Cafea cu aroma de femei-2
Raspunsuri - Pagina 26
aidaciolac spune:
A venit vicodoru (furtuna in banateneste) si pe la noi. Ma mir ca nu s-a oprit curentul , ca la prima ploicica hop ramanem fara curent.
Dar inca nu este tarziu! Sa nu ma auda
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
iuliana_2007 spune:
Maru cum sa te uit.Nu uit pe nimeni.Voi toate sunteti cele mai bune pritene ale mele,la voi imi vars si eu amarul cand simt nevoia
.
Ma bucur tare mult pt Ina.

Un copil este o binecuvantare.
Ce bine ar fi sa se raceasca vremea ca nu mai suport vremea asta.
Principe ai trecut cu bine pana la urma de faza cu gogosile?Ai spus si mi-a scapat mie?Cum ai dres-o pana la urma?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Aida daca a venit la voi furtuna,maine sigur ajunge si pe la noi.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
aidaciolac spune:
Hai ca incep sa o suflu spre voi ca mie personal nu imi place.
Descurcati-va voi cu ea!
Ha ha ha !

nov2006
iuliana_2007 spune:
Nu ai suflat de ajuns de puternic ca nu a ajuns inca nica la noi.
poze
aidaciolac spune:
Parca vezi ca pana maine dimineata ajunge ... si vai de capul meu ce o sa imi mai aud ...

nov2006
aidaciolac spune:
Noapte buna fetelor!
Ne vedem dimineata.Somn usor si vise placute!

nov2006
wonderful spune:
Ioana,bine ai venit acasa.
La mine nu-i nici un vicodor,sau cum s-o zice, deocamdata, dar netul n-a mers pana acum.Inteleg sa stau fara paine dar NU fara net.
principe spune:
iuli,
de data asta adinuta nu a vrut sa ma omoare de tot, dar daca o mai supar, vrajitoarea ma face bucutele,imi infige ace-n c-r.
acum o dedicatiune ptru inuta si ptru celelalte mamici
http://www.youtube.com/watch?v=p8m_2IfAtYM&mode=related&search=
fetelor am plins cind am auzit vocea copilei,angela similea este la fel de tinara si frumoasa ,era cintareata mea preferata impreuna cu mirabela "de aur" (asa-i ziceam eu cind eram mica)ma urcam pe lada de studio de la pat si cintamcu un prelungitor in mina.....mi dor de vremurile acelea

monica mami de print
ina78 spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Inaaa,hai ca ti-l inchiriez pe al meu:1,90,100kg,ochi albastriii si nu-i nici prost,numa' ca face baieti.Cel putin cu mine asa i-o iesit.
Vai si eu care vreau baiet.... il trimiti pe colet sau numai mostra...
eu - Ina
eu - puiutul meu