Cafea cu aroma de femei-2

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by maru

se plateste bine?

Doamne'ajuta!

Nici macar.De asta ma mir si ma intreb ce ne face sa stam uitate pe dc?Raspunsul:ne place sa avem prieteni cu care sa vorbim despre orice si sa facem mishto de tot inclusiv de noi.
Io ma duc putin pe la ai mei,sa vad ce mai fac(parinti).Pup.
MARU,unde moasa-ta ai fost pana azi?Ce cafteala mai meriti,dar nu ti-o dam ca te iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Poate www.youtube.com/watch?v=moaO7f6-tws" target="_blank">asta va aduce inapoi

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by wonderful

quote:
Originally posted by maru

se plateste bine?

Doamne'ajuta!

Nici macar.De asta ma mir si ma intreb ce ne face sa stam uitate pe dc?Raspunsul:ne place sa avem prieteni cu care sa vorbim despre orice si sa facem mishto de tot inclusiv de noi.
Io ma duc putin pe la ai mei,sa vad ce mai fac(parinti).Pup.
MARU,unde moasa-ta ai fost pana azi?Ce cafteala mai meriti,dar nu ti-o dam ca te iubim.

Draga mea, vineri (am scris la capI) am avut probleme cu compul, a venti tot departamentul de IT sa repare ce buba facu programul nou al lui nenea Gates, ca nu-i mai ajung si lu asta miliardele

Luni, liber, ca aici se ssarbatoreste Labor Day in prima luni din septembrie, iar marti incepe scoala
Asa ca ieri am petrecut-o intorcand casa pe dos, habandul a ansamblat ceva module, mobila luata pentru copil, ceva bibliotecuta. Iar eu am frecat tot ce a stat la frecat (nu va ganditi la prostii ca la cat de obosita sunt pot doar sa visez)
Azi incep amandoi scoala, cel mic clasa a 7-a, al mare colegiul, adica sotul, si ma dispera amandoi deja

la noi la univeristate e distractie mare, e plin de studenti ametiti care cauta exact unde nu trebuie cine stie ce departament

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

revin ca am uitat sa fac asta:
iuliana draga ca nu m-ai uitat

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

fetele va salut!
am ajuns IN SFARSIT in bucuresti. n-am avut timp sa citesc ce mai cafelirati ca am casa plina de bagaje ... nedesfacute.
ina ... ce zici cu analizele alea?
va pup ca trebuie sa fac baie la piticot!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

iona,

inutaare un simburel in burtica!

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Dupa ce imbaiezi baiatu' afla fericita ca Inutza noastra asteapta un bebe mic! Si apoi povesteste-ne cum a fost in deplasare!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

FELICITARI INAAAAAAAAAAAAA!
se aude tocmai de aici?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

super!
ce ma bucur!!!! SINCER!!!
matei s-a culcat. m-am dusuit si eu ... acu' mai stau putin pe-aci si ma bag in pat.
in deplasare a fost ... bine. la ai mei ... la parintii sotului ... dar tot mai bine e ACASA!!
va pup!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nicaieri nu-i ca acasa! - zice o vorba din popor si bine zice.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput