Piatra Neamt ,Perla Moldovei (31)
Raspunsuri - Pagina 13
ana1980 spune:
Carmen, Laura ce bin ca mai scrie careva, ca deja intram la 'idei'.![]()
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
ana1980 spune:
Laura suupeer pozele. Chiar daca nu ati avut parte de soare prea mult, tot frumos este
Si oricum este bine ca ati ajuns la mare.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
carmenstefi spune:
faine poze laura si acu ne uitam la ele!!!!
ce faceti fetelor???
ana,te intreb si eu,nu pui o poza cu mica ta????sa o vd si noi,daca se poate,casandra ce face??da si ea manute de ajutor???
pupici carmen si stefi
Laura25 spune:
Maine vreau sa-i duc la cresa. Am emotii de parca ii trimit in Irak
. Sper din tot sufletul sa se adapteze repede, sa nu planga si vrea sa mai mearga, nu sa-i las urland acolo saptamana urmatoare cand trebuie sa ma intorc la munca.
Criss, daca ai timp, povestete-mi un pic primele zile la cresa ale Andradei? Ai lasat-o din prima zi mai multe ore? I-a placut de asistente?
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
ellinia spune:
Neatza fetele!
Criss la multi ani Andradei! Multa sanatate! V-ati distrat bine ieri?
Laura cum e? I-ai dus la cresa? Se adapteaza ei, mai ales ca sunt amandoi, te duci si tu azi, maine, mai des pe acolo, vezi cum se comporta! Ei oricum sunt obisnuiti din parc cu copiii, asa ca eu cred ca nu vor fi probleme!
Ana am avut ieri o zi ... n-am reusit sa intru deloc
. Azi se anunta la fel, dar am zis ca macar o cafea sa beau si eu!
Ianusca cum te-ai distrat? Ti-a placut la Onix?
Dana esti suparata? Ca n-ai mai scris nimic de cateva zile...Cand o duci pe Ana la gradinita?
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Laura25 spune:
'Neata
I-am lasat la cresa. Bianca nu avea nici o treaba. Se uita pe pereti dupa desene, si-a luat o jucarie in mana, studia sala si copii, s-a apucat chiar de dansat la un moment dat. Rares in schimb, lipit de mine de cum am intrat. S-a mai dus el la o jucarie, dar cum am iesit sa iau de pe hol punga cu hainutze, cum l-am gasit in brate la o tanti, plangand cu lacrimi mari "mamaaaa". Am mai stat un pic, l-am linistit, dar cand am iesit pe usa, desi am incercat sa nu ma vada, a ridiat ochii in ultimul moment si l-am auzit urland cand am inchis usa. Ar fi trebuit sa-i explic ca ramane acolo, dar ma intorc, dar imi era ca fac show-ul si mai mare. Acum eu plang aici, ei acolo ... Off, numar minutele pana la 12:30 cand merg sa-i iau.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!si buna dimineataaaa,ca trebuie ,la cum e afara??
laura draga ,stai linistita,cred si eu ca e greu si la mine vine randul peste un an,si cand va aud pe voi ,uuuu
numai cand ma gand.ca o las cu soacramea si ma ia cu fuiori peste vreo doua luni
dar vor trece toate....
ce vreme e afara!!!!!!!!!ce facem noi astazi prin casa????
pupici carmen si stefi
cristina sa te imbraci bine daca iesi afara 

andreutza23 spune:
Buna dimineata!
cam rar ati scris zilele astea!v-a prins astenia de toamna?dana unde-o fi?
la multi ani andradei pt ieri!

laura inceputul e mai greu. trebuie sa se obisnuiasca micutii la cresa. iti tinem pumnii!acum ma uit si eu pe pozele tale.
carmen , f frumoase pozele. mai ales cea cu micuta imbracata in japoneza, mi-a placut maxim. e superba. ai mai fost la aerobic?eu inca nu am ajuns.
va pup si va doresc o zi mai buna decat vremea oribila de afara!
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
ana1980 spune:
Neata...
Laura iti tin si eu pumnii. Te inteleg ca si eu ma tot gandesc cum se va adapta Casandra la gradi. Luni incepe si ea. Tin pumnii si eu si sunt tare curioasa sa ne scrii cum a fost.
Carmen am sa mai pun pozici cu ca mica, dar intai sa mai fac, ca n-am mai ajuns.![]()
Dana cred ca esti tare ocupata de n-a mai ajuns sa scrii. Ii pregatesti pe pusti de scoala si gradi? Cu apartamentul ce se mai aude? Sau iti lipseste Lora?![]()
Lora iar se simte lipsa ta.![]()
Ellinia spor la treaba. Oricum te poti consola ca nu ai ce face afara.
I-am luat ieri Casandrei o carte de colorat. I-am dat culori si in loc sa coloreze, ea le-a mabcat varfurile
Acum i-am dat o carioca sa vad ce face cu ea(pana acum tot a desenat)
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Laura25 spune:
Mai fetelor, se pare ca am niste copii super
. Cand ne-am dus sa-i luam, erau singurei in mijlocul camerei, se jucau unul langa celalat. Cica ceilalti copii erau pusi la somn. Rares s-a uitat peste umar la mine si si-a continuat joaca, Bianca a inceput sa planga un pic, ca nu vroia sa plece. Mi-au spus doamnele ca Rares a mai plans de cateva ori cand isi aducea aminte de mine, dar nu foarte tare, ca s-au jucat frumos, s-au uitat la desene animate (mai mult Rares) si ca Bianca nu a plans deloc, numai un pic a apucat-o jalea cand l-a vazut pe Rares plangand. Cica au mancat si supa si pilaf (Rares aproape tot, Bianca jumate din supa si cam tot pilaful) si cand au dus ceilalti copii la culcare, Rares s-a urcat si el intr-un patut sa faca nani
. De altfel, cand am ajuns acasa, mi-a cerut sa-l pun in patut si acum acolo doarme (nu a mai dormit in patut de prin primavara). I-am intrebat daca le-a placut la copii, de doamne, daca mai vor si au dat din cap entuziasmati si au zis ca "DA" (asa sa ne ajute Dumnezeu!). O doamna de acolo se distra ca Rares a intins de mai multe ori mainile la ele si le-a cerut sa-l ia in 'batza'.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi