A fost el cea mai buna alegere?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daca tot comparam barbatii cu un loz , eu am tras lozul ala in clasa a 8-a. Lozul era a 12-a , dar dupa cum ii spun si acum , a pus a'mica mana pe el

Cum e singura mea relatie de lunga durata , celelalte fiind de maxim 4 zile toata lumea ma intreaba sau chiar imi spune sa ma duc si "la atii".
Ba chiar antrenoarea mea de bascet cand a auzit ca sunt cu el de 7 ani mi-a spus ca nu e bine , relatiile astea nu au nici o sansa , ca mai bine ne despartim , avem alte relatii , si dupa daca mai vrem o sa fim iar impreuna.
Cred ca era un mod subtil de a spue sa facem sex sportiv....probabil nu e santos sa stai atata timp cu cineva.

Daca ramanem impreuna e extraordinar de bine , daca nu ramanem , asta e , viata merge inainte , dar cert e ca intotdeauna ramanem cu un loz in portmoneu care chiar daca nu a fost castigator , tot ne aduce zambetul pe buze cand ne amintim de ce a fost.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Eu voi raspunde simplu: In mod sigur a fost cea mai buna alegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Si eu am tras odata lozul si n-a fost "bun"...acum sunt casatorita cu Z dupa 6 luni de prietenie si suntem un cuplu fericit de 5 ani.Nu-mi pare rau deloc de alegera facuta.

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

bineinteles ca nu. dar daca brad pitt era ocupat, m-am multumit cu locul doi in clasament.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu o sa va zic cand o sa fiu baba..dc va mai fi DC...
ca mi se pare cel mai corect.
asa mie toti mi s-au parut la inceput The ONe...;)))) cu mici, mici exceptii...
si dc ma marit ne 5 ori...degeaba...

cand o sa ma apropii de 80 va comunic cine a fost the one...

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Esti simpatica babyblue! Asteptam si raspunsul tau si sper din tot sufletul sa-ti gasesti si tu the one cat de curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

La mine...ce sa zic! M-a cerut de nevasta dupa 2 saptamani de cand ne stiam,si i-a zis "da" fara sa stau prea mult pe ganduri. Toti au zis ca sunt nebuna,insa eu am mers mai departe, am crezut in el si nu am gresit. Avem opt ani de casnicie, doi copii superbi, si in rest, absolut tot ce ne dorim.El nu e perfect, asa cum nici eu nu sunt,insa lasam de la noi si ne acceptam unul pe altul ,cu bune si rele. Mi-e dor de el cand nu e langa mine, imi bate inima in gat cand stiu ca trebuie sa ne vedem, ne tinem de mana si dormim in brate unul la celalalt......Deci, da,cu siguranta a fost cea mai buna alegere.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

"cea mai buna alegere" cind e singura?!
Legea asta nenorocita nu te lasa sa iti iei vreo cinci barbati in acelasi timp, ca sa compari si sa intocmesti un clasament...

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Elise

"cea mai buna alegere" cind e singura?!
Legea asta nenorocita nu te lasa sa iti iei vreo cinci barbati in acelasi timp, ca sa compari si sa intocmesti un clasament...

Elise & BBLisa

Ei, nah! Mai bine "cea mai buna" decit "singura".
Daca stau si ma gindesc si "singura" e mai bine decit "ultima"!

Nu, glumesc fetelor...nici prin cap nu mi-a trecit ca "ultima" ar putea fi "cea mai buna" desi tehnic vorbind nu putem sti de e ultima, singura sau cea mai buna.

Dar putem sti daca (alegerea) ne face fericite, multumite ( din punctul fiecarora de vedere) azi, aici, acum.
Ori daca da, zicem ca da.
Nu?

Si daca nu, zicem ca tot nu.
Nu?

www.helpsonia.com

Mergi la inceput