Cafea cu aroma de femei-2
Raspunsuri - Pagina 18
fannna2003 spune:
Camasi de hartie exista?...nu cred.. ca s-ar infunda toiletu la cat de des te schimbi...poate facem un model numai cu guler si mansete si alea din hartie moale sa te poti sterge la...gura dupa ce mananci...parca-l aud pe sot:
-te-ai sters cu camesa mea noua la 
aidaciolac spune:
Vreti sa spalati geamuri?
Veniti fetelor la mine ca am la geamuri ... numai pe hol am 3 buc de 2,16x1,65m.
Sa va mai spun ...?
In rest ma bag dar nu la geam frate , asa ca puteti sa dati altceva de lucru.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
aidaciolac spune:
De ce vi se pare ca spalati mult?
Eu spal minim 7 masini pe saptamana (deci intr-o zi trebuie sa pun de 2x)
Spor la treaba ca azi nu am facut nimic. Rufele inca asteapta sa le scoata cineva din masina.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
ina78 spune:
Dar noi sintem 2 si spal de citeva ori pe sptamina... cred ca de 3-4 ori cel putin. Parca ne jucam in tarina sau muncim la cimp.
Si nu-i asta baiul... ci ca trebuiesc calcate.
Si acum o sa spuneti... lasa ca o sa speli si-o sa calci al bebe... asa-i dat atunci am scuza sa cer ajutoare.
eu - Ina
iuliana_2007 spune:
http://www.hotnews.ro/articol_83003-ANM-Atentionare-cod-galben-pentru-vreme-rece.htm
Uitati aici marea stire despre vreme.
La mine in casa este o caldura de nu se mai poate sta.Poate sa fie gerul bobotezei afara si la mine este cald in casa si fara sa mearga caldura.Asta iarna am stat fara calorifere ca daca le dadeam drumul ma intoxicam de cald.
Ina sa ai grija mare de tine pt ca este foarte important.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Maadi spune:
Mai fetelor, subiectul a inceput sa sune a la diana - cat spal, cat gatesc, cum spalam geamuri, etc.![]()
Cu cafeaua cam slaba miscarea, ca de limonada nici nu mai poate fi vorba.
Da, la o adica, ma bag si eu.
la toate harnicutele.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Maadi
Mai fetelor, subiectul a inceput sa sune a la diana - cat spal, cat gatesc, cum spalam geamuri, etc.
Cu cafeaua cam slaba miscarea, ca de limonada nici nu mai poate fi vorba.
Da, la o adica, ma bag si eu.la toate harnicutele.
Pai se ia,mai ales de cand ea s-a retras.M-am mai distrat pe '1 sau2' cu 'Infidelitatile'.Tre' sa mai vorbim si de gospodarie ca mai aflam un pont una de la alta.daca as face curat cat stau la dc s-ar duce si modelu' de pe gresie,ar manca vreo 4 feluri iar de geamuri s-ar alege prafu'.
ina78 spune:
Diana s-a retras .. asa ca trebuiau sa apara alte gospodine. Care mai de care... Eu nu intru in competitie, ca sint putoare.
Iulina ce ma bucuri cu vestea... tare greu imi era acum cind era cald. Suport greu caldura.
eu - Ina
fannna2003 spune:
nici eu nu ma inghesui...loc ar fi dar...n-am cu sta, asa nu vreau sa o iau pa urmele lui lady D...ca n-am costum asortat cu toiletul
wonderful spune:
quote:
Originally posted by ina78
Diana s-a retras .. asa ca trebuiau sa apara alte gospodine. Care mai de care... Eu nu intru in competitie, ca sint putoare.
Iulina ce ma bucuri cu vestea... tare greu imi era acum cind era cald. Suport greu caldura.
eu - Ina
Atunci e bine,pt. ca ai sa fii bortzoshica iarna si primavara.Numai bine.
Sa nu cari de loc greutati.