Cafea cu aroma de femei-2
Raspunsuri - Pagina 16
iuliana_2007 spune:
A mea printesa este berbecut si cat este de mica are o personalitate puternica de ma omoara.Cand vrea in brate si sa stea numai in brate si poti sa o ademenesti cu ce vrei tu nu reusesti sa o faci sa nu mai vrea in brate.Este incapatanata.Ma gandesc mai incolo cum va fi...![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
aidaciolac spune:
Emma e RAC , dar ce incapatanataaaa e!!!!
Are si o vorba: Nu fac ce vrei tu , nu intelegi?!?!
Poate sa isi roada unghiile ca tot degeaba.
Astia sunt si sunt ai nostrii.
Sanatosi sa fie!
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
iuliana_2007 spune:
Si sotul si sora mea sunt raci si am observat ca au o problema cu jumulitul sau cu rosul unghiilor.Ce chestie nu?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Iuliana... Esti criminala.
Aida cred ca spunea de ros unghiile
de sotul meu.., ca ma intrebam eu ce s-o face cu doi tauri in casa.
Dar mai stii... poate e vre-o legatura intre zodii si ros... ![]()
Nu te supara pe mine, sint aiurita azi si rid din orice. Am scuza.
eu - Ina
iuliana_2007 spune:
Scuze![]()
Am asociat racii cu rosul
.
Na ca am comis-o.
poze
wonderful spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
http://ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL2RlY2VibG9nLm5ldC9zYWx2YXJpL3NlYXJjaC5odG0
cititi si voi daca vreti.eu am lesinat de ras.Mi l-a dat si mie cineva.Nu-mi vine sa creeeed.
Cata prostie in lumea asta,Doamne.
Mai,io nu mi-am folosit fundu' decat pt. wc,asa ca nu stiu ce senzatii poti avea pe acolo.Cert e ca apar probleme prea nasoale cu care platesti cu varf si indesat placerea.Cred si io ca el mai vrea ca el tot cu dick-ul opereaza si n-are nici o problema.
Sexul anal e bun pt. costipati/e,ca vad ca te kk shnur.Scapi de toxine mai repede.
poze
wonderful spune:
Ina,io o sa ma bucur cand o sa ne spui ca ai greturi matinale.Sa ma chemi sa-ti tin capu' deasupra budei.In locu' tau m-as duce la orice cabinet ca sa stiu exact ce si cum.
Rebi,ntz,io n-am nimic de facut la scoala pt. ca noi aranjam si dam in primire clasele la sfarsitu' anului scolar.Acu' frecam menta si-i tare ghini.Nu miroase pan' la voi?
Fetili,haideti la o ciorba buna de pui!Dupa,aveti de spalat 2 masini de rufe.Cand,beep,s-aduna atatea,ca doar spal cam de 2,3 ori pe saptamana.Parca se kk si astia pe ei.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
felul doi ce ai? hai ca ma bag eu la rufedaca-ti mierge masina
Felu' 2 sunt geamurile de spalat ca sa-ti stea in gat felu 1.Ai si un mare avantaj:nu te ingrasi.Cantareste oferta si raporteaza.Pup.
De cand vorbesc aici,1 masina-i gata.

daca-ti mierge masina