Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 12
jojo_miha spune:
Fetelor,maine sa va duceti la biserica sa va rugati ca este sarbatoare mare pt noi,Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Mihaela
34+
Theodora Natalya
mav spune:
Neatza!
Acu' am venit de la o nunta (au cununat niste buni prieteni si le-am fost alaturi). A fost foarte-foarte frumos, insa eu n-am mai rezistat, pt ca iar m-a luat durerea de ureche, aceeasi ureche despre care va povesteam si acum o luna-doua
... Promit ca o sa-mi fac timp sa merg la dr (pt toate problemele mele) saptamana viitoare (m-ati convins!) si va tin la curent. Daca nu, puteti sa puneti
in functiune. Bine-nteles ca-mi voi face timp sa va mai scriu, oricat de ocupata as fi, voi sunteti foarte importante pt mine si nu va las eu, cum nici voi nu m-ati lasat sa cad de atatea ori!
...Marturisesc ca in noaptea asta am bazait putin... caci am primit numai intrebari/sfaturi de genul: "da' de ce nu mai faceti inca un copil?! vai, dar timpul trece asa repede si o sa va para rau ca n-ati mai facut inca unul.... " etc![]()
jojo_miha, ce ma bucur ca ai reusit sa pui poze! Esti o graviduta frumoasa si de la un timp, mereu esti in gandul meu, atunci cand ma rog (ca si toate celelalte fete dragi de aici!)! Adaug, pt cine nu stie, ca Ioachim si Ana au fost parintii Sfintei Maria si exista o rugaciune speciala (daca nu ma insel, este chiar un acatist) a acestor sfinti parinti, pt cele ca noi, care vor sa aiba copilasi (mie mi-a vorbit despte acest acatist preotul la care m-am spovedit dupa ultima pierdere....).
Edit: Am dat o cautare si am gasit www.flacaracredintei.ro/content/view/188/151/lang,ro/" target="_blank">Acatistul Sfintilor si Dreptilor Dumnezeiesti Parinti
Va imbratisez cu drag!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
cristy74 spune:
Fetelor cred ca am reusit. Nu-mi vine sa cred, astazi de dimineata a fost primul test usor pozitiv, adica liniuta a II a este doar putin vizibila, dar este acolo. Maine o sa-mi fac programare la Dr., sper sa gasesc un loc cat mai repede. Sunt atat de fericita. Va multumesc din suflet ca a-ti fost alaturi de mine si ca a-ti speriat uratii. Imi doresc din suflet sa fie bine de data asta.
Aseara am avut niste dureri destul de mari de ovare, mai ales pe partea stanga. Credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez? Sau eu deja incep sa devin paranoica si sa ma sperii din orice.
Fetelor va multumesc ca existati, ca a-ti fost alaturi de mine cand mi-a fost cel mai greu si credeam ca o sa innebunesc de durere, ca acum sunteti langa mine si pot impartasi cu voi aceasta fericire.
Va pup pe toate,
Cristina
Poze
oana_oana26 spune:
Cristina,
felicitari
Esti o viitoare mamica,
oricat de pala e liniuta, daca e acolo e ok
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
c.myry spune:
Buna fetelor!
Ieri am fost la biserica si m-am rugat pentru toate! Sa vina cat mai repede vestea buna pt. toate!
cristy74 -
ce ma bucur!Fugi la dr. sa iti confirme! 

Pupici si o duminica placuta!
myry
IreneCAM spune:
CRISTY74, ce veste extraordinara! Ma bucur foarte mult pt tine! Felicitari si o sarcina usoara!
Spiridusha:))
Pepsi spune:
cristy, 

vai ce ma bucur! din suflet felicitari, multe, vei fi stresata toata sarcina, te va speria cea mai mica durere sau pata, dar vei reusi draga mea de data asta!iti vei invinge frica, eu te voi ajuta! azi noapte am visat bebelusi fetite blonde, erau atit de frumoase, si cind m-am trezit sotul ma chema la masa si i-am zis stai sa vad ce fac fetele mele ca sigur e o veste buna! si uite ca este, poate vei avea o fetita blonda!!
tot am vrut sa intreb si am uitat, ale, a venit ciclul sau nu?
va pup tare pe toate, va invit la o felie de praji de Sta Maria, multumesc de urari si va doresc si eu la rindul meu un mare La multi ani!si multi bebelusi!si cit mai putina durere!
va pup tare pe toate, revin mai pe seara, o duminica placuta!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Laura Ioana spune:
Cristy
felicitaaari!!!! Ma bucur foarte tare pt tine si sper ca tu sa fi deschis o noua avalansa de gravidute, aici la Durere...
Sarcina usoara si un bebic sanatos, voios si frumos!
Flavia
sa inteleg ca te cheama Maria? Atunci 
La multi ani! Sa fii mereu fericita si sa te bucuri de frumoasa ta familie!
La multi ani tuturor Mariilor si Anelor!
23+ 
Poze Laura
Puiul nostru drag
Michelle81 spune:
Cristy74-nu imi vine sa cred,Doamne cat ma bucur pentru tine!!felicitariiiiiii si sarcina usoara

!Ai reusit draga mea!!Felicitari si sa te ajute Doamne Doamne sa invingi frica si sa fie totul bine!Cat am asteptat o astfel de veste!Felicitari si multi pupici pe burtika unde creste un puisor scump asa ca tine!Ma bucur atat de tare tare!!Ai grija de tine si sa "dai"testul tau pozitiv la multe fete
Felicitari!