Cafea cu aroma de femei-2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pot sa ma mai gandesc nitel?..poate e gata si masina 2 si ma bag....ca raman numai geamurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Wonderful iar m-ai debusolat... tu crezi ca e bine sa-mi misc fundu` la un dr. Nu simt nimic, nu mi-e rau... nu am nici un simtom.

Off.... in loc sa fiu in extaz...
Doctora mea a zis ca numai bine pina pe 18... si s-o sun daca apare ceva. Scurgerile s-au oprit.

Ma scuzati fetelor ... dar sint ... Cad diontr-o extrema in alta.

Am si eu acasa citeva feluri d-astea. In we m-am plimbacit si acum n-am rufe spalate, calcate.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by ina78

Wonderful iar m-ai debusolat... tu crezi ca e bine sa-mi misc fundu` la un dr. Nu simt nimic, nu mi-e rau... nu am nici un simtom.

Off.... in loc sa fiu in extaz...
Doctora mea a zis ca numai bine pina pe 18... si s-o sun daca apare ceva. Scurgerile s-au oprit.

Ma scuzati fetelor ... dar sint ... Cad diontr-o extrema in alta.

Am si eu acasa citeva feluri d-astea. In we m-am plimbacit si acum n-am rufe spalate, calcate.

eu - Ina

Iubita mea,stiu ca-ti doresti dureros de mult bb de aia incearca sa nu te urci pana la extaz pana nu stii sigur.Eu vreau sa te ponderez acum ca sa te poti bucura pana-n al 9 lea cer dupa ce afli sigur.Daca nu poti da de dr. ta decat peste cateva zile,du-te in alta parte ca sa te linistesti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003

pot sa ma mai gandesc nitel?..poate e gata si masina 2 si ma bag....ca raman numai geamurile

Puturoaso,masina 2 e in lucru.Da' nu-i nimic ca ai la geamuri...pt. toate neamurile si ciorbele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

mai bine ma chemi la ...nu-mi place sa spal geamuri si sa calc
ati auzit????
Vremea se va raci accentuat in toata tara incepand de maine.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi o avertizare cod galben pentru toata tara.

Vantul va prezenta intensificari in toate regiunile, indeosebi maine si vineri, cu viteze de pana la 60-65km/h, la munte viteza vantului putand ajunge la 80-100km/h.

Maine, in prima parte a zilei, instabilitatea atmosferica va fi accentuata iar cantitatile de apa vor creste.

Mergi la inceput

Dar am doua teste cu doua liniute.

Am vorbit cu doctora la telefon si mi-a spus sa nu-mi fac probleme. Sa stau linistita perioada asta.

Cit despre frig... astazi am fost in papuc la serviciu si am picioarele inghetate. Mi-e un frig... Abia astept sa ajung acasa sa pun treningul pe mine... ala gros.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

La placinte inainte, la razboi inapoi!
Cum deja am servit felul 2, niste spaghetti carbonara, ma inscriu si eu la felul 1. Super o ciorbita de pui.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003

mai bine ma chemi la ...nu-mi place sa spal geamuri si sa calc
ati auzit????
Vremea se va raci accentuat in toata tara incepand de maine.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi o avertizare cod galben pentru toata tara.

Vantul va prezenta intensificari in toate regiunile, indeosebi maine si vineri, cu viteze de pana la 60-65km/h, la munte viteza vantului putand ajunge la 80-100km/h.

Maine, in prima parte a zilei, instabilitatea atmosferica va fi accentuata iar cantitatile de apa vor creste.

Da' cui,pisicii mei,ii place?Io, in afara de camasi ,nu mai calc nimic.Am numa' lenjeria 'cramponata' si gata.Camasi de hartie exista?Ca omu' meu are un spate mare,de zici ca-i calci fete de perna mari nu camasi.Io l-am ales ,da' atunci nu m-am gandit la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Ina - Ai mare grija cu frigul, sa nu racesti. Mai ales ca de maine se va schimba vremea. Sa te incalti bine si sa ai cald la picioare.

Mergi la inceput

Daca vedeti cum intind rufele pe umerase. Sa se intinda bine... sa-mi fie mai usor la calcat.

De imbracat... de miine vin blindata.

Astazi ma gindeam sa du vestea socrilor. E prea devreme? Pina acum n-am spus decit pe forum.

eu - Ina

Mergi la inceput