Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR!
Va invit la si cornulet!
Flavia - ma bucur ca Dominic incepe sa se obisnuiasca la gradinita! Pupici si pt David! Sa aveti un week-end minunat!
Idaira - ai avut dreptate cu utrogestanul. L-am luat oral ca asa mi-a spus si am fost. Inainte cu o zi il luasem inainte sa ma bag in pat, dar acum l-am luat,am inceput sa va scriu si dupa 15 min. se invartea totul cu mine.Am ajuns in pat mai mult in patru labe. Ce a mai ras sotul de mine!.
L5845- merci de urari! Si eu sper sa ne dai in curand vestea!Un week-end placut alaturi de cei dragi!
catty- tin pumnii cu soacra! Ai grija de tine si daca incepe sa sara calu', cu tact fa-o sa inteleaga ca greseste in privinta ta. Iti doresc un week-end linistit!
Va doresc tuturor o zi linistita!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

idaira, aveam si eu o intrebare ca vad ca te pricepi, ii dadeam lui dominic tinctura(fara alcol) de echinaceea si propolis ptr raceli, crezi ca e ok?

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

flavia da,intr-adevar ma intereseaza ramura asta a naturistelor,de priceput acuma nu ma consider un as,dar cit stiu spun.Bun,atit echinaceea cit si propolisul au mai mult rol profilactic,de intarire a imunitatii si mai putin in tratarea completa ,eu stiu doar ca adjuvant,mai mult.De echinaceea stiam ca e interzis copiilor sub 12 ani dar de propolis cu siguranta nu are nici o contraindicatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui!
Fie ca Sfanta Maria sa va ocroteasca,sa va calauzeasca pasii si sa va lumineze calea!

Se spune ca,in aceasta zi femeile care isi doresc copii,se duc la Biserica si se roaga la Icoana Fecioarei Maria.Chiar si femeile insarcinate fac acest lucru,pentru ca Maica Domnului sa le ajute sa nasca usor.

Multi tuturor!Sa aveti o zi asa cum va doriti!

Mirela
_
"Orice credem cu adevarat devine realitate!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata, fetelor!
Nu v-am mai scris zilele astea, pt ca m-am necajit in alta parte pe forum... si sincer, chiar am nevoie de gandurile voastre bune!
Cu serviciul sunt ok, nu stiu daca v-am zis, am ramas doar cu cel initial, ca nu faceam fata in doua locuri si sa-mi fac si bine treaba (si-s prea serioasa ca sa-mi permit sa-mi bat joc de unii sau de altii). In schimb, de saptamana viitoare incep doua cursuri, voi avea si ore in fiecare zi, dupa serviciu, cat si sambata si duminica, pt mai multe saptamani (probabil pana spre sfarsitul anului; asta daca nu cumva ma hotarasec sa ma inscriu si la un masterat -ma gandesc ca acum tot mai pot invata, iar cand o mai veni inca un bebe, n-o sa mai am niciun chef pt asta). Sa nu credeti ca v-am uitat, mereu ma gandesc la voi cu drag si intru sa citesc de cate ori pot!
Astept numai vesti bune de la voi!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata fete dragi!
La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi!Sa-si vada cat mai repede visul de a deveni mamici implinit!!!
Idaira merci de aspuns,cred ca nu o sa mai iau dar sotului pot sa-i dau asa preventiv nu?
Andrea 16 ce ma bucur ca l-ai vazut pe bebe!Sa creasca mare in burtica si sa te bucuri de el!Si eu sunt de parere ca ar trebui sa iei utrogestan in continuare,rau nu are ce sa-ti faca!Mie imi vine sa mor cand ma gandesc ca nu am stiut de el cand am ramas insarcinata ca poate acum eram si eu gravi....dar asa a fost sa fie!Tu stai cumintica si bucura-te de perioada asta frumoasa din viata ta!!!!1
Alinushca tot nu au venit uratii?Inseamna ca te-ai dereglat,si eu cat i-am asteptat, of cand terminam cu una dam de alta!O sa-ti vina si uratii uite le fac galerie! si dupa urati o sa vina !
Pepsi dabea astept sa pui poze de la botez!
L5845 !
Cmyry mi-a placut cornuletul tau virtual!
Michelle
Catty tin pumnii cu mama soacra sa nu fie prea acra!!!!
Mav nu mai fii suparata,uite o !!!!!
Irenecam
Blueeyes
Va pup pe toate fete dragi,acum ma intorc la munca pt ca eu sunt la serviciu bineinteles ca numai am un weekand cap coada de nu mai stiu cand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, e cam putina miscare pe aici.
A gasit mama mea saraca o cale sa ma "scape" de soacra pt cateva ore. A luat-o cu ea la un targ de langa oras. Dimineata am foat putin la biserica, si acum vreau sa ma odihnesc.
Multumesc pt gandurile voastre bune.
Pupici

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE MAXIMA SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR, PENTRU TOATE SARBATORITELE SI FAMILIILE LOR!!!
Pepsi pup fata ocupata, lasa ca-ti dau si tie putina odihna, ca stiu ca tu nu ai asa multa, ca te tin puiutii mereu in priza. Doamne, imi inchipui ce spaima ai tras cu David, cand l-ai gasit zgariat, dar bine ca nu a fost nimic grav.Cu Dominiq, e bine ca incepe incetisor sa se "dea pe brazda" cu gradi, o sa-i plca pana la urma si nu o sa mai planga, tin pumnii sa treaca de etapa asta mai repede.
catty ma bucur ca te-a ajutat mami tau si ai liniste acum, macar putin, dar cand revine acasa "doamna", nu o mai lasa sa te tortureze, ca nu are nici un drept.Pune-o la punct odata pentru totdeauna, ca doar nu esti la dipozitia ei. si bafta multa, putere sa faci ce trebuie.
c.myry week-end linistit si tie .Tare buna cafelutza cu cornulet .
Idaira te intreb ceva, ca si eu sunt in dilema: am o prietena care da la baietelul ei, pentru imunitate, ceai de echinaceea, oare face bine, ca i l-a recomnadat pediatra? Baietelul are 1 an si aproape 8 luni. si o zi frumoasa.
mav draga de tine, nu te mai stresa si necaji, ca toate trec, nu lasa problemele sa te supere asa de tare.Bafta multa la munca, la cursuri si la tot ce faci si noi te mai asteptam aici sa ne mai scrii cum esti.
Michelle pe unde esti? Ai intrerupt Duphastonul? si week-end frumos, draga mea.
musettepink .
la toate fetele de aici.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Mai ce liniste e pe aici, unde ati fugit toate? Sau v-a alungat frigul de afara..... la toate.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

LA MULTI ANI sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, multa sanatate si Maica Domnului sa va ajute sa va vedeti visul implinit

eu sunt prin zona dragele mele, nu prea apuc sa scriu dar incerc sa va citesc, sa nu va suparati pe mine, va rog...
acum sunt mai bine, dar saptamana asta a fost groaznica...uratzii astia m-au terminat pur si simplu...si n-am putut sta acasa desi as fi vrut... macar o zi...am fost "varza".

michelle draguta, poate asta era motivul ?!?! ia incearca sa-l iei mai tarziu... ar fi grozav...
andreea16 ma bucur mult pt tine, sa fiti sanatosi amandoi...

va pup pe toate sper sa mai scriu, cat de curand...azi am musafiri si nu cred ca mai pot intra... sa vad...

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

La multi ani, Mariutzelor dragi, ca stiu eu sigur ca-s cateva in zona! Sa ne ajute Maica Domnului pe toate sa ne implinim visul!O zi frumoasa!

Spiridusha:))

Mergi la inceput