Piatra Neamt ,Perla Moldovei (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

super laura. felicitari. s-o tina tot asa!
si dupa cresa cu cine stau?

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Andreuta, saptamana asta mai sunt eu in concediu. Saptamana urmatoare, cateva zile, o sa-i iau tot pe la 12 si o sa-i las cu soacra'mea. Ea are ore numai dimineata. Apoi, daca ii vad ca s-au acomodat si zic doamnele de la cresa ca e ok, ii las acolo pana pe la 5, cand termin eu munca.

filme de la mare

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!
laura,sunt superbe filmuletele,ai niste puisori mici si draguti iar la gradi sa o tina tot asa!!!o as fie bineeee.
andreuta!!ce faci??nu am ajuns la sala,inca,dar de luni fug tare si abia astept ca stau acasa si halesc toata ziua cu mica mea.
pupici ,carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna fetele.
Multumim de urari. La petrecere a fost frumos pentru copii. S-au distrat bine, am avut si un animator care le-a facut diverse modele din baloane, i-a pictat pe fata, a cantat cu ei. A fost super. Dar pt adulti mancarea nu a fost cine stie ce. Poze am dar poate ma ajuta cineva sa le fac publice ca nu stiu cum. Poate Laura ?

Laura eu am lasat-o pe Andrada din prima pana la 5. Ma duceam si la servici dar am si zis ca e mai bine asa, stie una si buna, nu o mai ametesc. Si a plans si ea cam 2-3 saptamani si cand o ducem si cand o luam incepea sa planga. Dar pana la urma s-a obisnuit si nu am mai avut probleme. Iar la camin in anul urmator nu a mai plans deloc.
Dar vad ca copiilor tai le place asa ca nu cred ca vor fi probleme.

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura ce bine imi pare ca ua reactionat asa. Sper ca si Casandra sa reactioneze la fel. Asa mai zic si eu inceput promitator. S-au distrat tare bine strumfii tai la mare - filmuletele sunt super.

Carmen cea mica a ta ce mai face?

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Criss ai facut la DODO? Cum ti se pare ca locatie, servicii, preturi?

Mergi la inceput

ce faceti fetelor????
slabut pe aici,e din cauza vremii,munca sau ce????...ei intreb si eu si sper sa faceti bine,noi am reusit si am iesit pe afara,ma distrez cu mica la cumparaturi,e o dragalasa si ma ajuta ,pune si ea cate ceva in cos si e asa de fericita si sa nu mai zic ca ,chiar ii place la shoping mai ales daca ii iau ceva buuuuun,asa zice....ma mai bucur si eu acu,apoi incep munca si cine stie cat timp o sa mai am,de shoping,glumesc dar o sa fie timp de toate...
daaaaanaaaaa,ce mai faci????nu te mai auzim,loraaaa????
ana ,ce face bebita???si mai ales surioara,are grija de ea??
pupici de la carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata!
Hai ca dau eu cafeaua ca sa va treziti!
Mai, ma declar cea mai norocoasa mama din lume! Cel putin azi. I-am dus pe cei mici la cresa si nu a protestat nici unul in nici un fel, ba chiar Bianca sarea din brate la taica'su care se chinuia sa o schimbe ca sa intre mai repede la copii si jucarii. Lui Rares i-am zis (si aseara si azi de mai multe ori) sa nu planga ca vin dupa ei si cand l-am lasat acolo, s-a dus repede cu o doamna care i-a zis ca-i pune desenele cu Alba ca Zapada si nici nu s-a uitat la mine cand am iesit. Sper sa ii tina entuziasmul asta, ca m-am cam ingrozit cand am vazut ca vreo 3-4 copii care au venit odata cu noi plangeau si tipau 'Nuuuu' si se tineau strans de gatul mamelor lor sau se zbateau sa scape, sa nu intre. Nu as vrea sa fiu nevoita sa trec prin asa ceva cu ai mei, ca nu as mai fi buna de nimic toata ziua.

Carmen e super ca ai companie la shopping. O sa 'spargati' cardul lui tati in curand .

Criss mie mi se pare mai usor pt ei sa accepte ca trebuie sa stea acolo si sa se acomodeze, sa se invete cu tantele alea, daca ii las mai intai putin, apoi tot mai mult. Mi se pare ca nu e socul la fel de mare.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

saluti fetele!!!! sau oaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
ce se intampla dragele mele?,sunteti suparate?,pe mine?,pe viata?
sau,ma gandesc ca aveti multa treaba si prb.,poate si eu va tachinez degeaba,nu vreau,dar nu sunt obisnuita ca la ora asta sa nu vad nimic scris pe forum,aproape......un subiect ceva,cum e cu copii la gradi,sau in asteptarea altora,bebe,sau faceti zacuscaaaa...asta era!!!aaa si mai e ceva ,sunteti la cules de sttruguri ,iiiiiiimmmmmmm.
oricum va pup carmen si stefi

Mergi la inceput

Mey, dar se vede ca sunteti ocupate...

Carmen cea mica creste vazand cu ochii. Deja a luat forma de bebe si s-a lungit si a luat in greutate. Abia astept sa jungem la dr la o luna sa vad cum si-a dat drumul. De cantarit nu stau sa o cantaresc acasa.

Laura imi pare bine sa aud asta

Am ramas numai vreo 3? Restul? Nu s-a terminat cu zarzavat, zacusca, struguri?

Mergi la inceput