Cafea cu aroma de femei-2

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by principe

bravooooo ,te pup pe burtica inuta..
inuta cauta un gineco -obstret bun ,sa aiba grija de "neputelul " meu.
ma bucuresc muult ,ce fericita tre sa fi!
felicitari sa fie intr-un ceas bun cu sanatate si multe bucurii
monica mami de print

Saru-mina. Inca sintem la faza de confirmari dar avem 2 teste cu 2 liniute. Am facut programari peste tot - laboratoare, \cabinete, medic.

Sintem intre nebunie si fericire.

Vad ca mi-a prins bine cafeaua voastra, de atitea luni nimic si acum de cind ma cafelesc vine si bebe....
Stringeti bani de botez.

eu - Ina

eu - puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!
Multumim de melodie! fainaaa.
Nu s-a oprit curentu' , ma mir.

Inuto , ce simti voi este foarte normal.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maru

FELICITARI INAAAAAAAAAAAAA!
se aude tocmai de aici?
Doamne'ajuta!

Saru-mina. Se aude... pe voi o sa va aud si cind voi naste....

Ioana stai linistita ca de bine ce ai venit te iau eu la intrebari, ca tu esti fresh, pe fete le-am terorizat.
Mai scapa Maru si Principe... ca intram contratimp, dar le las mesaje cu intrebari.
Mama... mama... cite mamici practicante sint. Acum imi dau seama ca eu eram fara pui.(mai e cineva si nu realizez eu... , am o scuza ... acum) Ups... si Beleutza ... poate o aparea sa zica ca face un pui.

eu - Ina

eu - puiutul meu

Mergi la inceput

Hai ca am raspuns pe rind... voi scrieti nu va jucati.
Am citit din urma.

Maru imi place si mie la voi acoo...atitea libere. Abia am reusit sa merg la analize... off... nu vvreau sa spun la serviciu si ma folosesc de scuze care mai tare ca alta sa fug.

Iuliana tu ti-ai facut analize? E bine ochiul? Nu ai mai avut probleme?
Tu chiar vrei Principe sa spuna cum s-a terminat povestea cu gogosile? La sfirsit le-a udat cu vin rosu`... vedem peste 1-2 luni.
Pricipe merci ptr. dedicatie. Si eu o ascult pe Angela Similea. Imi place mult. Am si in masina un cd cu ea, Corina Chiriac, Komornic, Catalin Crisan. Si cind ma deplasez pe distante lungi (in genere singura cind sint) ascult taaareee.

Va pup si va doresc o zi placuta.

eu - Ina

eu - puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Inuta,sa dea Domnul sa fii alaturi de sotul tau cei mai fericiti parinti din lumea asta,unbb sanatos si inmos ca mama lui.Intr-o buna zi, cand o sa poata citi,sa-i arati pe forumul asta mesajele tale,ca sa vada si sa simta cat de dorit si de astaptat a fost.Va urez tot binele din lume.

Mergi la inceput

Io-s mai mocaita si mai cacaita,doar n-o sa spun bleaga,asa ca cine are rabdare,sa-mi spuna pas cu pas cum se face kk ala de copy paste.
Azi noapte am avut un mic necaz da' cred c-o sa vi-l spun mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Super faina melodia.Imi place si mie Angela Similea.Am ascultat-o de nu stiu cate ori.Imi venea asa putin sa bocesc.

Ina poti sa pui mama cate intrebari vrei tu ca noi suntem aici ca sa te sustinem
Vezi daca am avut toate cate un gand frumos pt tine a venit si bebe.Ti-a prins bine rau cafengeala pe aici.Sa fie numai bine,sa ai o sarcina usoara,sa nu intampin nici o problema si bebe sa fie sanatos.Asta este cel mai important acum.
Nu am facut nici o analiza.Am facut si fac in continuare tratament si sa vedem daca mai iese.Daca mai iese am invatat o reteta de la Principe si o practic pe aia si creca nu iese ciocu.

La noi aici in Bucuresti este cald si frumos,nu a ajuns furtuna inca.Aida nu ai suflet de ajuns de puternic.Ce faci mama nu ai forta in plamani?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

wonderful selectezi textul - daca vrei sa iei tot ce este pe o pagina si nu vrei sa ai surprize - selectezi cu ctrl + A (apesi tastra ctrl si tasta A simultan) si apoi pe textul selectat (albastrit) dai click dreapta (apesi in partea dreapta) si apesi pe copy.

Mergi cu mouse-ul unde vrei sa pui ce ai copiat si dai air click dreapta si apesi paste. Si apare textul.

Revin daca nu ai inteles

eu - Ina

eu - puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wendy, daca nici acum dupa ce a explicat Ina nu merge...eu zic sa-l intrebi pe fii-tu si-ti explica in doi timpi si trei miscari.

Va pup pe toatele. Intru eu mai rar, da' nu inseamna ca nu sunt cu ochii pe voi

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Incep sa ma enervez.Am facut ce-a zis Ina inclusiv click copy.Mai departe unde...sa merg cu mousul ca sa trimit la dc ce am copiat?Cand vrei sa te invete cophiii ceva,nai bine te lipsesti.Isi iau o fata interesanta si ironica si incep sa turuie din usa explicatiile.
Oricum ma las pagubasa,desi ma irita cand nu termin ceva,pt. ca am o stare de sictir total.Tre' sa-mi caut de treaba ca sa nu explodez.

Mergi la inceput