti pumnii stransi. Eu sunt convinsa ca sunt gravida, chiar daca testele deocamdata spun altceva, nu prea mai am emotii. Astept sa se confirme Luni. Atunci o sa va spun sigur.

Va pup pe toate,

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTY tin pumnii ptr Luni. D-ne ajuta!

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor!!!!!!!Fie ca Maica Domnului sa va ajute sa va indepliniti visul!

Fetelor, va multumesc mult pentru gandurile bune! Ma rog ca fiecare dintre voi sa ramana insarcinata cat mai repede.

Irene, mai ai musaca? Pastreaza-mi si mie o portie.Hmmm, ce pofta imi este…De abia astept sa vina mama la mine, deja i-am spus sa se pregateasca, ca mi-e pofta de mancarea facuta de ea. Saraca, vine in concediu de fapt…

Michelle, eu nu prea ma pricep cu duphastonul, dar daca fetele asa zic, eu cred ca e adevarat. Ma gandesc si eu ca poate de aceea nu ai ramas lunile acestea, mai ales ca tu ramaneai repede. Ce prostie, mai bine nu ai mai lua nimic o luna, sa vezi ce se intampla, nu stiu, zic si eu. Sau daca iei, macar sa iei cum trebuie. Semnatura nu mi-o schimb inca, am asa o superstitie, vreau sa trecde 11 saptamani.

Laura, iti multumesc mult, sper si eu din tot sufletul ca de data aceasta sa fie bine. Deci zii asa, e jucaus tare micutul/micuta?Lasa, mai bine sa fie asa pentru ca astfel stai sit u linitita ca totul e ok.

Idaira, nu renunt la utrogestan. Eu nici nu stiam de el la prima sarcina, dar nici nu cred ca as fi luat atunci, pentru ca nici nu ma gandeam ca s-ar putea intampla ceva. Si eu am citit la fel, ca nu are ce rau sa-ti faca.

Myry, sa-ti traisca nepotelul!

Lau Meli, promit sa fiu mai cuminte, nu ma mai stresez, ca mi-e frica de bata ta! Aoleu, nu mai vorbiti de atatea bunatati!! Tort de clatite cu crema de mere??? Nu am mai mancat asa ceva. Cum se face crema de mere?

Cristy74, Doamne ajuta sa fie bebe! Of, te inteleg asa de bine ca ai starea aceasta, asteptarea e cea mai rea.

Flavia, chiar ca ai avut o zi grea. Eu cred ca David era suparat pentu ca mamica lui conducea si nu ii dadea atentie. Ce bine ca aveti botezul saptamana viitoare, de abia astept sa vad poze. Iar Dominic o sa fie bine, vezi ca deja a inceput sa se acomodeze. Vreau si eu reteta pentru tarta cu mere!

Catty, succes cu soacra! O sa treaca repede, sa nu o lasi sa te enerveze!

Mirela, un pentru tine.

Mav, vad ca ai planuri mari pentru lunile urmatoare, mult success! Ai dreptate cu invatatul, eu ma bucur ca mai am f putin din master, ca acum nu mai am chef de nimic.

Musettepink, nici eu nu am stiut de utrogestan la sarcina trecuta, asa a fost sa fie. Lucrezi azi??Of, ce urat…

Dan Ny, petrecere frumoasa cu musafirii!

Jojo MIha, am vazut pozele, ai fost o mireasa tare frumoasa! Vrem poze si cu burtica!

Eu ma duc sa scriu pentru scoala, cu toate ca nu am nici un chef. Dar nu am ce face, in oct termin si semestrul acesta, dupa care gata, nu mai am decat de terminat lucrarea finala.

Va pup si va urez un weekend minunat!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Fetelor, imi cer scuze ca n-am mai scris de ceva vreme dar am avut o perioada tare aglomerata
va multumesc celor care ati intrebat de mine si va spun ca sunt bine, sau cat se poate de bine in situatia asta, la aproape 15 sapt de cand am pierdut copii, cu bune si cu rele ca la toata lumea
promit ca o sa intru zilele astea sa va mai povestesc
v-am citit printre picaturi dar stiu cam tot ce s-a intamplat, ma pun la punct pana maine si vb
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

flavia visul tau tot a aratat ceva bun, ca deja incepusem sa ma-ngrijorez ca nu stiam ce se intampla. poate ma mai visezi odata, si va fi altceva...pupici tie si nazdravanilor tai...off..ce m-am speriat cand am citit de Davidutz, bine ca nu s-a intamplat nimic grav

michelle am supravietuit primelor doua zile care au fost cele mai crunte. din pacate de la servici nu prea se poate pleca asa...oricum, cum-necum, stai acolo si-ti faci treaba, ca n-are cine sa te-nlocuiasca. mai ales ca eu anul asta am cam “abuzat” de concedii medicale si invoiri pt. analize.
ma bucur mult ca esti asa ocupata, sa stii, foarte bine ca stai cu fetita si-ti doresc succes cu examenul...

alinush intr-adevar, vad ca au fost multe intarzieri luna asta dar din pacate fara rezultate pozitive, nu stiu ce-o fi fost cu noi luna asta. tu cum esti?

danaflor poate e mai bine asa, intai sa vezi ce-i cu analizele, si-apoi in cunostinta de cauza sa te apuci iar de treaba...

irenecam imi pare rau ca ai probleme, dar bine ca nu sunt mai grave. bine ca te-ai mai linistit...

danangie pup fata harnica si tin pumnii luna asta. off...ce frumos o fi fost la mare...sper ca te-ai relaxat si-o sa va-ntoarceti 3...

L5845 multumesc, nu am fost chiar trista, doar putin dezamagita...probabil din cauza ca deja ma-ngrijorasem...a fost mai mult o usurare, in amestec cu putina dezamagire...mai mult mi-a fost rau...in fine, a trecut... o iau de la capat. sper sa se rezolve si la tine odata problemel si sa te vad ca te apuci de treaba

baby_r tinem pumnii sa termini cu bine

remaliss imi pare rau ca iar ai probleme...offf...sper sa fii mai bine

mav asa e...este un nou inceput...mergem inainte, n-avem incotro
daca vrei sa-ti faci analize fa-ti timp, indiferent cum. eu am inceput sa-mi urasc serviciul din cauza asta...niciodata n-avem timp pt noi, si nu e normal. eu nu mai fusesem la un control de ani de zile si daca nu era sarcina cine stie cand ajungeam...si asa am descoperit si fibromul...stiu ca e f greu, dar trebuie sa ne facem timp si pt sanatatea noastra, ca altfel...nu intereseaza pe nimeni te rog eu, gaseste-ti timp si pentru tine...

felicitari vivelei pt grasun, sa creasca mare, frumos si sanatos

musette sper sa linisteasca lucrurile cat mai repede la tine la servici, sa-ti mai revii si tu

blueeyes asa e, vremea asta e numai buna de facut copii...si acum, ca ai gasit si testele...hai, da-i bataie si vino cu vesti bune

cristina26 draguta rau printesa ta...va pup dulce pe amandoua...

monysorescu inteleg ca tu astepti doua liniute?... tin pumnii...

liana offf ... cand te-oi linistii si tu odata...

cristy74 tin pumnii...hai, vino cu o veste buna

laura ioana pup fata si bebe jucaus....

c.myry sa-ti traiasca nepotelul si sa-i faci cat mai repede un verisor...

catty o pup pe mama ta...bravo!!!

mi-o fi scapat mie ceva?!...ce mai stiti de sicuta13 ???

jojo, teo, ale, irinabobe, si daca am uitat pe cineva...iertare...va pup pe toate, imi sunteti tare dragi

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp
Se pare ca am reusit si de acasa .Acum doua saptamani era cald,dar acum e frig la mare.
La multi ani !!!!!!!!!tuturor Mariilor
Intru la citit acum.

Mergi la inceput